La Clara restaurant, és un d’aquests llocs que funcionen de fa anys. Té la seva clientela i la cuina és correcta. Però el lloc també té alguns inconvenients.  

La Clara

Gran Via , 442


laclararestaurant.com/

Tel.: 932 89 34 60

La Clara entrada

Nova trobada de 3(o+)aTaula, en que darrerament sembla que hàgim entrat en maledicció, degut a que per motius imprevistos, acabem sent dos. Aquest cop amb tria del Jordi i post global escrit per mi, en consens amb el grup.

Perquè hi vam anar?

Després de l’exitosa visita a Quilez de fa unes setmanes, ens vam marcar com objectiu, trobar més llocs amb les característiques de «restaurant» (no tasques, ni bars de menjars), que funcionessin d’anys sense fer soroll, relativament cèntrics i que sorprenguessin positivament. Per aquest motiu vam voler anar a La Clara Restaurant, lloc al que personalment, feia com 10 anys que no anava.

I d’aquí hem fet ruta amb llocs com Ca l’Estevet (molt bé), Buj (decepció), Casa Agustí (molt bé també) i ara aquest que no ens ha acabat de convèncer, tot i els plats estaven prou bé.

Un dels punts que em va desmotivar d’entrada

Les dues sales de planta baixa, estaven presidides per pantalles gegants de TV (sense so, perquè sinó no m’hagués quedat) i amb un canal espanyol de noticies, d’un personatge que conec de veure vídeos per les xarxes. Un tal Antonio Garcia Ferreras, que em sembla vomitiu.

La Clara

Mai he dinat/sopat amb una TV engegada, doncs mai connecto TV a cap hora. I no ho dic amb cap «superioritat moral» com en algun cop per les xarxes, ha insinuat algun «pijo-progre», que se sent al·ludit, perquè es veu que ell si mira TV.

Segur que si esteu llegint això, pensareu que no és motiu per valorar La Clara Restaurant. I segurament teniu raó. Però jo mai he presumit de fer crítica, sinó d’explicar sensacions globals. En conseqüència si un lloc presenta un inconvenient, el dic i ja està. I poden cuinar com els àngels (que tampoc és el cas d’aquí), però jo no torno,

Conclusions a La Clara Restaurant

Al meu punt de vista, un restaurant ha de complir una sèrie de requeriments. I evidentment el nivell dels plats, ha de ser un d’ells. Però en general, no anem a l’atzar , ens informem els llocs als que acabem anant, assoleixen aquest nivell mínim, tot i que algun fiasco hem patit. Molt pocs, però algun si…

I aquests altres requeriments, poden ser el servei, la sala i la seva geometria i fins i tot el públic habitual d’un lloc. I no entraré en aquest darrer apartat, per no incórrer en coses que puguin semblar políticament incorrectes.

Finalment, si voleu llegir el punt de vista global de 3(0+)aTaula, feu clic a

I si voleu saber quins altres llocs tinc publicats per la mateixa zona de La Clara Restaurant, podeu fer  clic a:

Sense Pressa barri