L’Havana és un restaurant amb anys d’existència a BCN i oferint cuina catalana. Podríem aplicar la dita, de que ha tingut temps millors.  

L’Havana

Lleó, 1

www.restauranthavana.cat

Tel.: 933 022 106

L'Havana entrada

 

L’Havana ha estat un intent de 3(o+)aTaula i segurament l’últim, de cerca de restaurants clàssics, que portin temps oberts i dels que puguis sortir amb bones sensacions. La tria la va fer l’Esther i el post ha estat a càrrec del Jordi.

Ens vam animar amb llocs com Quilez i Casa Agustí, però després de més d’un fracàs, ja hem decidit que no ens volem amargar més. I no és que el lloc sigui intrínsecament fatal o el menjar sigui dolent.

Però és que tota la escenografia a L’Havana és demodé, l’ambient dels més surrealistes que he vist (de fet he de dir que tampoc arrisco massa normalment) i el menjar sense ser dolent, valorant-lo amb una nota escolar, no passaria del 6.

Al post conjunt veureu els plats, però us mostro els calamars que em van tocar a mi i eren nivell menú del dia dels econòmics. Feia temps que no menjava uns calamars tant pobres…

L'Havana calamar

El servei era amable i diligent. Ens tractava bé a nosaltres i també s’adaptava a les taules, amb mitjanes d’edat altes i fins i tot superiors a la meva 😅. I els entretenia amb bromes a l’estil de «paella?… No pami». que feia anys no escoltava. Però el públic anava d’aquest pal.

Resum de l’Havana restaurant

Com resum, un lloc al que no tornarem segur. Però la culpa és nostra de voler cercar impossibles. Ni ells en van demanar anar, ni han fet cap acció que pugui resultar enganyosa. De fet si hagués estat una visita personal meva, no l’hagués publicat. Però a 3(o+)aTaula, tenim com norma publicar-ho tot.

Disposen de dues sales. Una a l’entrada més estil bar i l’altre interior i per la manera d’arribar-hi, amb tocs de clandestinitat, que va de «luju». I és «luju demodé», però imagino que aquesta és la intenció. I aquesta és la que suposo guarden, pel seu públic de sempre i gent que reserven com nosaltres.

I els tres vam coincidir al sortir de L’Havana, que haguéssim estat millor a la sala de l’entrada, evitant el soroll , les bromes del públic vintage i que vam deduir era bastant habitual.

I poca cosa més a dir, que tampoc és qüestió de fer sang…

Punt de vista global de 3(o+)aTaula

Si feu clic a la següent imatge, veureu el punt de vista global que tampoc és l’alegria de la horta…

L'Havana tresataula

Finalment,  si voleu saber d’alternatives per la zona, que tinc publicades a la meva web, feu clic a,