Marimorena BCN, és el local obert el passat estiu a BCN, pels que ja disposen d’un local amb el mateix nom a Sant Boi de Llobregat. Un lloc recomanable, amb producte de proximitat. Bona cuina i bon servei

Marimorena Barcelona

Loreto, 24-26

Web del lloc

Tel.: 931 19 09 47

Marimorena BCN entrada

Marimorena Barcelona

Marimorena BCN, és la nova aposta feta pel restaurant del mateix nom a Sant Boi de Llobregat i que és ben conegut per la seva cuina de proximitat, basada en productes del seu entorn. I a partir de juny del 2018, van aterrar a BCN a dos passos de la plaça Francesc Macià.

Marimorena BCN, destaca també per disposar d’un local de 300m2, amb àmplies i espaioses taules, que permeten intimitat i comoditat. Sembla una rara avis en temps en que el menjar «apretujados» ja sembla un fet normal. En conseqüència un «bon local», tal com pretén destacar al títol.

Marimorena BCN interior

A més de la carta que va variant segons disponibilitat dels productes, ofereixen un interessant menú degustació per 35€ i també un menú executiu els migdies feiners, al voltant dels 25€.

Precisament vam anar-hi fa uns mesos amb els de 3(o+)aTaula. I vam entrar amb la idea de fer carta, però el menú executiu ens va fer gràcia i va ser l’opció que vam demanar. Podeu veure la crònica, al link de final d’aquest post.

I ens va agradar fins el punt de plantejar-nos posar-lo a la NOVA Guia 3(o+)aTaula de Tardor. Si feu clic, veureu si està o no 🙂

 

La Guia en la que ningú paga. Ni els que la baixeu, ni els restaurants per sortir-hi 🙂

I just després d’aquell dinar, el Jordi va proposar d’incloure Marimorena BCN a la Guia de tardor. L’Ésther ho veia bé i en canvi jo m’oposava, amb l’argument de que calia decidir-ho a partir d’un àpat que no fos el menú migdies. I per aquest motiu, he tornat, per veure cap a quin costat decantem la balança.

Que vam demanar en aquesta ocasió?

Vam escollir el menú degustació de la casa, que ens permetia valorar diferents plats. I ja podem avançar que en vam sortir molt satisfets.

Marimorena BCN menú

Primer va arribar una terrina de foie gras amb «chapadillo» d’anguila, ceba al vi i figues.

Continuem amb uns rovellons a la llauna amb terra de trompetes de la mort.

Marimorena BCN rovellons

En tercer lloc unes braves engofrades, que ens va semblar una bona idea. Igual és més freqüent del que creia, però per nosaltres va ser una novetat. I és que no tenim massa «experiència» en braves. Però la gràcia del seu acabat tipus gofre, és que a cada forat, poden posar una salsa diferent.

Marimorena BCN patates braves

Bola de gamba i ceps amb aire de marisc i cap cruixent. Original i ben resolt.

Marimorena BCN gamba

Arròs socarrat de bolets de temporada amb espardenyes. Com podeu veure a la foto, espardenyes era en singular. Però bromes a banda, la singular era una bona espardenya.

Marimorena BCN arros espardenya

Cua de bou desossada i carbassa en textures. Un plat molt aconseguit.

Marimorena BCN cua bou

I a la secció de postres , un Babà de carajillo i com segones Lemon Pie.

babà de carajillo

Marimorena BCN lemon pie

 

Conclusions de Marimorena BCN

Tant aquest cop com l’anterior, hem sortit gratament sorpresos. El dia de 3(o+)aTaula a partir del menú executiu, que ens va semblar d’una RQP molt elevada. I aquest darrer cop, amb la sensació de que no em faria res tornar-hi en pocs dies.

El dubte que em queda, és la rendibilitat del lloc. La zona no és pas econòmica, el local està molt ben decorat i dissenyat, les taules molt més espaiades que la mitjana actual que podem trobar a BCN. Ells anuncien que l’aforament és de 60 places. Però si pillen aquest local algun dels llocs «guai-modelno» tipus Mont Bar, us puc assegurar que intenten encabir allà 180 persones mínim. I ves que no fossin més 🙂 .

La part que penso els caldria millorar, seria la comunicació. La pàgina web del de BCN, no deixa de ser un annex de la de Sant Boi. I costa una mica de diferenciar. Els horaris no saps si són els d’un lloc a l’altre. I en contrapartida, quan van obrir, van fer passar tota la gamma de (presumptes) influencers, que tampoc dona massa bona imatge. Vaja, que és llàstima que tenint bona cuina, bon local, bon servei, descuidin aquest flanc. I els puc arribar a entendre, però a l’any 2018, no és pot deixar de banda una bona comunicació.

La carta de vins, amb les DO’s sense endreçar i una mica peculiar. Però coses bevibles tenia, com el DO Empordà, Finca d’Olivardots que vam escollir 🙂 .

En tot cas, dir que si Marimorena BCN, aconsegueix  afiançar-se, el projecte promet. En conseqüència us el recomano sense cap mena de dubte.

Resum de Marimorena BCN

  • Cuina de molt nivell amb plats tradicionals, però també innovadora
  • Diferents opcions de menú
  • Producte fresc i de qualitat
  • Servei amable i atent
  • RQP molt bona
  • Pels que busqueu llocs amb reservats, tenen una sala molt agradable

Poso un enllaç a la Crònica de fa uns mesos, de Marimorena Barcelona, amb els de 3(o+)aTaula. Si feu clic, podreu llegir-la: