Marea Alta, és  un dels restaurants a tenir en compte a BCN en la categoria de bons peixos. Els  preus resulten una mica pujats, però el conjunt és bo i amb unes vistes espectaculars que impressionaran a qualsevol visitant.

Marea Alta

Av. de les Drassanes, 6

mareaaltamareabaja.com

Tel.: 936 31 35 90

Marea Alta, és el restaurant de la darrera trobada de 3(o+)aTaula, però en realitat ha estat un 2aTaula, per absències típiques de vacances d’agost. El post conjunt està escrit per mi i el Jordi, va ser qui va decidir aquest lloc.

Ja el vaig publicar fa un parell d’anys, en un post que ara he eliminat, però salvant els comentaris d’aquell moment, als que ara s’afegiran els actuals si en feu.

Marea Alta, és el primer lloc que et ve al cap, quan algú demana portar uns visitants a un restaurant de BCN per impressionar una mica. Evidentment estem parlant de visitants d’un cert nivell, que mengin peix i que requereixin estrellats.

Ofereix unes vistes espectaculars i sensació de restaurant. Sabeu que també m’agrada Terraza Martinez, però tot i que les vistes poden ser equivalents, allà l’entorn respira un aire d’informalitat, segurament buscada i que no negaré que m’agrada.

Els preus pugen una mica més del nostre target habitual de restaurants al voltant dels 35-40€ sense comptar el vi. Però també s’ha de dir que l’entorn s’ho val i el servei i tracte són bons.

El plat estrella i perquè no el vam demanar

Els plats estrella a Marea Alta, són els de la secció «Brasa Mayor». Peixos sencers, fets al josper i a compartir. Però ja anàvem confabulats que aquesta no seria la nostra tria. Més que res perquè un peix d’aquests, que et cobren a pes (i que mai veus com el pesen 😇), és un tema que tenim superat.

Les visites a Cambrils que em fan els companys de 3(o+)aTaula, sempre giren al voltant d’un peix (segons mercat també), fet al kamado (que fa les funcions de josper) i d’acord a una metodologia molt acurada. Aquí podeu veure el darrer mero que vam compartir a casa amb el Jordi (la cocció lenta, la vaig tallar a l’arribar justament a 53ºC al centre del peix). #nosinmisonda 😅

Insisteixo que l’anterior foto és de casa a Cambrils, no de Marea Alta 😏

Si no es demana «Brasa Mayor», la carta no és massa llarga. Ho podeu comprovar a la seva web, però permet coses com aquest excel·lent verat, que va ser el plat guanyador del dinar. I també curiositats com aquestes caixetes, que el Jordi volia tastar i ja va quedar convençut, de que no és un marisc prèmium.

Marea Alta verat

Marea Alta caixetes

Conclusions / Reflexions a Marea Alta

El lloc està bé i és ben recomanable. I si us fa il·lusió un peixot ben fet al josper, allà teniu la solució. Els tiquet final pujarà, però també sé ,que qui fa una celebració, aquell dia no mira prim. A diferència meva que amb una mitjana de 3 restaurants per setmana, he de controlar una mica. En el meu cas, les celebracions importants, sempre que puc, a casa.

I compte que no dic que el lloc sigui car, perquè l’espai s’ho val i els materials que toquen, son de qualitat i cars. Si el mero que he posat més amunt, em va costar a la peixateria quasi 60€, tot i que ells comprin més econòmic, ja veieu a Marea Alta, el preu caldria multiplicar-lo per x.

El nostre dinar amb 3 primers (dos ja els he mostrat) i dos guisats de peix, va anar cap els 55€ per cap sense vi. Per tant com que en conjunt és recomanable i el preu no arriba a 70€ (el nostre cost límit per incloure’l a la Guia), segurament hi veureu Marea Alta. Però caldrà esperar a la propera edició de la Guia Tardor 2019.

De moment fins que no surti (octubre), encara podeu baixar l’edició d’estiu, fent clic a la següent imatge. A dia d’avui d’aquesta edició portem prop de 2.300 descàrregues. Tot el sector gastro ens fa boicot 😅, però nosaltres a la nostra.

Marea Alta guis

Finalment si voleu veure l’opinio global de 3(o+)aTaula, així com el tiquet, feu clic a,

I si voleu saber d’altres llocs que tinc publicats de la zona i evidentment més assequibles que Marea Alta, feu clic a