Kitsune Barcelona, és un japonès a Gràcia, amb la garantia que aporta, ser de la manteixa propietat que Kitsune Sant Cugat. Senzill, bon producte i bona RQP

Kitsune Barcelona entrada

Kitsune Barcelona

Montseny 13 (Metro Fontana)

www. kitsunesushi.com

TEL:. 620666885

Hem anat a quest restaurant, coincidint amb la visita número 12 que fem amb els de Tres o Més a Taula i amb la novetat de que a partir d’ara, la tria de quins llocs visitem, l’hem deixat de fer-la per consens, canviant a que cada un de nosaltres i de manera rotativa, triï un restaurant,  i els altres van sense “rondinar”.

Aquest cop no em va tocar a mi i he de confessar que Kitsune Barcelona,  no em feia massa gràcia, tot i que no vaig dir res….  En el tema japonesos, sempre malfio una mica quan surto dels 3 o 4 de sempre o algun dels seus satèl·lits…. Sempre em fa por caure en xino-japos o altres ‘modernors’ que apareixen camuflades de sushi-bars.

Kitsune Barcelona bastonets

Vaig entrar enlluernat per la llum del carrer i l’interior es veia molt fosc. Ja estava l’Esther esperant-nos (per un dia va arribar a l’hora!!) i jo vaig muntar el gag de caminar a les fosques buscant la cadira a palpentes, però he de dir que quan els meus ulls van adaptar, la percepció va desaparèixer i la mostra es que els fotos han sortit prou bé.

 

Kitsune Barcelona makis

Vaig deixar al tria a Kitsune Barcelona, a criteri de l’Esther i del Jordi. La veritat és que vaig gaudir dels plats. Senzills però molt ben trobats i amb la sorpresa del preu. Sinó m’equivoco, és el lloc més econòmic dels 12 que hem visitat.

Kitsune Barcelona localització

Fins i tot he estat a punt de tornar-hi aquesta setmana. Però esperaré alguns dies fins que s’acabin les celebracions de les festes-batalles de moros i cristians pel barri de Gràcia.

Punt de vista del grup a Kitsune Barcelona

Si en voleu saber més de Kitsune Barcelona, veure les fotos i el preu que vam pagar,  feu clic a:

 

 

Finalment si voleu saber més de qui hi ha escrit o accedir al formulari de contacte: