La Panxa del Bisbe, és un restaurant força interessant que trobem al barri de Gràcia, amb plats força curiosos i un ambient molt agradable.

La Panxa del Bisbe

 

carrer Torrent de les Flors, 158

TEL: 932137049

És la tercera vegada que vaig a la La Panxa del Bisbe. La primera va ser a l’antic local i va ser fallida degut a un estrany criteri que tenien llavors per les  reserves. La segona ja va ser al nou local i ja positiva. La vaig publicar en un post ara ja obsolet i eliminat.

En aquesta ocasió vam anar a La Panxa del Bisbe, amb els companys de www.tresomesataula.cat i les conclusions van ser favorables. En el breu recorregut que portem amb aquest nou projecte –aquest és l’onzè lloc que publiquem–  no podem evitar fer un repàs de tot el nostre recorregut cada cop que busquem conclusions i queda clarament per damunt de la mitjana.

Que ofereixen a la Panxa del Bisbe

El seu estil de cuina, és prou lloable i els preus estan prou ajustats, cosa que s’agreix. A més de les típiques opcions de plats i tapes, ofereixen un parell d’opcions de menú estil degustació, que poden resultar interessants.

Vam anar a la carta, que oferia molta variació i amb moltes coses que venen de gust. En conseqüència,  cal afinar la tria, al no poder-ho demanar tot 🙂

Finalment i per  trobar una pega al lloc, diríem que no està en un lloc “de pas”. Però això és molt relatiu i en funció d’on vius 🙂

 

La-Panxa-del-Bisbe-ubicació

Però tampoc és tant dramàtic i val la pena fer un esforç. Ja sigui buscant parking proper o fent caminadeta d’alguna de les estacions de metro més properes.

Punt de vista del grup a La Panxa del Bisbe

Per tant, si voleu veure que vam menjar i quan vam pagar, només cal que feu clic al bloc

Finalment si voleu saber de qui ho ha escrit o voleu contactar al formulari: