Marimorena Barcelona, és un nou local a BCN, del reconegut Marimorena de Sant Boi de Llobregat. Amb cuina i bon servei, que el fa recomanable. Cal veure si són capaços d’afiançar-se a BCN, que sol ser una plaça difícil d’aterrar…

Marimorena Barcelona

Loreto, 24-26

Web del lloc

Tel.: 931 19 09 47

Marimorena Barcelona

Després de la darrera experiència al Pur que ens  va deixar amb malt regust de boca, tocava escollir a l’Esther i escriure el post conjunt al Jordi.

Per la meva part anava amb algunes prevencions. Per Instagram, m’agrada seguir a la penya dels que va a llocs nous i #todoesmaravilloso, i havia vist masses fotos exciteds d’aquest lloc.

Però com sempre dic i he mostrat en més d’una ocasió, soc capaç de maniobrar. I ja avanço que els lloc ens va agradar. Diria que ens va sorprendre als tres.

Reflelxió about «pressumptes influencers»

Reiterant que el lloc ens va agradar, el migdia que vam anar, el total de taules ocupades, va ser 3. I parlem d’un lloc com Marimorena Barcelona, amb àmplia capacitat i amb taules prou ben separades.

Marimorena Barcelona sala

D’aquí em plantejo la reflexió de quina influència REAL, tenen els autodenominats influencers. Perquè a part de fer fotos i fer loby amb tot un grup, que s’intercanvien missatges estàndard: “ui que rico!!“, “yo quiero!“, “otra vez avisa” o ja el sumum “iremos“, seria bo, fer un estudi real de l’impacte que tenen.

Però prou procuren les agències que cuiden dels ramats d’influencers, d’amagar aquestes dades, si es que les tenen.

El menjar a Marimorena Barcelona…

Ens van oferir 3 opcions de dinar. La típica carta, un menú degustació, del que no ens feia massa gràcia el contingut. I un menú «executiu» de 22€, que en principi volíem evitar, doncs preferim comentar la carta. Però al final ens vam sincerar els tres i de fet el que ens venia més a gust, eren plats d’aquest menú.

Marimorena Barcelona calamar

En el post conjunt veure les fotos i els comentaris. Però ja avanço que els plats tenien gran nivell i algun el vam gaudir força. Ben elaborats, gens escassos i fins i tot algun amb ració king size que ens va sorprendre.

Conclusions de Marimorena Barcelona…

El lloc promet i tot i que vam prendre el menú, fàcilment podem extrapolar com deu ser la carta. I a més tenim clara constància de la qualitat de cuina que ofereixen a la casa mare de Sant Boi de Llobregat.  I excel·lents referències també.

Però com deia al principi, BCN és una plaça difícil. I no seria el primer que aterra amb molt de soroll i desprès, s’apaga com una espelma. Tot que alguns després del fracàs, reapareixen, convertint l’espelma en ciri , però mantenint-se allunyats de BCN 🙂 🙂 .

Però si els de Marimorena Barcelona, aconsegueixen  afiançar-se, el lloc promet i per tant, us el recomano sense cap mena de dubte.

Marimorena Barcelona peu

 

Punt de vista global de Marimorena Barcelona

Si voleu veure les fotos de tots els plats, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a: