Lagman Restaurant, ens ha sorprés en positiu. Obert a principis de 2018, amb aspecte luxós i amb bon producte i servei. I a més amb preus prou raonables. Dels que podem qualificar amb bona RQP, entenent qualitat en el sentit global de la paraula.

Lagman Restaurant

Taquígraf Garriga, 66

lagmanrestaurant.com/

Tel.: 934 19 69 01

Lagman Restaurant entrada

Lagman Restaurant

Lagman Restaurant, és un d’aquests llocs que m’ha sorprès totalment. Vam anar-hi amb els de 3(o+)aTaula. La tria anava a càrrec meu, tot i que em vaig deixar influenciar per l’Esther, que ha estat l’encarregada del post en comú.

Com he dit, em tocava triar a mi i estava sec d’idees. Amb la filosofia 3(o+)aTaula de no repetir restaurants i el perfil de restaurants que ens tenim marcat, no sabia massa que triar.

I l’Esther em va suggerir Lagman Restaurant, que he de confessar que no em sonava ni de nom.

Per començar el lloc em va sorprendre ja un cop travessada al porta. Per espai i ambientació, dona la sensació de que has entrat en un restaurant de nivell. D’aquells que sinó haguessis mirat la carta abans, et diries «quina clavada em fotran». Com curiositat, el nom Lagman és el cognom la propietària d’aquest projecte, originaria de Filipines..

El servei molt atent. D’aquells que ja hi signaries a qualsevol lloc. Professional, proper i amb savoir faire. També he de dir que el local no estava ple i això facilita l’atenció.

Que vam menjar a Lagman Restaurant

La resposta la tindreu fent clic al link que trobareu a final de pàgina. Però si us puc avançar que cada un dels plats que va arribar, estava un esglaó per damunt de la mitjana en que ens movem com a grup. I amb oferta de molts plats que venien de gust i que et compliquen la tria.

Lagman Restaurant vedella

Una reflexió al voltant d’un plat concret

I sense voler trepitjar el post conjunt, voldria fer un comentari del plat que veieu a la fotografia anterior. El vaig demanar com plat principal, tot i que anava a la secció d’entrants. Es tractava de vedella «rubia gallega», curada com si es tractés de pernil. I sabeu que són plats que m’agraden doncs permeten valorar el producte.

I em va agradar molt, però he de reconèixer que estava una mica per sota d’equivalent que vaig demanar al famós lloc de la Zona Franca i que vam publicar no fa massa.

I aquí vé la reflexió: Si que el plat estava una mica per sota, però quedava compensat amb la confortabilitat del lloc, amb l’amabilitat del servei i amb l’amplitud d’espais. I en conseqüència si em pregunteu quin vaig gaudir més en sentit global, un diré que aquest de Lagman restaurant. 😏

Conclusions de Lagman Restaurant

Es tracta d’un lloc que va començar el seu camí, a principis d’aquest 2018. I que ha fet molt poc soroll. No deixa de ser estrany que ni a mi ni al Jordi, no ens sonés el lloc, quan sabeu que tenim molta afició a la descoberta de llocs. En positiu dir que no han tirat de convidades, ni de la púrria dels auto anomenats «influencers».Fins i tot m’he entretingut en mirar la pàgina Instagram, de la ubicació de Lagman Restaurant i no hi havia cap impacte «dels de sempre». I tot això ho dic en positiu 👍

I per tant el lloc, té prou mèrits, per convertir-se en candidat a aparèixer en la propera versió d’Hivern, de la Guia 3(o+)aTaula. Per últim, recordeu que la versió actual de Tardor de 2018, la pòdeu baixar fent clic aquí:

Lagman Restaurant Guia

Punt de vista global

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Lagman Restaurant qui soc