La Barraca a L’Ampolla, és un lloc altament recomanable amb peix fresc i ben tractat. Els preus són raonables i alguns arrossos per a recordar.  

La Barraca a L’Ampolla

Passeig de l’Arenal, s/n, L’Ampolla

Pàgina Facebook

Tel.: 977 46 06 81

La Barraca a L'Ampolla

La Barraca a L’Ampolla

Fa uns dies vaig publicar un altre lloc a l’Ampolla. En concret Nou Devimar que ens va agradar força. I una de les coses positives que té el bloc, és que de resultes de publicar un, et recomanen un altre. I sempre són benvingudes les recomanacions i més si són de gent que coneix el terreny.

De fet aquest i l’anterior, estan separats uns 300 metres i sense edificacions entre ells. L’aspecte de la Barraca, és més senzill i més a l’estil xiringuito. La terrassa exterior que podeu veure a la foto, ofereix una imatge ben privilegiada.

La Barraca a L'Ampolla vista

La carta de La Barraca a L’Ampolla, és molt clàssica i és la que t’esperes en aquesta zona. En conseqüència hi trobarem, entrants, arrossos, fideuades, peixos i remarcant a la carta que els peixos són frescos. També graellada, calderetes, etc.

Vam acabar escollint…

Vam optar per compartit uns calamars a la romana, amb molt bona matèria primera i calamar consistent a l’interior de l’arrebossat. I ho remarco perquè, en ocasions el calamar sembla absent També he de dir que la tècnica d’arrebossat, podria millorar, però el notable el tenen ben guanyat.

La Barraca a L'Ampolla calamar

I també un xapalló d’anguila, típic de la zona i dels millor que he menjat mai. I amb uns tocs cruixents degut a un excel·lent fregit, que encara tinc a la memòria.

La Barraca a L'Ampolla xapadillo

De segon dubtàvem entre graellada de peix (una de les meves passions secretes) o arròs i de la carta d’arrossos vam escollir un dels premium: el caldós de rap i escamarlans. Molt bo i amb un brou molt ben treballat. Un arròs dels que et queda a la memòria. En tot cas, comentar que altres arrossos més senzills, tenien també molt bona pinta i carreguen menys el compte.

La Barraca a L'Ampolla arros

La Barraca a L'Ampolla arros-plat

A la Barraca a L’Ampolla, no ofereixen menú de migdia, al menys ara al juliol. I ho dic en positiu, perquè així massifiquen menys, tot i que Déu ni do la gent que hi havia un divendres migdia.

La carta de vins, es senzilla però ofereix prou varietat de la zona. Vam escollir un El Quintà del Celler Bàrbara Forés. Una de les meves garnatxes de capçalera.

En quant a les postres, oferien els típic gelats i una secció dels “fets a casa”. Vam demanar un d’aquesta secció i la paraula que el defineix, és #totalment_prescindible. 🙁

En resum, un lloc ben recomanable per demanar els seus productes habituals. I com sempre dic, la mateixa oferta a la Costa Brava, seria doblement lloada, però sembla que per la zona sud, les coses es valorin menys.

La Barraca a L'Ampolla compte

La Barraca a L'Ampolla preu

RESUM de La Barraca a L’Ampolla

  • Un lloc a tenir en compte si aneu per la zona Delta
  • No confondre amb un altre del mateix nom que hi ha per Amposta
  • I no ho dic perquè sigui millor ni pitjor, doncs no he anat, sinó perquè Google s’embolica
  • Plats típics de la zona
  • Arrossos que queden a la memòria
  • RQP prou correcta