Llista Restaurants de Barcelona i també de la seva àrea amb prefix telefònic «93», by 3(o+)aTaula, ara en versió Setembre 2022, mostra llocs que recomanem. El seu esperit queda perfectament definit amb el hashtag #semprepaguem. Que no deixa de ser un contrapunt al munt de publicacions, que caldria que posessin #sponsored, si tinguessin un mínim d’ètica.

Llista restaurants 3(o+)aTaula

restaurants recomanats

Descarregar la Guia

Edició TARDOR 2022

llista de Restaurants de Barcelona 2022

I com sempre amb novetats a la Llista de restaurants!

I ja anem per la 11a edició: La de PRIMAVERA 2022. Com podeu deduir, la Llista té continuïtat i ja portem 11 edicions, tot i que va quedar interrompuda per la pandèmia.

Just quan vam publicar la d’hivern de 2020, va ser els inicis dels confinaments i portàvem  un total acumulat molt a prop de les 21.000 descàrregues. Aquest gener de 2022, hem tornat a publicar-la i d’aquestes dues versions, gener i maig, just hem superat les 7.500 visualitzacions!.

La llista de restaurants de BCN, i en aquesta edició, també de l’obsolet concepte de «província», no deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant molt sobre segur. També cal insistir, que només inclou restaurants que el preu sense vins, no superi els 90-100 €. Els de valor superior, ja els coneix tothom i almenys a mi personalment, m’interessen poc.

No pretenem dir que siguin els «millors restaurants»

llista de Restaurants de Barcelona intencions

I això qui ho paga…😅…?

llista de Restaurants de Barcelona fiançament

I per això i en toc d’humor, anomenem la Llista de restaurants de Barcelona com la del #todogratis. Perquè els restaurants que hi apareixen, no han pagat res. De fet, molts no tenien ni idea que hi surten. Si s’assabenten, a posteriori, es veu el senyoriu de cada un i qui dona les gràcies i qui no…😂😂.

I per acabar, recordar els principis de la llista de Restaurants de Barcelona i àrea del prefix «93»

L’anar de «manera anònima sempre que és possible», vol dir que si en un lloc ens coneixen, que no són gaires, no podem entrar disfressats. I en aquests llocs, és possible que rebem tracte «preferent». Però com són pocs aquests llocs i tenim criteri, crec que tenim igual credibilitat.

En tot cas no ens encallarem aquí, mentre la resta del món que escriu de restaurants, si no els coneixen, van i es presenten 😂😂. Com sempre diem, la Llista de restaurants de Barcelona, pot tenir errades, però mai mala fe o publicitats encobertes.