La Cuina del DO ofereix molt bon nivell i és un lloc a tenir en compte. El restaurant que comparteix carta amb la terrassa, és una molt bona opció, a preu  molt correcte.

La Cuina del DO

Plaça Reial (La Rambla, 20)

Lloc Web

Tel.: 934 81 36 66

La Cuina del DO edifici

Nova trobada de  3(o+)aTaula, amb tria al meu càrrec i el post conjunt al que trobareu link al final, ha estat escrit pel Jordi, en consens amb la resta del grup. La imatge de portada, està extreta de la seva web.

La Cuina del DO, podria ser una clara mostra, d’un restaurant ubicat en un hotel de luxe, amb cuina de bon nivell a càrrec d’un excel·lent xef, que ja fa temps ha retornat a BCN, després de diferents experiències llunyanes.

El vaig conèixer fa anys al desaparegut 33 al barri de Gràcia, al carrer Tordera. I després va fer estades com a xef, per Madagascar, Eivissa i no sé si m’oblido d’alguna altre lloc.

Feia temps que tenia ganes d’anar-hi, però em feia molta mandra trepitjar la Plaça Reial. De quan ara fa un any, vaig patir el robatori amb estirada del meu IWC, no em sento massa a gust en determinades zones.

La plaça Reial, que feia temps no trepitjava, manté el seu aspecte habitual, amb molt de bullici. I l’hotel DO, ofereix la possibilitat de dinar a la terrassa, que és l’opció preferida pels visitants estrangers, en lloc de l’elegant sala que ofereixen al subsòl.

Al post comú veureu els plats i el tiquet. Però ja us avanço que els plats són de nivell i la RQP és bona. Diria que fins i tot més econòmic que altres llocs que estan de moda i on acabes sopant enmig de la pila humana, amb servei «hey guys style».

La cuina del DO Peix

 

Reflexions / Conclusions a la Cuina del DO

De mica en mica els restaurants d’hotel a BCN, es van difonent com una taca d’oli. De sempre han existit, però actualment en molts d’ells, es pot menjar bé o molt bé. Però compte que a no tots.

Atenció a caure en el parany de les recomanacions dels #chic@ anuncio que a qualsevol lloc on els conviden, ja escriuen meravelles que no són. M’atreviria a dir, llevat d’honroses excepcions, a més soroll generat, més decepció quan hi vas.

Just aquestes setmanes, molts #chic@ anuncio, «coincideixen» explicant meravelles d’un restaurant d’hotel ubicat a la Gran Via, que ja veus que sense invitació no van. I vam estar-hi no fa massa i «Ni chicha, ni limonà». I podria donar més exemples… 😅

En tot cas, en aquests hotels, tens garantida una sala àmplia, agradable, un servei per damunt de la mitjana. I les taules separades, permeten una conversa, que no deixa de ser (per aquells que tenen coses a dir), un factor important. I en alguns, com La Cuina del DO, a més la cuina és bona.

La Cuina del DO edifici sala

I tot aquest panegíric que estic exposant, em temo que no agradarà a alguns amics restauradors, que deuen veure aquests llocs com una competència deslleial. I és que el fet de no pagar lloguer d’espai (al menys a preu de mercat) i compartir serveis amb l’hotel, no seixa de ser una avantatja competitiva. I deuen tenir les seves raons. Però el tema surt del meu àmbit.

En tot cas, el lloc queda inclòs a la nostra propera Guia, que apareixerà en pocs dies. De moment podeu encara descarregar la de primavera, fent clic a,

Punt de vista global de 3(0+)aTaula

Per veure el punt de vista del grup, de La Cuina del DO, feu clic a:

I per veure altres restaurants de la zona Gòtic-Raval, feu clic a