Guia Restaurants de Barcelona, ara en versió Hivern 2020, mostra llocs de BCN que recomanem. El seu esperit queda perfectament definit amb el hashtag #semprepaguem. Que no deixa de ser un contrapunt al munt de publicacions, que caldria posessin #sponsored, si tinguessin un mínim d’ètica.
I com sempre amb novetats!
I ja anem per la 8a edició: La d’HIVERN 2020. Com podeu deduir, la Guia té continuïtat i ja portem 8 edicions, amb un total acumulat que està molt a prop de les 21.000 descàrregues.
La Guia, no deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant molt sobre segur. I la majoria d’ells els trobareu a la nostra web conjunta www.tresomesataula.cat. També cal insistir, que només inclou restaurants en que el preu sense vins, no superi els 90€.
No pretenem dir que siguin els 50 millors
Com s’ha finançat la Guia Restaurants de Barcelona?
Aquesta Guia, ha estat possible a partir del nostre esforç i no hem comptat, amb cap mena de esponsorització. Actualment ens plantegem la possibilitat de trobar un patrocinador que a canvi de la seva publicitat, pagués l’edició en paper. Però no és fàcil doncs no volem que ningú intervingui en la decisió de quins restaurants apareixen i quins no.
I per això i en toc d’humor, anomenem la Guia restaurants de Barcelona com la Guia del #todogratis. La podeu baixar sense cap cost i de manera anònima i els restaurants que apareixen, no han pagat. És més, molts no tenien ni idea de que hi surten. Si s’assabenten, a posteriori, es veu el senyoriu de cada un i qui dona les gràcies i qui no…😂😂
I per acabar, recordar els principis de la Guia Restaurants de Barcelona
Lo d’anar de “manera anònima sempre que sigui possible“, vol dir que si en un lloc ens coneixen -que no són masses- no podem entrar disfressats. I en aquests llocs, és possible que rebem tracte «preferent», però com són pocs i tenim criteri, crec que tenim igual credibilitat.
En tot cas no ens enganxarem aquí, mentre la resta del món que escriu, sinó els coneixen, és presenten 😂😂. Com sempre diem, la Guia restaurants de Barcelona, pot tenir errades, però mai mala fe o publicitats encobertes.
Finalment si voleu saber més de mi o contactar a través del formulari, feu clic a:
Guia descarregada. Moltíssimes gràcies i… a continuar la molt bona “feina” 😉
Joan.
És una feina que fem de gust…..
I llàstima del boicot que ens fa la gent del món gastronòmic en general. Però també ens va bé per a diferenciar-nos.
Salutacions!
Teniu molt de merit,gracies.
joan
Gràcies!!. És un hobbie que ens aporta moltes satisfaccions…. costa diners, però en hi han de més cars.
Salutacions!
Una guia amb criteris ben escollits.
Ja la tinc al drive 🙂
Salut!
Merci…. Bona fe, la posem tota… 😏
Salut!!
Moltes gràcies per la feina que feu. A part de ser útil, o molt útil (sort en tinc!), és un exemple de valors. Els que, com jo, prioritzem les accions que es fan realment per valors (generositat, honestedat, professionalitat) donem molta importància a la feina que feu i com la feu. Perquè… a part de ser la vostra afició, també és una feina, doncs us porta moltes hores de dedicació.
Seguiu endavant per molts anys!
S’agraeix especialment venint de tu, que sempre fas bandera del concepte «valors».
Ens porta hores de dedicació, també un cost econòmic, però es donem per satisfet quan algú la fa servir. Faig extensió del que dius al grup #tresomesataula.
Tindria molt més abast si aconseguíssim més difusió a la xarxa, però amb les meves trifulques i alguna que altre transgressió, he aconseguit algun boicot 😏. I fins i tot alguns dels que van de professionals fiscalitzen el likes que rebo/rebem. Com deia un veterà professional de la restauració, potser que un elogi meu,, «més resti més que sumi» 😏😏. En tot cas, ja saps que aquestes coses més que afectar-me, em radicalitzen. I radicalitzat, soc més perillós, perquè llavors no em callo una,
Gràcies per passar i per les teves paraules.