La Mundana, van organitzar a l’Hotel Neri i en concret a «A Restaurant», un espectacular pop-up dels que surts totalment satisfet. Una experiència a repetir.

La Mundana

fent un pop-up a A restaurant
Hotel Neri

Web de la Mundana
Web de A Restaurant

La Mundana

Per evitar confusions i que acabeu sense saber d’on parlo, en aquesta crònica detallaré un pop-up, que la gent de la Mundana, van organitzar a A Restaurant de l’Hotel Neri.

Conec La Mundana des dels seus inicis i vam anar-hi per primer cop el 2016. Vaig publicar aquella visita, ara ja eliminada, com un lloc que em generava contradiccions. Per una banda, els plats que servien eren de gran nivell, però la incomoditat del lloc feia que no em vingués de gust tornar-hi.

Tot i això, vam fer una nova visita amb els companys de 3(o+)aTaula i vam continuar amb sensacions semblants, tot i que a l’haver passat l’onada de novetat dels inicis, l’estada va ser més tranquil·la.

Més tard es va anunciar que La Mundana es feia càrrec de l’assessorament del restaurant A, de l’hotel Neri i vam anar a veure què tal. I sense la riquesa de plats que oferien a La Mundana original, es notava que estaven al darrere.

I com l’hotel Neri em queda més a mà, en relació a les zones que em bellugo de Barcelona va ser un lloc que va passar a la nostra llista de recomanats i també a la de 3(o+)aTaula que podeu veure fent clic al link anterior.

Com a curiositat, cal dir que aquesta recomanació és de les que hem tingut més i millors feed-backs de la nostra història. A la pregunta «on podem anar per la zona Gòtic?» i recomanar «A restaurant», és el lloc que hem rebut més agraïments. I fa de bon llegir, perquè sovint t’esforces a fer un llistat de recomanacions, sense rebre la més mínima resposta de com ha anat  🤷🏻‍♂️.

En que consistia aquest Pop UP de La Mundana

Es tractava d’un menú tancat, amb possibilitat de maridatge, que podeu veure tot seguit. I si aquí no el podeu llegir bé, us deixo el link a la seva web: menú Mundana.

Descripció del menú

Ja avanço que és un dels menús, i més tenint en compte la relació qualitat-preu, que més m’ha sorprès. Sé que aquestes coses són subjectives, però el seu bon fer, així com la senzillesa, ens van deixar ben satisfets.

D’entrada et trobes amb un servei de vermut, un excel·lent Dos Déus fumat que ja et predisposa. I un crostó de massa mare per acompanyar una espectacular mantega fumada en fred, que es fa curt (el podeu veure al fons de la foto del salmorejo).

I ja arriben el que denominen aperitius: el cucurutxo d’ensalada de cecina de bou, el crunchi-taco amb bou de mar i maionesa de miso i no podia faltar el seu famós lingot de patata brava.

La Mundana aperitius

Tot seguit i a la categoria de primers un salmorejo amb vi olorós, royal de llamàntol i pa de gamba, que bé vam gaudir i un espectacular carpaccio de ventresca de tonyina, que era una peça sencera tallada a través i acompanyat dels components que podeu llegir al menú. Per a mi el plat estrella del sopar.

La Mundana salmorejo

La Mundana ventresca

I com cloenda els dos plats que arribaven a la secció «segons plats»: el corball macerat i cuinat a la brasa amb curri verd tai i arròs cruixent, així com un croûte de melós de vedella, gratinat de moniato i suc de vedella al pebre de Sichuan, plat que mostrava l’excel·lent tècnica de la seva cuina.

La Mundana corball

Postres i vins

Oferien un interessant i atractiu maridatge, amb aquests plats. Disculpeu que només vaig fer foto de la versió anglesa, però ja veieu que a més a un preu ben raonable.

Un cop més, entre la meva dieta i haver de conduir després fins a Cambrils, vam limitar la ingesta a copa de vi a més del vermut que descric. Però la carta de vins era la de «A Restaurant», que és de sempre interessant i variada.

Pel que va a les postres, va arribar una elaboració d’escuma de coco amb Malibú, ganache de xocolata blanca i te matxa, crumble de yuzu i mango, que em va semblar excel·lent. I que jo destaqui unes postres, té el seu mèrit 😂.

Conclusions i reflexions

De la Mundana, sempre he dit que ofereixen creacions i plats molt destacables. Només el fet que no quedi massa a prop de les zones que em bellugo quan vinc a Barcelona, fa que no hi hagués tornat.

En canvi, sí que he anat més sovint del que publico, a A Restaurant a l’Hotel Neri on ofereixen també un menú de migdies molt recomanable.

I quan vaig veure el pop-up aquest, vaig organitzar-me per a poder gaudir-lo. I ens va encantar amb un  desplegament que ens va semblar espectacular a tots nivells.

I aquest és el tiquet que no està equivocat 😂. El menú «especial pop-up», està a 50 € i com no el tenien programat, deuen haver aprofitat un menú dels d’allà, anomenat «Eulalia» i li han fet retocs perquè surti a 50 € als que han sumat les copes i els cafès.

La Mundana tiquet

La Mundana avaluació

Resum al pop up de La Mundana

  • Plats molt destacables
  • Pop-up perfectament organitzat
  • La Mundana és sinònim d’èxit
  • A Restaurant, és recomanable sempre
  • En conseqüència, dos llocs a tenir en compte

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.