La Clara restaurant, és un d’aquests llocs que funcionen de fa anys. Té la seva clientela i la cuina és correcta. Però el lloc també té alguns inconvenients.
Nova trobada de 3(o+)aTaula, en que darrerament sembla que hàgim entrat en maledicció, degut a que per motius imprevistos, acabem sent dos. Aquest cop amb tria del Jordi i post global escrit per mi, en consens amb el grup.
Perquè hi vam anar?
Després de l’exitosa visita a Quilez de fa unes setmanes, ens vam marcar com objectiu, trobar més llocs amb les característiques de «restaurant» (no tasques, ni bars de menjars), que funcionessin d’anys sense fer soroll, relativament cèntrics i que sorprenguessin positivament. Per aquest motiu vam voler anar a La Clara Restaurant, lloc al que personalment, feia com 10 anys que no anava.
I d’aquí hem fet ruta amb llocs com Ca l’Estevet (molt bé), Buj (decepció), Casa Agustí (molt bé també) i ara aquest que no ens ha acabat de convèncer, tot i els plats estaven prou bé.
Un dels punts que em va desmotivar d’entrada
Les dues sales de planta baixa, estaven presidides per pantalles gegants de TV (sense so, perquè sinó no m’hagués quedat) i amb un canal espanyol de noticies, d’un personatge que conec de veure vídeos per les xarxes. Un tal Antonio Garcia Ferreras, que em sembla vomitiu.
Mai he dinat/sopat amb una TV engegada, doncs mai connecto TV a cap hora. I no ho dic amb cap «superioritat moral» com en algun cop per les xarxes, ha insinuat algun «pijo-progre», que se sent al·ludit, perquè es veu que ell si mira TV.
Segur que si esteu llegint això, pensareu que no és motiu per valorar La Clara Restaurant. I segurament teniu raó. Però jo mai he presumit de fer crítica, sinó d’explicar sensacions globals. En conseqüència si un lloc presenta un inconvenient, el dic i ja està. I poden cuinar com els àngels (que tampoc és el cas d’aquí), però jo no torno,
Conclusions a La Clara Restaurant
Al meu punt de vista, un restaurant ha de complir una sèrie de requeriments. I evidentment el nivell dels plats, ha de ser un d’ells. Però en general, no anem a l’atzar , ens informem els llocs als que acabem anant, assoleixen aquest nivell mínim, tot i que algun fiasco hem patit. Molt pocs, però algun si…
I aquests altres requeriments, poden ser el servei, la sala i la seva geometria i fins i tot el públic habitual d’un lloc. I no entraré en aquest darrer apartat, per no incórrer en coses que puguin semblar políticament incorrectes.
Finalment, si voleu llegir el punt de vista global de 3(0+)aTaula, feu clic a
I si voleu saber quins altres llocs tinc publicats per la mateixa zona de La Clara Restaurant, podeu fer clic a:
això de la tele comença a ser una epidèmia!! :=(
Ostres, doncs per BCN, no m’hi trobo mai…. Potser en tot el meu historial, només un cop a «El Bar» ja fa 4/5 anys i més recentment a «Murivecchi», però eren dia de Champions i també amb el TV en silenci. En el primer no hi havia public al Bar i en el segon, era un partit amb equips de fora d’aquí.
Salutacions!
La TV en locals tipus bar, però en restaurants no és habitual, o no haurien de ser. Se’n ve al cap el restaurant La Xarxa, del Serrallo de Tarragona, en tenien una i ara que són més restaurant, amb canvi de mobiliari i actualització de la cuina ja no la tenen.
Clar que per aquí per la Costa Daurada molt llocs tipus “pool bar” especials per a britànics i alemanys tenen TV.
Salut!
I a les Fonts també la posen 😊
Però tot i que no m’agrada, es perdona més per la senzillesa del local.
I a aquestes modernitats dels “pool bar”, ja no entro…
salut!
Les taules de billar pels turistes rossos i color gamba.
🙂
Em va passar el mateix. Vaig anar després d’un munt d’anys. I sempre m’ha agradat. Però sempre has d’anar abaix. Jo estic completament d’acord amb tu amb el tema de la TV. Al menjador de sota s’està molt tranquil. Respecte als plats sempre han estat molt bé. La cuina és clàssica, però de nivell. Traballen molt bé els callos ( és la meva debilitat) i tant el peix com la carn. Jo sempre l’havia trobat una mica passat de preu, però vaig trobar que, com a mínim, no els han pujat en els darrers anys.
Bona tarda Joan Carles!
Les anteriors ocasions, sempre havia anat al menjador de sota i de fet aquesta ha estat la primera vegada que em quedo a planta. Però ves que no pensin els del restaurant, que la planta baixa, sigui la «planta noble». Ho dic perquè havíem reservat amb dies i normalment quan reserves, vas a les millor zones…. O al menys en general.
També a la planta baixa vaig veure que enviaven grups tipus congressos…. i no pas amb una pinta de congrés d’estànding alt…
En tot cas, el lloc queda fora de la llista…
Salutacions!
Molt semblant el teu títol al que jo vaig posar a la foto del Jordi a Instagram…. estàvem al saló de l, automòbil i per proximitat vam anar, a mi en va crear clarobscurs. Tot i això el meu amic i vol tornar…jo per proximitat prefereixo el Cruix al carrer Entença.
Ja fa anys que no vaig a Fires, però crec que s’hi anés em reservaria La Perla o el Xemei.
A aquest no torno…. i Cruix, tot i que va posar força exciteds els meus compis de 3aTaula, jo encara en tinc el record de taules apretades i soroll.
Crec que em reservaria La Perla….
Salutacions,
Els dos que has dit en dies de fira sense reserva impossible
Obviously…..
Casa Jordi? Ara feu trobades furtives?
O potser et refereixes a casa meva? Gràcies, però no tinc tant nivell com per estar a la Guía… I a més, se m’ompliria la casa de gent estranya…
Aquest el deixarem en un sí però no.
Abraçada!!
Gups…. Casa Agustí volia dir 😅
Ara ho arreglo…..
Abraçada!