Ipar Txoko, és un restaurant de bon producte, però molt justet de local. Té els seus fans, però no és pas un lloc adequat per sopars tranquils a dos.

Ipar Txoko

Carrer de Mozart, 22
www.ipartxoko.es
Tel.: 932 18 19 54

Ipar Txoko entrada

Una nova trobada amb els de 3(o+)aTaula i aquesta vegada triava el Jordi que ens va portar a Ipar Txoko, un basc que ens va recomanar.

Com veureu a travès de les imatges del post comú, al que trobareu link, més avall, els plats a Ipar Txoko, tenen bona imatge i les matèries primeres són de qualitat. Aquí podeu veure el rap que em vaig demanar, que va ser de prou nivell.

Ipar Txoko rap

Vaig trobar el local de Ipar Txoko,  molt just i el soroll ambiental degut a que estava ple, em va costar molt, fins al punt d’estar desitjant pagar i sortir. Tot i que vam gaudir dels plats, no serà pas un dels llocs que passen a la meva agenda de possibles. Però pel que he anat esbrinant a posteriori, és més lloc del que jo anomeno «sopar d’homenots». I no hi busqueu cap ofensa de gènere 🙂 🙂 que hi ha molta sensibilitat en el tema 🙂 .

Ipar Txoko sala

Però pel que vam poder observar, Ipar Txoko té el seu públic i m’alegra que així sigui. En el post comú, que aquesta setmana m’ha tocat escriure a mi, faig una reflexió, sobre la estranya eròtica que tenen aquests llocs amb menjar bo-correcte i aspecte molt just. I tinc més d’un exemple al cap.

Per veure el post conjunt de Ipar Txoko, a 3(o+)aTaula, feu clic a:

Per veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

I per acabar, com faig sovint, poso link a la pàgina on explico perquè escric…