Majide és un restaurant que pertany al grup Shunka, i això ja aporta un grau de confiança addicional. Amb bon producte i bones elaboracions, el converteix en un altre restaurant de cuina japonesa recomanable a BCN.

Majide

Tallers, 48

web Majide

Tel.: 930 16 37 81

Majide entrada

Majide és un restaurant japonès de la saga Shunka. Ubicat al carrer Tallers i amb menys glamur que els seus 2 germans grans, però totalment recomanable i amb productes molt ben elaborats.

Vam anar-hi a partir d’una nova trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop amb la tria al meu càrrec i l la redacció del post conjunt, tal com fem darrerament, a càrrec del Jordi. Al final d’aquest post hi trobareu un enllaç.

Darrerament a les nostres trobades, quan em toca escollir a mi, m’agrada tornar a llocs als ja que havíem anat els tres i que a més tenim a la Guia, per veure la seva evolució. I Majide continua en bona línia. Personalment el vaig trobar fins i tot millor que el cop anterior.

Sense cap mena de dubte, Majide continuarà en la nostra Guia de 50 restaurants de BCN. Recordeu que fins mitjans de gener, continua vigent la de Tardor 2019, que podeu baixar-vos lliurement fent clic a,

Majide Guia

Que ofereix la carta de Majide

Com és evident, ofereix cuina japonesa, però és prou amplia per anar dues setmana seguida, sense repetir plats. I no ho dic ni en negatiu, ni en positiu. De fet molts dels plats, són variacions dels altres.

Hi podem trobar entrants, pastes a l’estil japonès, tempures, així col la secció de sushis, makis, sashimis, etc.

Que vam escollir

Quan vaig a restaurants orientals amb gent que hi tenen més experiència que jo, em faig el mandrós i deixo la tria al seu càrrec. Soc persona fàcil pel que fa a agradar-me tot tipus de plats i ja em deixo portar. I més si anem de compartir, com anàvem aquell dia.

Els meus companys van tardar en decidir i es van embrancar en una discussió al voltant de nomenclatures de les diferents variants del sushi, però van escollir prou bé i van arribar un reguitzell de plats, a quin més bo.

Al post conjunt de Majide, teniu tots els plats, el tiquet i les opinions conjuntes. Jo aquí us deixo imatges d’alguns plats que em van encantar. Els Uni Nigiri i les albergínies amb miso.

Majide Uni Nigiri

Majide alberginia

Conclusions / Reflexions a Majide

Els productes que ofereixen són impecables i permeten un àpat de cuina japonesa, amb un cost raonable a no ser que ens embranquem demanant i demanant. Tampoc som gent d’aquells d’«un dia és un dia» i per tant controlem sempre. Sinó fos així, no aguantaríem el ritme que portem de restaurants.

Com podeu veure a les coordenades, comparteix grup amb Shunka, etc, etc. El local és correcte i si us fixeu en els murs, veureu que han fet un bon esforç d’insonorització.  La decoració no ofereix masses alegries, ni tampoc té el glamur del Shunla original, que tot i viejuno, té el seu encant. Però és correcta i la sala prou còmoda.

El servei a Majide és eficaç i professional. En aquest aspecte ha millorat de l’anterior visita en que potser tot estava en rodatge. Potser una mica impersonal, però la llunyania de cultures, tampoc afavoreix la proximitat de tracte.

Per tant el lloc és prou recomanable i és dels que sempre cal tenir a l’agenda, pel dia aquells en que «no saps on anar». Pel que fa a mi, no és pas un d’aquells llocs que tingui al top 20, amb fort desig de tornar. Però sé que si vaig, estic segur que no en sortiré decebut.

Si voleu veure el post conjunt de 3(o+)aTaula, feu clic a,

Finalment, si voleu saber quins altres tinc publicats de la zona, feu clic a,ç