La cuina de l’Uribou, és un japonès ja clàssic a BCN, que destaca pel seu bon producte, bon servei i una àmplia carta amb els preus prou moderats.  

La cuina de l’Uribou

Taquígraf Serra, 26

uriboubcn.com/

Tel.: 931 14 81 93

La cuina de l’Uribou entrada

La cuina de l’Uribou

La cuina de l’Uribou, és ja un clàssic entre els llocs que ofereixen cuina japonesa a BCN. Ubicat en un carrer discret del barri de les Corts, tot i que darrerament no tant discret, ja que a pocs metres s’ha instal·lat l’estrellat dels germanets televisius.

Personalment és un lloc que em porta records especials. El primer cop que vaig anar-hi celebràvem una fita important familiar. I també records de batalletes, totalment alienes al local. Però batalletes de les que els que em coneixeu, sabeu que en gaudeixo prou.

La cuina de l’Uribou, funciona de fa anys de manera silenciosa i és d’aquells llocs que quan en surts, et preguntes, el perquè feia tant de temps que no anaves.

Vam anar-hi un dimecres nit i el lloc tenia prou afluència. El local és senzill, sense masses ostentacions decoratives. Però és confortable, ben il·luminat i agradable.

Els migdies de dies feiners a La cuina de l’Uribou, ofereixen un interessant menú del dia i tinc entés que llavors no ofereixen carta. Ho aviso per evitar decepcions, tot i que del menú en tinc excel·lents referències.

Parlant de la carta, és prou variada i es complementa amb una pissarra de suggeriments del dia. Ofereixen tot un assortiment de makis, niguiris, uramakis, sashimis, tàrtars. Però també plats cuinats i més elaborats.

La cuina de l’Uribou pissarra

Que vam escollir a La cuina de l’Uribou

Vam anar amb la idea de demanar 4 coses per a compartir. Però potser perquè un dels plats era ja pensat per a compartir. l’amable encarregat de sala, ens va suggerir que amb tres ja faríem. Quina diferència veure aquesta manera d’actuar, amb la de molts locals de nova creació, en que els anotadors de comandes, estan ensinistrats, per inflar el compte, tant com puguin.

Els plats que vam compartir a La cuina de l’Uribou, van ser l’assortiment de niguiris i makis que a la carta porta el nom Moriawase. Però oferien també altres assortiments del mateix estil.

La cuina de l’Uribou moriawase

També un tempura de carxofa i llagostins, que passa a la categoria de tempures top.

La cuina de l’Uribou tempura

I el Nabeyaki curry, consistent en una cassola de curri sobre arròs, gratinada amb formatge, ou i llom de porc arrebossat.

La cuina de l’Uribou curri

Tres plats que ens van deixar prou bé i que vam complementar amb unes postres de tiramisú de te verd.

La cuina de l’Uribou tiramisu

La carta de vins prou bé i a més amb secció de vi a copes. Aquesta és l’opció que vam escollir i van ser d’un DO Empordà i en concret l’Oratori del Celler Martí Fabra. I amb això vull fer un elogi a la tria de vins del lloc, per tenir vins de proximitat i no caure en el patètic “tenemos blanco o negro” que vaig publicar ara fa no masses dies.

La cuina de l’Uribou tiquet

La cuina de l’Uribou preu

RESUM a La cuina de l’Uribou

  • Un dels japonesos a tenir en compte a BCN
  • Bon producte a preus raonables
  • Servei amable, professional i discret (mira que costa de trobar això!)
  • En consequència un lloc que està en la meva llista de recomanats

I finalment