Isabella’s Restaurant, és/era un italià classic a BCN, que funcionava en paral·lel a les modes i tendències, però que en aquesta darrera visita, surts d’allà dient «mai més».

Isabella’s Restaurant

Ganduxer, 50

Web del lloc

Tel.: 934 14 57 69

Isabella's Restaurant exterior

Sé que molts penseu que no cal fer crítiques negatives d’un lloc i mai he entès el perquè.

Crec que heu estat abduïts en aquesta idea, per la moda de diaris, revistes i suplements.

Avui en dia el periodisme de misèria, és a dir periodisme gastronòmic, funciona amb només cròniques positives. Perquè si el «periodista» va a un lloc que no li agrada ➡️ no li acceptaran cap crònica negativa  ➡️  Ni li pagaran el tiquet ➡️  ni li pagaran la fenia al no poder fer crònica ??‍♂️.

Així de senzill. En conseqüència ho escriuen tot en positiu, encara que els donin una «mierda pinchada en un palo» ?. Fins i tot, alguns utilitzen «tècniques de compadreo» amb els del restaurant «vengo a escribirte una crónica» i a l’estar avisats, posen més cura en el servei i la visió global millora ??‍♂️.

I aquesta darrera visita a Isabella’s, va ser lamentable. I de fet vam quedar allà per un tema geogràfic perquè qui quedava amb mi, tenia just a les 19 h una reunió en aquella zona i així evitàvem desplaçaments.

I vam sortir emprenyats i decebuts, perquè poques coses emprenyen més que anar a un restaurant, del que tampoc esperes gran cosa, però a sobre et fotin emprenyar, ja és de premi. A la secció conclusions i reflexions, detallaré el tema.

Que ofereix la carta de Isabella’s

Una mica de tot, fins i tot pizza. La tenen en la seva web exposada i no hi vull perdre temps en descriure-la.

Isabella's carta

Que vam demanar a Isabella’s Restaurant

Seguin amb la nostra costum de compartir primers, vam començar amb unes croquetes de Gorgonzola i una taula de mortadella amb Grissinis. Potser no vam encertar la tria, però en funció del tracte i ambient, hi ha llocs que  motiven més i altres menys.

Isabella's croquetes

La mortadel·la, doncs això… mortadel·la de bona qualitat, però res a comentar. I les croquetes no em van acabar de fer el pes… com molt «pastoses».

I ja com plats principals vam  demanar pastes. Per a mi uns espagueti a la carbonara, que em van semblar bastant deficients. I l’altre opció va ser els Maccheroni amb carciofi i guanciale, que vaig tastar i tampoc eren res de l’altre món ??‍♂️.

Isabella's spagueti

Isabella's macarrons

La veritat és que les pastes, em van decebre molt, perquè les esperava amb il·lusió i més perquè en prenc poques degut a la dieta estabilitzada que continuo seguint. Serà que les poquues que prenc, són de llocs com Bacaro, Xemei o fins i tot a casa on cuidem molt aquest producte, que les pastes de Isabella’s, em van semblar molt #toma_cabron ??‍♂️.

Vins i postres a Isabella’s

La carta de vins, no és massa llarga i d’entrada em va espantar al veure tant de vins de producció llunyana, però buscant, buscant vaig localitzar un DO Terra Alta que servien a copes també.

I de les postres res a dir, perquè donada la velocitat de servei, ja estàvem prou emprenyats per una espera més.

Conclusions a Isabella’s Restaurant

Abans de començar a tirar amb bala, he de dir que que el lloc estava prou ple quan vaig marxar i per tant hi ha molta gent, suposo que del barri, que el deuen trobar prou bé  fins i tot els deu agradar les pizzes i l’estil de servei ?.

Penso que un dels problemes d’Isabella’s, és que han passat, voluntàriament o no, de ser un bon restaurant italià de zona alta, a convertir-se en una cadena de restauració. I això comporta baixar el nivell en més d’un aspecte.

Del tema menjar, ja he parlat en l’apartat corresponent i del tema servei parlo ara. En cap cas puc dir que el servei no sigui amable, però si puc afirmar que molt ineficient. Es van disculpar en cada mal funcionament, però si vas acumulant errades, el sumatori supera els límits.

Teníem reserva Isabella’s, a les 20:30, però vam poder arribar abans de les 20h que és quan obren, sent els primers clients que vam entrar aquell vespre ➡️  restaurant buit i única taula en aquell moment.

Llistat de greuges

✔️ No es van recordar d’encendre els llums de la nostra zona i ens calia mirar la carta amb la llum del mòbil

✔️ Després dels primers plats vam demanar una segona aigua… que no va arribar fins ser reclamada. Això sí, servida amb disculpes…

✔️ Dels primers plats als segons, passa molta, molta estona. Ja hi havien altres taules d’arribada posterior que acabaven els segons. No vaig fixar-me en quan de temps va caldre esperar perquè encara l’adrenalina estava en límits normals. També servides amb disculpes…

✔️ Un cop acabades les pastes i ja en vista de com anàvem de temps, no demanem postres i si cafès i el compte. Els cafès arriben…

✔️ Cal reclamar el compte 3 vegades, mentre l’adrenalina va pujant. Al final m’aixeco, vaig a buscar el cambrer que pul·lulava per la sala, tot i que amb la nostra zona abandonada i renunciant per un cop al meu «mantinc el català» i per assegurar-me que m’entendria, li dic «¿pretendes cabrearme con el tema tiquet?. També de nou van portar el tiquet amb disculpes…

En total 1 h i 40 min per compartir dos primers i menjar una pasta mediocre i ja vam sortir d’Isabella’s, sortejant la cua de glovo’s que s’esperaven a la porta pels delivery.

Isabella's tiquet

EN RESUM

  • En mal moment em va passar per, cap tornar-hi
  • No m’hi veuen mai més

 

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.