Llista Restaurants de Barcelona, by 3(o+)aTaula, ara en versió Primavera 2022, mostra llocs de BCN que recomanem. El seu esperit queda perfectament definit amb el hashtag #semprepaguem. Que no deixa de ser un contrapunt al munt de publicacions, que caldria que posessin #sponsored, si tinguessin un mínim d’ètica.

Guia 3(o+)aTaula

restaurants recomanats a BCN

Descarregar la Guia

Edició PRIMAVERA 2022

llista de Restaurants de Barcelona 2022

I com sempre amb novetats a la Llista de restaurants!

I ja anem per la 10a edició: La de PRIMAVERA 2022. Com podeu deduir, la Llista té continuïtat i ja portem 10 edicions, tot i que va quedar interrompuda per la pandèmia.

Just quan vam publicar la d’hivern de 2020, va ser els inicis dels confinaments i portàvem  un total acumulat molt a prop de les 21.000 descàrregues.

Aquest gener de 2022, hem tornat a publicar-la i d’aquesta edició, just hem superat les 5.000 descàrregues aquests dies.

La llista de restaurants de BCN, no deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant molt sobre segur. També cal insistir, que només inclou restaurants que el preu sense vins, no superi els 90-100 €. Els de valor superior, ja els coneix tothom i almenys a mi personalment, m’interessen poc.

No pretenem dir que siguin els «millors restaurants»

llista de Restaurants de Barcelona intencions

I això qui ho paga…😅…?

llista de Restaurants de Barcelona fiançament

I per això i en toc d’humor, anomenem la Llista de restaurants de Barcelona com la del #todogratis. Perquè els restaurants que hi apareixen, no han pagat res. De fet, molts no tenien ni idea que hi surten. Si s’assabenten, a posteriori, es veu el senyoriu de cada un i qui dona les gràcies i qui no…😂😂.

I per acabar, recordar els principis de la llista de Restaurants de Barcelona

L’anar de «manera anònima sempre que és possible», vol dir que si en un lloc ens coneixen, que no són gaires, no podem entrar disfressats. I en aquests llocs, és possible que rebem tracte «preferent». Però com són pocs aquests llocs i tenim criteri, crec que tenim igual credibilitat.

En tot cas no ens encallarem aquí, mentre la resta del món que escriu de restaurants, si no els coneixen, van i es presenten 😂😂. Com sempre diem, la Llista de restaurants de Barcelona, pot tenir errades, però mai mala fe o publicitats encobertes.