La Cava d’en Sergi, a Sant Sadurní d’Anoia, amb guardó Bib Gourmand, resulta molt recomanable. Un lloc pràctic i ben dissenyat del que surts satisfet i pensant tant de bo en conegués més del mateix estil.

La Cava d’en Sergi

carrer València, 17
Sant Sadurní d’Anoia

Web del restaurant

TEL.: 938 91 16.16

La cava den Sergi entrada

Faig el comentari al títol, d’«obert en dimarts», per la dificultat que comporta actualment trobar restaurants oberts aquest dia.

I en cap cas, voldria que s’interpretés com a crítica, perquè tothom té dret a escollir els seus dies de descans. Però el que abans era descans els dilluns, molts han canviat.

L’altre dia, per qüestions logístiques, volíem dinar o al Vallès o per la zona Sant Sadurní i buscant a la nostra llista de recomanats per 3(o+)aTaula, a l’apartat prefix «93», els tancats en dimarts, eren majoria.

Finalment, vam reservar a La Cava d’en Sergi, que no està a la llista i ho mereixeria, i va ser un bon encert: local ampli i ben decorat, amb taules ben separades, servei proper i professional i molt bons plats. Poc més es pot demanar a un restaurant, que a més ofereix un menú de molt bon nivell.

La cava den Segi sala

Que ofereix la carta de La Cava d’en Sergi

A la seva web, podem veure que disposen de carta, de menú degustació i de «menú diari». Just entrar, ens van deixar damunt la taula, aquest últim, que mostro tot seguit. Com el van actualitzant, a la seva web, trobareu la darrera versió.

La cava den Sergi menu

Ens va semblar un menú que venia ben de gust, que incloïa capricis amb suplement, cosa que a mi fins i tot m’agrada. Ja ni vam preguntar per la carta, sabent que en general quan d’entrada t’ofereixen només el menú, la carta pot destarotar la cuina en un migdia. I després de l’experiència publicada fa 3 dies a Prodigi, encara menys 😂😂.

Com a aperitius a La Cava d’en Sergi, ens van portar aquestes anelles de ceba fregida i uns talls de bona llonganissa. Començàvem bé. Valoro aquests entreteniments sense complicacions.

La cava den Sergi aperitius

Quina va ser la nostra tria

Com primers vam optar pel carpaccio de gambes, que oferien amb suplement, i el timbal de carabassó, amb tomàquet i formatge de cabra. Els dos plats ben correctes i ja vam intuir que dinaríem bé.

La cava den Sergi carpacio

I com plats principals, vam optar per la pilota amb emulsió de patata gratin, botifarra negra i cansalada i un altre dels plats amb suplement: el melós de xai, confitat amb salsa de ceps i espàrrecs. La pilota, ben correcte i la vaig demanar, per pura curiositat i el xai tenia molt bon nivell.

La cava den Sergi xai

Vins i Postres a La Cava d’en Sergi

Finalment una bona sorpresa, perquè si us fixeu en el final del menú, donaven a entendre que ofereixen vi de la casa i que amb un petit suplement t’ho canviaven per cava. Vam acceptar el que suposàvem seria una copa, com a molts menús  i ens va arribar l’ampolla sencera.

Això si que es pot definir com «generositat», perquè estic cansat de llegir lloances de llocs que segons els seus fans, destaquen per la generositat, on el menú puja més de 100 € i en lletra petita trobes «preu sense IVA i ració de pa 5 €. Massa «palmero» per món 😏.

Agradable sorpresa, per tant. I el cava, era més que correcte. Per altres informacions, sé que La Cava d’en Sergi, disposa d’un bon celler de vins i escumosos de la zona.

Pel que fa a les postres, podeu veure els quatre a la carta. Vam escollir la Pannacotta de formatge fresc i el Mojito en textures. Bons els dos.

La cava den Sergi mojito

Reflexions i conclusions

Vam sortir realment satisfets. Un menú de 24 €, que amb suplements pot pujar una mica més, però que valorant la relació qualitat-preu, és una autèntica troballa. Un d’aquells llocs que de tenir-lo més a prop, hi aniria sovint.

I el concepte relació qualitat-preu, és prou important per la majoria de gent. Tot i que hi ha excepcions, com l’aspirant a Ferrater que patim aquí al Baix Camp 😂😂 que com «teòric» en gastronomia, diu que aquest concepte és ridícul 😂😂.

La sala de La Cava d’en Sergi, és àmplia i amb capacitat per unes 60 persones. El servei d’aquells que si vols el Vichy sense gel, saben què vol dir gel 😏. Són amables professionals i propers.

I el menjar està ben elaborat i es nota el bon nivell de cuina. No tinc massa cosa més a dir, perquè normalment en aquest apartat, em dedico a donar alguna estirada d’orelles constructiva. Però avui no sé pas que dir. Que el defineixo com el restaurant perfecte penseu? No dic això, però globalment està força damunt de la mitjana.

Atenció al tiquet, perquè tots aquells que me’ls fiscalitzeu avui tindríeu problemes. El menú val 24+24=48, que si li sumem el suplement del cava (2,20+2,20), surt 52,40. I segur que algú pensa «i com pot ser que només li cobressin 47, 64 €»?? Doncs si a 47,64 € li afegim l’IVA, surten els 48 €.

Segurament no és un exemple de tiquet fàcil, però surten els números 😂😂 i no em van fer descompte #influencer 😉.

La cava den sergi tiquet

Resum a La Cava d’en Sergi

  • Cuina de molt bon nivell
  • Bona selecció de vins
  • en un local confortable i agradable
  • Preus moderats, atès la qualitat global
  • En conseqüència,La Cava d’en Sergi, és ben recomanable

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.