Isabella’s Restaurant, és un italià classic a BCN, que funciona en paral·lel a les modes i tendències. Amb bon producte i bon servei, tot i que en un local vintage.

Isabella’s Restaurant

Ganduxer, 50

isabellas-restaurant.com/

Tel.: 934 14 57 69

Isabella's Restaurant exterior

Isabella’s Restaurant

Feia anys que tenia aquest lloc al cap. En les meves sortides de BCN, pels túnels de Vallvidrera, sovint pujava per Ganduixer i em fixava en aquest restaurant. I en concret a la terrassa, que mostro a la foto, sempre hi veia bullici. I també s’en veia a l’interior, tot i que no «luz i color», doncs la il·luminació, no és un dels seus punts forts. Però això no deixa de ser un joc de paraules, doncs el restaurant té forces mèrits.

Que ens va cridar l’atenció d’Isabella’s Restaurant

Dues coses ens van cridar l’atenció. La primera va ser veure Isabella’s Restaurant, totalment ple i amb més d’una taula grans de les que fan prou goig i que ja no es veuen massa. Les típiques taules rodones amb espai i ben vestides, sempre criden l’atenció. I estic parlant d’un dimecres, en un lloc que tampoc podem qualificar com econòmic!. Ni tampoc d’ un lloc de moda, ni ubicat en un lloc turístic o comercial.

La segona va ser la seva decoració interior. D’entrada la qualificaria de «viejuna» doncs ja només per les llampades, em recordava el pis dels meus pares quan jo era petit. I com sabeu, ja tinc els meus anyets. I les taules amb la seva espelma llarga i el seu gerro de flors. He de dir que amb tant de parament les taules de dos, queden una mica escasses i més si les comparem amb les taules grupals. Però són lloc en que anar només dos, quasi fa pobre 😢.

Isabella's Restaurant interior

Isabella's Restaurant detall

Que vam demanar a Isabella’s Restaurant

Seguin amb la nostra costum de compartir primers, vam començar amb unes fiori di zucca, farcides amb scamorza, que van resultar molt agradables. També una burrata amb ruca i tomàquets Cherry, realment bona. I aprofito aquí per destacar la cistelleta de pans variats que ja deixen per defecte a les taules. Però una cosa: ens vam oblidar la foto de la flor de carbassó i he pillat una per la xarxa 😅.

Isabella's Restaurant zucca Isabella's Restaurant burrata

I ja com plats principals un risotto de carabassa, molt cremós, gens escàs de formatge i realment bo. I un tàrtar per mi, tot i estar en un restaurant de tall italià. I que va arribar molt acompanyats de patates fregides com podeu observar a la imatge. El tàrtar serveix una mica per il·lustrar la filosofia del lloc: El seu cost moderat (16€) i inferior al preu de la mitjana de tàrtars, que s’ofereixen per BCN. Com veieu a la foto, és petit, però en contrapartida està ben tallat i amb bona carn. Vaja que un tàrtar ben recomanable.

Isabella's Restaurant risotto

Isabella's Restaurant tàrtar

I ja com postres, vam compartir un tiramisú, prou bo.

Isabella's Restaurant tiramisu

La carta de vins, no és massa llarga i d’entrada em va espantar. Quan veus que comença amb els meus «estimats» Riojas i Riberas, dius #dateporjodido, però vas tirant avall i vas trobant coses de diferents orígens i DO’s. De la secció DO Empordà, vam escollir aquest 5 Finques 2015. Un bon vi a preu i en positiu per Isabella’s, dir que el marge carregat, és molt correcte.

Isabella's Restaurant vi

Conclusions a Isabella’s Restaurant

Els preus en comparació a altres llocs del mateix nivell, són prou moderats. I a més permeten configurar àpats en que es poden compartir amb menys plats que que no pas comensals. Els plats de mortadel·la o les croquetes, que per cert tenien bona pinta, estan pensats per això. I després acabar amb uns plats principals, que són moderadament costosos. Més d’una pizza –que també en tenen- vaig veure circular per la sala .

És un lloc que tot i ser radicalment diferent, podem posar en la categoria, de llocs que funcionen en paral·lel al circ gastronòmic de la BCN actual. I en tinc més d’un exemple tipus, La Estrella, Gorria, Racó d’en Cesc…

Però tot i aquesta imatge tant clàssica, he de dir que a nivell de comunicació, és mouen prou bé. I això ho dic independentment de la visita i sortint de l’àmbit del post. La seva aposta d’estiu de «Isabella’s by the sea» a Calella, n’és una bona mostra. I això vol dir que darrera del lloc, hi ha una bona direcció, que també aprofita les avantatges de les noves tecnologies.

Isabella's Restaurant tiquet

Isabella's Restaurant preu

RESUM Isabella’s Restaurant

  • Un bon italià més a la llista de BCN
  • El seu aire luxós, pot espantar d’entrada, però el producte i el tracte són bons
  • Plats ben elaborats
  • Preus moderats que quasi podem catalogar com baixos, atesa la ubicació Upper
  • El recomano si us van bé els paràmetres que he comentat

I per acabar…

Isabella's Restaurant qui soc