Maria Parrilla, és un ampli restaurant, ubicat per la zona Pedralbes, amb una bona oferta de producte a la brasa. Amb menjar correcte i servei amable. I segons anuncien, amb afterworks a partir de les 19h  😎.

Maria Parrilla

Dr. Ferran, 23

mariaparrilla.com/

Tel.: 932 50 38 78

Maria Parrilla logo

 

Maria Parrilla, és un ampli restaurant, ubicat per la zona Pedralbes, amb una bona oferta de producte a la brasa. I amb menjar correcte i servei amable.

De fet Maria Parrilla, no era un lloc que estigués dins la meva llista de pendents, tot i que avanço que tampoc és un mal lloc. En realitat necessitava un restaurant per aquella zona, doncs havia quedat amb una persona que acabava una convenció a 300 metres d’allà i no volia marejar-lo amb desplaçaments.

No anava a Maria Parrilla, amb masses expectatives. Sabeu que segueixo les xarxes i tinc els meus controls. Quan un restaurant ha estat lloat per perfils tipus Gastro_barna, Quesecueceenbcn i molts d’altres, ja saps a que vas. Tampoc vull dir que necessàriament  t’hagin d’aixecar la camisa, però l’estil ja el veus venir 😅. No deixen de ser publi reportatges camuflats.

I ja un cop feta la rajada del dia, explicaré una mica de que va Maria Parrilla i d’aquesta manera teniu una descripció ajustada a la realitat 😇. No és que en sàpiga ni més, nimenys, però el #semprepaguem dona més credibilitat.

El local de Maria Parrilla,  és ampli i tot i que qui m’acompanyava m’el va definir una mica estil Port Aventura. En canvi, jo que no soc massa exigent en les estètiques, em va semblar correcte.

I qui feia de cap de sala, prou atenta i agradable. Tot i que aprofitaré per fer una reflexió: Em costa molt d’entendre que en locals amplis, en un dimarts de pluja i sabent que no ompliran ni un 20%, tinguin la mania de posar les poques taules que tenen, totes tocant una de l’altre. I ho fan a més d’un lloc. Potser es pensen que ens farem amics?.

Que «se come» a Maria Parrilla?

La carta és senzilla i amb molta graella com indica el nom. I permet opcions econòmiques que imagino deuen ser adients per gent jove de la zona, en dies més punta. Les hamburgueses són un dels apartats de la carta i presumeixen de tenir el millor xuleton de BCN 😓.

Vam començar demanant per a compartir, unes croquetes de pernil i una ensaladilla. Les croquetes eren de pernil i una mica estil #tomacabrón, amb un toc lleugerament ranciejant, però també he de dir que en bars de peu dret, n’he menjat de pitjors. L’ensaladilla correcta.

Maria Parrilla croquetas

Pel que fa a segons a Maria Parrilla, vam demanar una hamburguesa de pollastre i per mi un picantó. Em feia il·lusió menjar un picantó a la brasa. N’ havia fet moltes vegades a casa, quan tenia llocs propers per adquirir-los. De l’hamburguesa res a dir i del picantó (em va arribar un de sencer, quan jo esperava mig), tampoc massa a dir. Potser una mica recremat de fora, però ja no vull semblar un tiquis miquis. Però que consti que a la brasa, em surten molt millor. I per afluència de públic, no era pas un dia en que el «parrillero» degués anar a full controlant el Josper.

Maria Parrilla hamburguesa

Maria Parrilla picantó

Per acabar, qui anava amb mi, va voler demanar postres i va arribar aquest Lemon Pie, que semblava un cup cake, per la coloraina. Vaig tastar una punta i era millor de sabor que d’aspecte.

Maria Parrilla lemon pie

El puto drama del vi a copes, freqüent a tants llocs 😢

Tot i que els que em seguiu, sabeu que sempre demanem ampolla. Però aquest cop a Maria Parrilla, vaig intentar l’opció a copes. Tot seguit reprodueixo els diàleg…

Jo: Teniu vi a copes

Cap de Sala: Si

Jo: I que teniu?

Cap de Sala: Blanc,  negre….

Aquesta simplificació, sempre em posa una mica tens. És molt #tomacabron

Jo: Negre… però em pot donar algun detall més?

Cap de Sala: El negre és un Rioja…

(aquesta paraula i dita com si fos un mèrit, ja sabeu que em fa pujar l’adrenalina)

Jo: No gràcies … no prenc Riojas. Porti´m la carta..

Res a dir de la correcció de la cap de sala de Maria Parrilla. Em queixo una mica de la manca de cultura, en el món dels vi, on anem d’un extrema l’altre. Això de «blanc o negre» em sona a «¿Que va a tomar… carne o pescao?». O no?.

Per tant, vam triar un Brunus de la DO Montsant. Un vi senzill, però ja anava bé per acompanyar aquest sopar.

Maria Parrilla brunus

Conclusions de Maria Parrilla

Un local ampli, ubicat pel damunt de la Diagonal, en el carrer paral·lel a capità Arenas, que pot ser una bona opció per un públic jove de la zona. Des del punt de vista gastronòmic, no aporta res, però tampoc crec que ho pretenguin. Finalment, el més destacable del lloc, és la grandiositat del local i que la carta permet opcions relativament econòmiques. I imagino que els afterworks, deuen tenir el seu ambientillu…

Maria Parrilla tiquet

Maria Parrilla preu

Finalment, RESUM de Maria Parrilla

  • Local molt ampli en zona tranquil·la
  • Molt de producte fet a la graella (Josper)
  • Preus correctes
  • Crec que adreçat a públic jove
  • Però des d’un punt de vista gastronòmic, poca cosa aporta

I com sempre per acabar…