La Llave Restaurant, ofereix cuina tradicional, molt ben elaborada, en un espai que passant pel davant, mai imaginaries que amaga una petita joia, amb un servei amable i eficient. No obren els vespres.  

La Llave

Consell de Cent, 388


www.lallaverestaurant.com

TEL.: 932 65 09 21

La Llave Restaurant-entrada

 

La Llave Restaurant

De nou hem tornat a La LLave. Un lloc que ens va descobrir l’amic Manel Xicota i que ja vam publicar a 3(o+)aTaula.

D’aquella visita, vam decidir incloure aquest lloc a la nostra Guia 3(o+)aTaula. I deixem aquí l’enllaç per si voleu baixar-la. Aquesta és la versió de Tardor_2018.

En aquesta ocasió, vaig anar acompanyat d’un altre bon amic, que sabia que li encantaria el lloc. I he de dir que així va ser.

Avanço que el tiquet va sortir un pel més elevat del compte. Però va ser amb un bon vi i amb 3 primers i tres plats principals, per a dies persones.

La carta de La Llave Restaurant, no és massa llarga i permet opcions a diferent nivell de tiquet final. Però en aquesta ocasió no vam mirar prim.

Plats clàssics i molt ben elaborats…

Per obrir boca vam demanar les seves famoses sardines marinades, que són una meravella.

La Llave Restaurant-sardines

Però anant amb el meu amic Jaume, ja saps de sempre que si troba anxoves a la carta, va a per elles. I aquestes són de les que valen la pena. També uns rovellons saltats , que en que la foto no fa honor a la realitat. Molt, molt bons…

La llave Restaurant anxoves

La llave Restaurant rovellons

Tot seguit a La Llave Restaurant i com a plats principals, vam demanar els seus callos, que estan al top de BCN en aquest plat. També la cua de brau, que no es queda al darrera i de nou callos, perquè ens vam quedar amb ganes de més.

La llave  callos

La llave  Restaurant cua brau

Si, ja sé que estan repetits, però com vam demanar dos plats…. 🙂

La llave callos

I per acabar, de la secció postres, vam demanar dues coques de Llavaneres, de les de recordar.

La llave  coca llavaneres

Pel que fa a la carta de vins, dir que és de les que valen la pena. Tenen producte molt ben escollit. I un cop més vam demanar el Finca Malaveïna de la DO Empordà. Excel·lent com sempre.

Conclusions de La Llave Restaurant

És un d’aquells llocs que passes per davant i ni t’imagines que allà puguis menjar tant bé. I és que a continuació del bar i en un passadís que gira 90º, hi ha un petit menjador súper pulcre i amb aire de restaurant de bon nivell.

Sinó el coneixeu, és un dels llocs imprescindibles, si us agrada aquest tipus de cuina.

La llave tiquet

 

La Llave Restaurant-preu

La Llave Restaurant: Post conjunt de 3(o+)aTaula

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link. Però adverteixo que us agafarà gana.

I com sempre, per si voleu saber més: