La Cuina del DO ofereix molt bon nivell i és un lloc a tenir en compte. El restaurant que comparteix carta amb la terrassa, és una molt bona opció, a preu molt correcte.
Nova trobada de 3(o+)aTaula, amb tria al meu càrrec i el post conjunt al que trobareu link al final, ha estat escrit pel Jordi, en consens amb la resta del grup. La imatge de portada, està extreta de la seva web.
La Cuina del DO, podria ser una clara mostra, d’un restaurant ubicat en un hotel de luxe, amb cuina de bon nivell a càrrec d’un excel·lent xef, que ja fa temps ha retornat a BCN, després de diferents experiències llunyanes.
El vaig conèixer fa anys al desaparegut 33 al barri de Gràcia, al carrer Tordera. I després va fer estades com a xef, per Madagascar, Eivissa i no sé si m’oblido d’alguna altre lloc.
Feia temps que tenia ganes d’anar-hi, però em feia molta mandra trepitjar la Plaça Reial. De quan ara fa un any, vaig patir el robatori amb estirada del meu IWC, no em sento massa a gust en determinades zones.
La plaça Reial, que feia temps no trepitjava, manté el seu aspecte habitual, amb molt de bullici. I l’hotel DO, ofereix la possibilitat de dinar a la terrassa, que és l’opció preferida pels visitants estrangers, en lloc de l’elegant sala que ofereixen al subsòl.
Al post comú veureu els plats i el tiquet. Però ja us avanço que els plats són de nivell i la RQP és bona. Diria que fins i tot més econòmic que altres llocs que estan de moda i on acabes sopant enmig de la pila humana, amb servei «hey guys style».
Reflexions / Conclusions a la Cuina del DO
De mica en mica els restaurants d’hotel a BCN, es van difonent com una taca d’oli. De sempre han existit, però actualment en molts d’ells, es pot menjar bé o molt bé. Però compte que a no tots.
Atenció a caure en el parany de les recomanacions dels #chic@ anuncio que a qualsevol lloc on els conviden, ja escriuen meravelles que no són. M’atreviria a dir, llevat d’honroses excepcions, a més soroll generat, més decepció quan hi vas.
Just aquestes setmanes, molts #chic@ anuncio, «coincideixen» explicant meravelles d’un restaurant d’hotel ubicat a la Gran Via, que ja veus que sense invitació no van. I vam estar-hi no fa massa i «Ni chicha, ni limonà». I podria donar més exemples… 😅
En tot cas, en aquests hotels, tens garantida una sala àmplia, agradable, un servei per damunt de la mitjana. I les taules separades, permeten una conversa, que no deixa de ser (per aquells que tenen coses a dir), un factor important. I en alguns, com La Cuina del DO, a més la cuina és bona.
I tot aquest panegíric que estic exposant, em temo que no agradarà a alguns amics restauradors, que deuen veure aquests llocs com una competència deslleial. I és que el fet de no pagar lloguer d’espai (al menys a preu de mercat) i compartir serveis amb l’hotel, no seixa de ser una avantatja competitiva. I deuen tenir les seves raons. Però el tema surt del meu àmbit.
En tot cas, el lloc queda inclòs a la nostra propera Guia, que apareixerà en pocs dies. De moment podeu encara descarregar la de primavera, fent clic a,
Punt de vista global de 3(0+)aTaula
Per veure el punt de vista del grup, de La Cuina del DO, feu clic a:
I per veure altres restaurants de la zona Gòtic-Raval, feu clic a
Doncs si no vaig errat, serà el tercer restaurant d’hotel que apareixerà a la nostre Guía. I segur que algun ens deixem del nivell de qualitat i preu d’aquest. Altre cosa són els estrellats que estan allotjats a d’altres de luxe, però ja estan les altres guies minoritàries per donar-los visibilitat… 🙂
Abraçada!!
Aviat donarà per fer un post amb títol “Los mejores restaurantes no estrellados, ubicados en un hotel” 😂
Ara que hi penso, podem anar a fer un dia el del grup on treballa el «jr»…. O millor no que si em surt un post «negatiu» dels meus, el foten al carrer, pensant que la fet ell..
Abraçada!
jajaja…. #noriscos
Més d’una vegada he quedat sorpresa amb els plats d’un restaurant d’hotel quan he viatjat. És aquesta fama que tenen de restaurant hotel=comida viejuna. Poc a poc van agafant el seu espai i clients de la ciutat, no només viatgers.
Salut!
Just….
I fins i tot en hotels en que la cuina poca cosa aporta, hi el el plus de la comoditat.
Quan en el text faig conya d’un a la Gran Via, en que aquests dies, tot un grup d’influencers es practiquen fel·lacions mútues a Instagram.. “que bien comimos eh?”… “haber cuando volvemos” 😂😂, he de dir que quan hi vaig estar, el tracte i l’espai van ser bons. Els plats en canvi i en concret els del menú degustació, una mica estil #comecabrón
Però si que van agafant el seu espai…
Salut!
Ricard, en aquest que dius de la G Via, el conce bé, i el menú està de conya, l’espai també. el servei, ejem…. 😉
Doncs a nosaltres, ni el menú…. Vaja que millor el servei que el menú….
Però devem estar errats nosaltres, doncs no vegis com de catxondos han sortit del lloc els /les @chico_anuncio…. #querico #volveremos #averavisao 😂😂😂
#averavisao jajajaja
penso que fa anys que els hotels (amb cara i ulls) han entès que havien d’oferir bona cuina, de tots els preus, no només estrellats. i que el restaurant és un punt més a tenir en compte a la seva oferta, que el fa més complert i que la gent té en compte quin restu tenen per triar-los… per fi!
Però entre tenir-lo com un servei més o tenir-lo com una estratègia principal, hi ha una diferencia important…
I pel que sé, no tots els directors d’hotel, tenen la capacitat de donar-li aquest aire estratègic que cal per diferenciar-se de la resta.
En tot cas, anem millorant.
sí, tota la raó! #anemmillorant #jaerahora