Majide és un restaurant que pertany al grup Shunka, i això ja aporta un grau de confiança addicional. Amb bon producte i bones elaboracions, el converteix en un altre restaurant de cuina japonesa recomanable a BCN.
Majide és un restaurant japonès de la saga Shunka. Ubicat al carrer Tallers i amb menys glamur que els seus 2 germans grans, però totalment recomanable i amb productes molt ben elaborats.
Vam anar-hi a partir d’una nova trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop amb la tria al meu càrrec i l la redacció del post conjunt, tal com fem darrerament, a càrrec del Jordi. Al final d’aquest post hi trobareu un enllaç.
Darrerament a les nostres trobades, quan em toca escollir a mi, m’agrada tornar a llocs als ja que havíem anat els tres i que a més tenim a la Guia, per veure la seva evolució. I Majide continua en bona línia. Personalment el vaig trobar fins i tot millor que el cop anterior.
Sense cap mena de dubte, Majide continuarà en la nostra Guia de 50 restaurants de BCN. Recordeu que fins mitjans de gener, continua vigent la de Tardor 2019, que podeu baixar-vos lliurement fent clic a,
Que ofereix la carta de Majide
Com és evident, ofereix cuina japonesa, però és prou amplia per anar dues setmana seguida, sense repetir plats. I no ho dic ni en negatiu, ni en positiu. De fet molts dels plats, són variacions dels altres.
Hi podem trobar entrants, pastes a l’estil japonès, tempures, així col la secció de sushis, makis, sashimis, etc.
Que vam escollir
Quan vaig a restaurants orientals amb gent que hi tenen més experiència que jo, em faig el mandrós i deixo la tria al seu càrrec. Soc persona fàcil pel que fa a agradar-me tot tipus de plats i ja em deixo portar. I més si anem de compartir, com anàvem aquell dia.
Els meus companys van tardar en decidir i es van embrancar en una discussió al voltant de nomenclatures de les diferents variants del sushi, però van escollir prou bé i van arribar un reguitzell de plats, a quin més bo.
Al post conjunt de Majide, teniu tots els plats, el tiquet i les opinions conjuntes. Jo aquí us deixo imatges d’alguns plats que em van encantar. Els Uni Nigiri i les albergínies amb miso.
Conclusions / Reflexions a Majide
Els productes que ofereixen són impecables i permeten un àpat de cuina japonesa, amb un cost raonable a no ser que ens embranquem demanant i demanant. Tampoc som gent d’aquells d’«un dia és un dia» i per tant controlem sempre. Sinó fos així, no aguantaríem el ritme que portem de restaurants.
Com podeu veure a les coordenades, comparteix grup amb Shunka, etc, etc. El local és correcte i si us fixeu en els murs, veureu que han fet un bon esforç d’insonorització. La decoració no ofereix masses alegries, ni tampoc té el glamur del Shunla original, que tot i viejuno, té el seu encant. Però és correcta i la sala prou còmoda.
El servei a Majide és eficaç i professional. En aquest aspecte ha millorat de l’anterior visita en que potser tot estava en rodatge. Potser una mica impersonal, però la llunyania de cultures, tampoc afavoreix la proximitat de tracte.
Per tant el lloc és prou recomanable i és dels que sempre cal tenir a l’agenda, pel dia aquells en que «no saps on anar». Pel que fa a mi, no és pas un d’aquells llocs que tingui al top 20, amb fort desig de tornar. Però sé que si vaig, estic segur que no en sortiré decebut.
Si voleu veure el post conjunt de 3(o+)aTaula, feu clic a,
Finalment, si voleu saber quins altres tinc publicats de la zona, feu clic a,ç
Acabaran tenint web i facebook, són el boca a boca d'avui dia. Potser estiguin acabant d'ajustar-lo tot (com dius) i després es llencin a publicitar-se.
Salut!
Si… penso que ho faran així… Però vam anar allà. vam veure que estaven en rodatge, però tot i això prou bé i vam sortir contents…
Però potser el mateix després d'haver llegit 3 peces del "todo maravilloso" que et creen expectatives, és quan llavors vas i dius… joder…
Salut!!
Com sempre, trobar la linia de comunicació adient a les xarxes és complicat però necessàri. La dificultat és fer una bona tria de perfils d'instagrams si vols fer un event. No ho veig malament el fet, sino la poca discriminació que és fa a l'hora de seleccionar qui vols que vaig. I molts cops, que no sempre, el problema és de l'agència…
Les "agències", en moltes ocasions es limiten a tres arreplegats que han fet comunicació audiovisual, en una facultat de segona (i no em mullaré a dir quines són les de 1a i 2a… :)…). Llavors un dia diuen… "vamos a abrir una agéncia..!… es fan un WordPress, un Instagram, compren 2.000 seguidors i a menjar-se el món.
Guardo un recull de "propostes", d'agències de comunicació, que no saben comunicar, ni la seva presentació…
Evidentment hi ha alguna agència que funciona, però tot i això triar "quins" instagramers. té la seva dificultat… Perquè a part de tenir seguidors que posin comentaris estàndards tipus "OMG..!!", cal que tinguin seguidors que puguin pagar-se el sopar i no solament aspirar entrar en la piràmide de nous events…
Doncs ja veig que el tema xarxes socials el tenen una mica enfilat 😀
Salut!
Han «progressat adequadament» 😏pel que fa a les eines de comunicació….
Fa gràcia recuperar els comentaris antics….
Salut!!
Bon dia Ricard i aprofito per desitjar-te Bon Any… Tal com dius a l’enllaç q m ha portat fins aquí, un bon japonès de “classe mitjana”. Ens agrada i no surts gaire perjudicat de cartera amb una plats ben dignes.
Abraçada!
Així és..!
Bon any i abraçada Carles!