Imprevisto ha estat al meu criteri, una bona troballa. Els plats ens van encantar i també el tracte, convertint-se en un d’aquells llocs als quals tornaria sense dubtar.

Imprevisto

Carrer de Bailen, 102

Web del lloc

Tel.: 613 237 227

Atzucac-entrada

De finals de juliol, que no portava bona ratxa en els restaurants publicats de BCN ciutat. D’acord que he publicat bastants de fora de BCN, però les darreres publicacions dels llocs de cuina índia, així com el de cuina italiana, m’han engronsat la llista de llocs a on no tornar.

I aquests fiascos, et generen temor de sortir de la zona de confort que tots tenim. Pel sopar del darrer dimecres, tenia tres llocs que em feien gràcia i el criteri de tria va ser que permetessin reserva en línia i que obrissin de vespre en horari «europeu». I Imprevisto, va ser l’únic que complia les dues condicions.

El resultat, ja us avanço que va ser satisfactori a tots nivells i que es tracta d un lloc que em permeto recomanar-vos sense dubte. Com sempre dic, em puc equivocar i les opinions són subjectives, però podeu tenir clar que no us enredaré fent de chic@_anuncio. A la secció «conclusions i reflexions», ampliaré aquest punt ?.

Que ofereix la cuina d’Imprevisto?

A la seva web, ja expliquen que tenen dos menús amb diferent nombre de serveis. Però també diuen que els seus components seran sorpresa i els descobreixes quan ets allà. Nosaltres vam escollir el curt, amb 7 serveis. En tenen un altre amb 10, així com menú de migdies en dies feiners.

He de dir que aquests tipus de sorpresa, d’entrada no m’atreuen gaire. Tot i que per la meva part no tinc problemes amb cap plat, prefereixo saber que ofereix el restaurant i molts cops ja entro amb la comanda mentalment feta, un cop vista la carta a la web.

Però com normalment vaig acompanyat, en funció d’amb qui vaig i les seves «manies», prefereixo saber quins plats trobarem. Al moment de reservar per la web, ja demanen que els diguis que el que no t’agrada o si tens alguna intolerància i així vaig escriure alguna que coneixia de qui m’acompanyava.

I tot i que vaig entrar a Imprevisto, pensant «ni s’ho hauran llegit», resulta que sí que ho havien fet. I com en general el servei en la restauració a BCN, és tan fluix,  ja t’esperes la pitjor de les situacions i això fa que acabem elogiant el que caldria fos normalitat ??‍.

Quins plats van anar arribant

Vam començar amb aquest «aperitiu» de benvinguda, amb el seu sorprenent oli. Reconec que és un dels meus «aperitius» preferits per la seva senzillesa i la possibilitat de tastar bons olis, acompanyats d’un excel·lent pa, tal com ens van oferir a Imprevisto.

El primer servei va ser el cruixent de blat amb crema de sardina fumada i puré de poma i tot seguit va arribar l’ostra amb gaspatxo cremat, aire de coco i pernil cruixent.

Imprevist cruixent

Imprevisto ostra

El cruixent destaca més per la seva atractiva presentació, que no pas per la seva aportació gastronòmica i en canvi l’ostra que ja veieu que a la foto no queda gaire lluïda, resultava una combinació molt agradable al paladar.

I ja va arribar un dels plats que em va quedar a la memòria: l’ajoblanco amb les seves gambetes i la seva essència. Un d’aquells plats que es gaudeixen de veritat ? i mira que la foto no li fa tampoc les honors.

Passant a plats més consistents, el tàrtar de vaca amb el suc infusionat amb herbes aromàtiques, maionesa de raifort, mores i mostassa en vinagre, ens va semblar excel·lent també.

Imprevisto tartar

Saltant a la secció de peixos, aquest turbot al pil-pil, api i nap amb anxoves i menta. Destacable també.

I per acabar la part salada, el magret d’ànec d’aglà amb suc reduït i nyàmera. Havia llegit dels ànecs criats amb aglà, però va ser el primer cop que els tastava. Plat molt encertat també, tot i que la cocció superava una mica ens meus gustos. Però com sempre dic, si el servissin al meu gust, el 80% de les taules el retornaria ?.

Imprevisto magret

Vins i postres 

Pel que fa als vins, no vam veure la carta, però a l’anar a copes ens van oferir prou varietat. Vam escollir aquest, però l’oferta prometia. Va resultar intens i fresc i un bon acompanyant dels plats que en van servir a Imprevisto.

De les postres poc a dir, ja que només vam veure el que ofereixen en aquest menú. Cal dir que molt encertat: cremós de gianduja amb pa de pessic de xocolata, crumble de cacau, gel de fruita de la passió i cruixent d’ametlla.

Imprevisto postres

Conclusions i reflexions a Imprevisto

Com ja dic de bon principi, el lloc ens va agradar tot i el tema menú amb components sorpresa, no està d’entrada entre les meves preferències. Prefereixo saber quins plats ofereixen i en funció de si m’agrada en ventall, anar o no. Però també he dit, ens va agradar i tornaríem ben a gust.

Dels dos menús vam demanar el curt i sent els dos «de vida», va resultar prou suficient i més sent de vespre. Vam oferir la possibilitat d’uns formatges abans de les postres, que haguéssim acceptat, si no fos perquè una circumstància familiar, ens demanava no allargar el sopar ??‍♂️.

El servei va ser ràpid, molt amable i professional. Unes qualitats cada com més rara avis a BCN, que provoqui que destaquem el que hauria de ser normalitat.

També un cop més i de cara a veure el caire d’un restaurant, vaig utilitzar l’estratagema de xafardejar el seu Instagram a nivell ubicació i mirar els posts «TOP». I en positiu cal dir que trobareu gent «normal», allunyada dels penosos chic@_anuncio. I això dona confiança.

Tampoc vull dir que si en un lloc veieu tota la fauna chic@_anuncio, sigui dolent. Poden haver-los acceptat o fins i tot pagat i ser un bon lloc. Però ja em genera desconfiança d’entrada i bàsicament pel caire de la gent que el porta ??‍♂️.

I tinc experiències d’anar a restaurants que contracten chic@_anuncio, agradar-me el lloc, fer una relativa bona crònica, tot i que deixant anar aquest tema i molt interessant la seva reacció: mal rotllo posterior ?.

 

Imprevisto tiquet

Pel que fa al següent apartat, sí que mostren preus dels menús, però sense mostrar els plats per factor «sorpresa».

Resum

  • Imprevisto és un lloc ben recomanable
  • Amb un servei molt amable i professional
  • Plats molt ben aconseguits
  • Relació qualitat-preu prou bona
  • En conseqüència, crec que us agradarà.

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.