Mako restaurant, és un japonès petit a l’Eixample, que destaca per la seva qualitat i bon tracte. El producte és excel·lent i el lloc és recomanable.

Mako restaurant

Consell de Cent, 255

www.makobcn.com

TEL.: 932 69 62 07

Mako restaurant entrada

 

Mako restaurant

Nova trobada dels 3(o+)aTaula, amb absència del Jordi que estava lluny de BCN. La tria del lloc va ser a càrrec meu i la redacció del post conjunt, li tocava a l’Esther. Al final vam ser tres al dinar, perquè va venir un convidat especial…

Mako restaurant, és un petit restaurant, d’estil japonès que podríem qualificar de tipus taverna. També tenen un altre petit local, a prop d’Arc de Triomf.

Res a veure en els locals de sushi (per dir un nom genèric), que proliferen per BCN i que es denominen de manera pejorativa  “xino-japos”, doncs en aquest cas és un local d’estil japonès català i de bon nivell. A la barra ja tenen una mostra dels productes que utilitzaràn per la seva elaboració.

Mako restaurant barra

I a més de la carta estàndard, a Mako restaurant, tenen un munt de suggeriments, recomanables per poder fer l’elecció, en una pissarra, amb dues cares, de les que mostrem una d’elles. En conseqüència, tens problema d’elecció de tantes coses que fan gràcia 🙂

Mako restaurant pissarra

 

El servei és amable i proper (en tots els sentits) i és un lloc ben recomanable, si volem fer un àpat estil japonès i pel motiu que sigui, no anem a la secció dels 5 o 6 tops que hi han a BCN. Mako restaurant, és una d’aquelles troballes, que quan hi vas, penses que passa a la teva llista de recomanats.

Els preus són moderats, tot i que degut al nivell de qualitat, tampoc poden baixar massa. I per tant un lloc més que passa als recomanats de la secció Cuines orientals.

Per veure els plats de Mako restaurant, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a: