innocentada 2016: Aquest post va ser una innocentada, de finals de 2016. Però a partir d’aquesta broma, va sorgir la idea de fer la Guia de veritat. I ara és una realitat que us podeu descarregar lliurement de la meva pàgina web.
50 RESTAURANTS
Recomanats per 3(o+)aTaula
a BCN ciutat
Data prevista: març/abril 2017
Amb els companys de 3(o+)aTaula, volem fer una Guia de restaurants recomanables de Barcelona ciutat. Inclourem aquells que han destacat en la web de 3(o+)aTaula i també aquells que sense haver coincidit els 3 del grup, venen avalats per al menys dos dels components…
I ho fem amb les garanties, que ofereix, anar als restaurants sense presentar-nos (ni tant sols per demanar permís per fer unes senzilles fotos), pagant sempre i rebutjant invitacions tant a l’hora de pagar, com aquelles d’inauguració, presentació de nova carta i ‘eventos varios’. I amb un bagatge, de molts, molts restaurants visitats…
De fa temps, que teníem previst fer-la i ara ens hem decidit. Veurà la llum els propers mesos i amb alguns paràmetres diferencials.
- Serà gratuïta i d’accés públic en format PDF
- i en un futur, segurament accessible per App
- La renovarem i revisarem amb periodicitat trimestral
- Cap dels llocs que apareixerà, haurà pagat NI UN EURO per aparéixer
En tot cas el llistó està alt doncs ja existeixen algunes guies especialitzades en BCN i ens caldrà molt d’esforç per poder superar-les… Mireu alguns dels reptes que tenim…
REPTE 1
SUPERAR la Guia dels 100 millors restaurants de Catalunya, que va aparèixer fa uns mesos i que incloïa molts de BCN, oferint moltes ‘genialitats’. Per citar-ne una que ja mostra l’estil, van “oblidar-se” del indiscutible i estrellat Hisop, posant Meatpacking #mayormentehamburguesas, ubicat a uns 200 metres i en podríem citar un munt més. Un crac el tal Raventós… !!. Quin gol els va marcar als de La Vanguardia, que van col·laborar en la difusió d’aquesta “Guia” 🙂
Copsats per aquesta genialitat i d’altres semblants, nosaltres anirem més lluny. En conseqüència, buscarem un Frankfurt d’aquells oliosos, per substituir cada un dels estrellats de BCN (epsss… a no ser que paguin els del estrellat, que llavors els posaríem a ells #quelapelaeslapela).
També fent un esforç de vidència, intentarem imitar-los, incloent algun lloc que encara no estigui obert quan tanquem l’edició, que això té un morbo especial…. A veure si som capaços…. Personalment crec que si…
REPTE 2
SUPERAR la més que famosa Guia Macarfi. Per aquesta ens caldrà créixer molt, doncs asseguren tenir no sé quants #ambaixadors que opinen de restaurants… Per marcar diferències, nosaltres NO tindrem patrocinadors… Volem ser lliures… Però no sé si arribarem als 500 o 1000 ‘gastromos/ambaixadors’ que diuen tenir #novedunpam. 🙂
Per superar aquesta, tindríem que passar de 3(o+)aTaula a 500(o+)aTaula i no sé si a BCN, trobaríem tanta gent amb garanties. Ho intentarem, però aquest repte és molt difícil.
REPTE 3
SUPERAR la Guia “Barcelona Foodie Fever” que just acaba d’aparèixer… I aquesta si que ho tindrem xungo, bàsicament pel nivell gastronòmic dels creadors i perquè mai sabrem anunciar-nos amb aquest estil… Fixeu-vos….
Tampoc disposem de cap periodista que ens avali…. Ells tenen al Ferran Imedio, i nosaltres no arribem ni Altercio, però tampoc disposem del bagatge d’aquests “personal foodies”, amb webs tant prestigioses com, les dels autors d’aquesta Guia. No mostren quan de tràfic tenen les seves webs (no sé perquè tothom ho amaga, tot i que imaginem que deu tendir a infinit ???). Però hem agafat un comptador de subscriptors, que això si és públic, i entre tots SUMATS QUASI arriben a 25 subscriptors (a 4/12/16)… Ahhh.. m’oblidava… també tenen 2 instagramers… #conestaswebsempezótodo
- http://www.petitesgourmandises.com (1 subscriptor)
- http://danielarbos.com (11 subscriptors) 🙂 🙂
- http://annalfaro.com/blog (1 subscriptor)
- http://barcelonamordiscos.com (10 subscriptors)
- http://www.barcelonafoodexperience.com (no en té cap)
I aquest repte és INASOLIBLE. Ens caldrien molts de conflictes i fins i tot insults directes, per aconseguir BAIXAR dels més de 300 subscriptors, que té un bloc senzill com el meu, fins quedar-se en 25 … I sense comptar els dels altres participants a 3(o+)aTaula.
En conseqüència, ens caldrà tirar la tovallola i abaixar el cap … REPTE INASSOLIBLE 🙂 🙂
En fi…. que recordeu que ho publico el dia dels Sants Innocents. I tot i que la major part del que he escrit és cert, la innocentada pot ser l’anunci de la publicació d’una Guia de 3(o+)aTaula. …. #opotserno ??
���������� ric sola… #opotserno #moltsreptes �� esther
El més difícil, serà el repte 3… tot i que avui és possible rebi algun unfollow…. 🙂
Però el 2, Déu ni do… El 500(o+)aTaula, seria feixuc…. A no ser que el Jordi es torni molt polígam… 🙂
Ves, encara no agafin bots per guanyar subscriptors. jo potser em subscric a aquest annal faro XD
Ara que ho dius…. 🙂
Salutacions!!
jajajaja….. hoome, algún unfollow tindrem!!! 😉
algun…. puto corrector!!! gggrrr….
Coneixent la teva tendència a la conya i més en aquests dies, he anat llegint fins al final …. i com diu aquell..y perquè no. Un repte sempre comença després d'una conya
Com tu dius…. #perquèno?…. 🙂
Salutacions!!!
Mai arribarem a assolir ni a nivell de grup, ni tu a títol individual, les altes fites d'aquestes guies tan fiables. Nosaltres, que som uns pobres desgraciats sense cap fiabilitat i que a algun dels seus components sembla ser fins i tot li tenen por alguns restauradors, mai arribarem a tenir aquesta elegancia en l'escriptura (algú va definir-ho molt encertadament com "escribidores de comida") de les vivències als restaurants. Però si fins i tot poden arribar a parlar de llocs que ni tan sols han estat!!! I això, mon amie, si que mai, mai, mai podrem arribar a aconseguir-lo. Això està només a l'abast d'uns quants escollits tocats per la mà d'Adrià…
Però pot ser una idea… o un inici de quelcom que amb esforç pot estar (sempre pel darrera) entre les guies més influents de ciutat… 🙂
La teva clarividència Jordi, ens ensenya el camí…. 🙂
Però realment sempre estarem al darrera…..
Abraçada!!
bravooooooo!!!! que bien me escribe el niño! #averstudiao
Ho fa l'ingestió generosa de mol·luscs bivalves… 🙂
es veu que donen molta memòria i energia!!! jajajaja
Déu mos en guard… Quin parell…Quin paligru!!
Vaig a que em doni una mica l'aire… :-)))))
🙂 🙂
Vaig a celebrar la diada a la Cooperativa de Porrera…
ohhhh, petonets a tots! que bé dinareu! jo vaig a tastar "la falconera"! jau diré! 😉
Me lo crei hasta el ultimo parrafo. Buena broma de los inocentes, aunque como ya dijo algun lector la idea es buena y lo wue empieaza como una coña se podria hacer realidad.
Buen 2017 y muchas comidas y cenas en buena compañia
Moltes gràcies Pipo!!.
I si que podria arribar a ser una realitat…
Salutacions i gran 2017!!
Seria collanut!
Però i, per què no? Com ja t'han dit.
De fet, seria una recopilació del bloc, senzill?
Bon Any i bons restaurants!
Visca la Festa Major..
pep
Just…. I perquè no?…. 🙂
De fet més d'un cop ens ho hem plantejat i de fet seria tal com dius, una prolongació del bloc. Precisament diumenge publicaré el "resum de 2016" i això junt amb material dels meus companys de 3(o+)ataula, podria ser un embrió.
Salutacions i un gran 2017 també per tu Pep!!
Oh! Incorruptibles! Bravo! Tot i que soc poc amant de les guies i si de les recomacions dels amics, coneguts i saludats "qualificats". Salut.
hahaha…. Hector… 🙂
Bon any!!
:-))))))
Amb les festes i viatges ja arribo sabent que es una innocentada però això de la guia colava del tot, eh! A la broma broma, veureu com l'acabareu fent, hahahahaha.
Salut i bon 2017! Petons!
Tu si que sabes…. 🙂
Salut, petons i abraçades per un gran 2017!
Si ho fessiu de veritat, jo m'ofereixo com agent lliure!
hahahahaha, i jo m'ofereixo d'ambaixadora, amb instagramer i tot, oiga!! oferta, me lo quitan de las manos!!
Bon any 2017!
Salut!
La veritat, és que no sé si ho acabarem fent o no….. Comporta feina i diners al no ser #gastrocanaperos… I en tot cas és una batalla perduda, doncs els gastrocanaperos són molts i es fan costat entre ells….
Vull dir que a sobre mal vistos, pel sector i per tot un subsector palmero dels anteriors que a sobre troben normal l'escriure a partir de convidades…. Si un dia parlem en directe, t'explicaré un cas concret que jo anomeno el "critic farsarius", que a sobre entre la seva claca, fa el pena dient que ell no pot pagar restaurants i la claca, el recolza… "pobret… si no pot pagar, és lògic que vagi de convidat"… I encara quedo com el pijo, que li vol espatllar la guitarra…. 🙂
#putos_foodies_gorreros …. 🙂 🙂