La Mar Salada, és un dels llocs de la Barceloneta, al que podem anar amb ulls clucs. Bon producte, professionalitat i en un entorn digne.

La Mar Salada

Passeig Joan de Borbó, 58

www.lamarsalada.cat/

TEL.: 932 21 10 15

La Mar Salada interior

Una nova visita feta com 3(o+)aTaula, a un lloc que ja coneixíem i al que anàvem amb garanties d’èxit.

La Mar Salada, és dels pocs llocs que queden a la Barceloneta, en que pots anar amb garanties. Però cal arribar-hi, després d’escapolir-se de les envestides insistents per part dels “voluntariosos” cambrers d’altres locals, del Passeig Joan de Borbó, que pretenien atreure’ns amb els seus crits de “paellita, paellita”.

Sé que és molt demanar, però és un sistema que caldria eradicar. En el meu cas, i crec que no soc l’únic, em nego a entrar en llocs que em cridin.

En el post comú de La Mar Salada,  podreu llegir les dues possibilitats que ofereixen en feiners, a nivell de carta i també de menú. I he de dir que el menú de feiners, és molt aconsellable. A més sempre es pot «enriquir» compartint algun caprici extra. Per exemple unes ostretes per obrir gana. Però en aquest cas, vam anar a carta.

I tot i que pot donar la idea de ser un lloc especialitzat en arrossos, tenen oferta de plats prou interessants. La carta és prou àmplia per a pode escollir.

En canvi la carta de vins, no és amplia i al meu criteri millorable. Però alguna cosa es pot trobar.

En dies festius, sol estar ple. Per tant a tota aquells que m’envieu privats de darrer moment un festiu de primavera, demanant un lloc digne per la Barceloneta, poc us podré ajudar 🙂 .

Tot l’àpat aLa Mar Salada, va ser exitós i per fer dentetes, us mostro l’arròs amb galeres, un cop servit al plat.

 

La Mar Salada arròs de galeres

Punt de vista del grup a La Mar Salada

Si voleu veure les fotos dels plats,  el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a

I per acabar….