Marisqueria Nova Devimar, és ben conegut per molta gent, com viver per comprar peix i marisc. Però també ofereix un molt bon espai de degustació en front del mar, còmode i ben presentat.  

Marisqueria Nova Devimar

Barranc de Sant Pere s/n L’Ampolla (Tarragona)

http://marisquerianovadevimar.cat/

Tel.: 977 05 94 40

Marisqueria Nova Devimar

Marisqueria Nova Devimar

Feia temps que el teníem a la llista de pendents. De fa temps, sabiem que és un lloc, força conegut com viver i per compra de peix. Però un dia ens va arribar que havien obert restaurant de “degustació” i ja va passar a la llista. I tot i tenir-lo a 30 minuts de casa, són tants els llocs pendents que hem tardat més de mig any per a poder-hi anar.

Es tracta d’un restaurant senzill, en quant al servei i sense masses sofisticacions, però compensat amb un exel·lent producte i una ubicació envejable, a primera línia de mar i amb vistes al Delta.

Algunes misèries de Trip Advisor

Com curiositat he de dir que sempre, abans d’anar a un lloc desconegut, m’agrada el morbo de mirar les comentaris més negatius a TripAdvisor. I en aquest cas havien tres, que precisament ens van motivar a anar-hi. Un a l’estil de “todo muy caro…”, quan ja saps per altres fonts que no és així.  I sempre provenen de gent que no saben on van o no han passat mai del bareto de barriada Tabarnia. Un altre es referia a la botiga, en que van tenir una discussió,  perquè van entrar amb el gos, quan ja havien llegit (!!) que no es podia i un tercer en que venien a dir “que no nos entendian bien hasta que les hablé en catalàn”. Per tant, ja us imagineu el perfil i el contingut subliminal. I sort que al grup, portaven algú bilingüe… 🙂

Total, que com nosaltres no portàvem gos, tenim clara la RQP i parlem català,  tot ens va anar sobre rodes… 🙂

Tenien un parell de menús que semblaven atractius. El de 45€ que requereix anar amb gana i el més senzill de 25€, que és el que vam observar demanaven altres taules i que semblava una opció més que recomanable.

Marisqueria Nova Devimar-menu25

Marisqueria Nova Devimar-menu45

En el nostre cas, vam anar a la carta que us recomano veure-la a la seva web. No mostren preus, però ja us dic que són continguts i lògics, atesa la qualitat del producte.

Que vam menjar

Vam compartir una dotzena d’ostres, un dels productes estrelles del viver. En concret les arrissades del Delta. També un plat que ens fa gràcia quan anem per la zona: Ni més ni menys que unes anques de granota molt, molt bones i ben fregides.

Marisqueria Nova Devimar-granota

Marisqueria Nova Devimar-ostres

Tot seguit dels arrossos vam triar un de curiós a base de galeres i pop. Ja ens van avisar que seria caldos, cosa que no és cap problema per nosaltres. L’arròs estava molt ben resolt, amb un brou de nivell. Però per trobar-hi alguna cosa negativa, dir que les porcions de pop que portava, eren excessivament dures…

Marisqueria Nova Devimar-arros

La carta de vins era molt bàsica. Un la secció de vins, un sol vi de la Terra Alta i gens atractiu. Sembla estrany que no s’exploti la proximitat d’una zona privilegiada i productora de garnatxa blanca. En canvi molts vinets del Penedès i de Rueda. Més que crítica, ve a ser una reflexió. Però també entenc que en ocasions, les cartes de vins estan encarades al públic potencial. Per tant vam optar per un cava Recaredo.

A l’hora de compartir unes postres, ens van explicar els que feien ells i els que compraven fora. Dels que feien ells, ens va fer gràcia un gelat d’arròs. No sabia ni que es fessin gelats d’arròs. I he de dir que va resultar bo i sorprenent.

Marisqueria Nova Devimar-gelat-arros

Marisqueria Nova Devimar-tiquet

Marisqueria Nova Devimar-preu

RESUM

  • Un lloc molt interessant, per si feu alguna sortida cap el Delta
  • Peix i marisc de molt bon nivell
  • Però amb RQP correcta i menús molt interessants
  • Servei correcte, senzill i amable
  • Ubicat en primera línia de mar. Lloc amb molt d’encant