La Cuina d’en Garriga, un lloc molt cèntric amb producte de proximitat i ben escollit. Permet àpats més o menys informals i amb horari continuat del migdia al vespre. 

La Cuina d’en Garriga

Consell de Cent, 308


lacuinadengarriga.com/

Tel.: 932 15 72 15

Nova trobada amb 3(o+)aTaula i aquest cop amb tria de l’Esther. El post conjunt, està escrit per Jordi, que darrerament compila les opinions dels tres i les resumeix.

Feia temps que no anava a la cuina d’en Garriga. D’abans que canviessin d’ubicació, tot i que ara tornen a estar en el lloc inicial i crec que mantenen el del carrer Enric Granados, on van obrir durant el període d’exili.

Del record d’abans, vaig veure que havien perdut la sala que hi havia al final a ma esquerra i que tot i el seu aspecte de magatzem de botiga de queviures, li conferia un aire especial. S’estava molt a gust allà i suposo que per temes de permisos, ha tornat a la seva funció de magatzem.

Que ofereixen a la Cuina d’en Garriga

La carta és curta, però amb coses que venen de gust i que són com molt estàndards. I atenció sempre als suggeriments del dia.

També ofereixen una secció d’embotits de nivell i formatges ben triats, com alternativa a un àpat clàssic. O per anar a picar de deshores, doncs no tanquen per les tardes.

El producte està molt ben cuidat, indicant els orígens, tal com podeu veure al peu de la porció de carta que us mostro.

Els plats que vam demanar a La Cuina d’en Garriga, els podreu veure a la crònica conjunta, que enllaço a final del post, però en mostro dos que ens van agradar especialment. Els seus mítics macarrons  i la tagliata.

La Cuina d'en Garriga macarrons

 

La Cuina d'en Garriga tagliata

Conclusions / Reflexions

Tot i ser un lloc, en que cuiden el producte a nivell d’origen i el tracten bé, no és un restaurant en el sentit clàssic de la paraula.

I el fet de que el local és mono, el converteix més en un lloc de postureo, que en un lloc gastronòmic. I dic això per justificar que la puntuació que fem de manera independent els tres, en que valorem 12 paràmetres, ha sortir una mica baixa. Ho podeu veure al post conjunt.

La valoració de La Cuina d’en Garriga, no ha arribat al 7, valor a partir del que ens plantegem si el posem o no a la Guia. Per tant, tot i ser un lloc ben correcte, no anirà a la nostra llista de top 50.

Aprofito per a recordar, que just fa 7 dies, vam publicar la versió d’hivern de 2020, que si li voleu donar un cop d’ull, només cal fer clic aquí,

La Cuina d'en Garriga Guia

En tot cas el lloc és prou recomanable, com alternativa per si esteu pel centre de BCN. Els plats són correctes i l’ambient molt agradable. I recordeu també que està obert tota la tarda per anar a fer un mos.

Si voleu veure l’opinió conjunta, així com els plats i el tiquet, feu clic a,

Finalment i com per ubicació, La Cuina d’en Garriga pertany a l’ Eixample dret, us poso un enllaç on podreu veure tots els que tinc publicats d’aquesta zona.