La Mundana, un lloc al barri de Sants en que l’excel·lent cuina que ofereixen, contrasta amb les estretors del lloc, tot i que en aquesta visita, vam estar millor, a l’ocupar la mini terrassa interior que ens van oferir. 

La Mundana

Vallespir 93 (Plaça del Centre)

www.lamundana.cat
Tel.: 93 408 80 23

La Mundana entrada

He tornat a La Mundana, després de 45 mesos. Aquest cop ha estat amb els companys de 3(o+)aTaula, amb elecció del lloc a càrrec meu i el post conjunt, està fet per l’Esther.

Quan el vaig publicar,  feia poc que l’havien inaugurat i vaig començar el post amb la següent frase: “Poques vegades he sortit d’un lloc amb sensacions tant contradictòries. En positiu uns platets excel·lents pensats per a compartir, però en negatiu una sensació d’aclaparament, de taula petita en que a la que coincideixen dos plats, el segon ja no cabia“.

Han passat 45 mesos i el resum que en puc fer com avançada, no varia massa. L’espai no ha augmentat, però el nivell dels plats, l’he trobat fins i tot millor. Espectacular podria ser la frase que definís els plats.

Que ofereixen a la Mundana

És complicat explicar la carta de La Mundana, doncs caldria diferencia entre plats per a vermut i plats més encarats a un àpat.  En tot cas, us deixo aquí una porció de la carta.

La Mundana carta

Que vam triar …

La totalitat dels plats, així com el preu, els podreu veure al link a 3(o+)aTaula, que trobareu més avall. Vam començar compartint 4 plats de la secció «Els intocables de la Mundana», per continuar cada un de nosaltres amb un plat, a l’estil de plat principal.

En el meu cas, vaig optar per les costelles koreanes que veieu tot seguit,

La Mundana costellam

La carta de vins és curta i vam optar per un syrah del Rosselló, que va resultar molt agradable.. De fet, lligava bé amb la majoria de plats resultant molt fresc i llaminer…

Conclusions de la Mundana

La Mundana no convida a sobretaula i a hores punta, ni crec que fos ben vista. En conseqüència, t’afanyes en pagar, surts del local i respires al carrer. Nosaltres vam tenir la sort d’arribar aviat i poder dinar al pati interior, però com a màxim deu tenir capacitat per a 4 persones.

I no crec pas que a tothom agradi. Segur que molts prefereixen el soroll interior a canvi del mini #postureo que es respira. En tot cas entenc les taules petites, pel tema de rendibilitat.

I potser ara us sorprendré dient que tot i els excel·lents plats, a mi personalment no em compensa les estretors. Però puc entendre i respecto que cada un té les seves prioritats.

I quan els tres vam votar els 12 paràmetres que puntuem de cada lloc, ho vaig fer amb intentant ser objectiu i la valoració, va ser més que suficient per aparéixer a la propera Guia de TARDOR. No vaig ser el que va puntuar la mitjana més alta, però tampoc la més baixa 😇

Si encara no heu vist la Guia d’ESTIU, feu clic a la següent imatge. I en no masses dies, sortirà a la llum la versió de TARDOR 2019, amb algunes novetats com La Mundana.

La Mundana Guia

RESUM a La Mundana

  • Platets molt bons
  • Preu correcte
  • Servei correcte eficient i amable
  • No és lloc per fer-hi massa sobretaula

Punt de vista global de 3(o+)aTaula

Feu clic a,

Finalment, si voleu mirar quins altres llocs tinc publicats de la zona Sants, feu clic a,