Massimo restaurant, és un dels italians recomanables a BCN i que oferixen plats molt ben elaborats i lluny dels esterotips de pasta i pizza.

Massimo restaurant

Via Augusta, 217

TEL.: 934 548 146

Massimo restaurant entrada

Nova trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop em tocava a mi triar i vaig decidir-me per Massimo restaurant, un italià que ja havia publicat al meu bloc, al 2012, però al que feia temps que no anava i volia verificar si seguia en el meu top d’italians a BCN.

Ens va agradar tal com podreu llegir al link de 3(o+)aTaula, que trobareu al final d’aquestes línies. I com factors diferencials, Massimo restaurant és segurament el més elegant, espaiós i a més ofereix una elegant terrassa a la part posterior, que fa les delícies dels fumadors i s’agraeix quan fa bon temps.

Barcelona és una ciutat amb bons italians, dels que van més enllà dels tòpics pizza & pasta i on a més dels que podem considerar prémium, per la difusió que tenen, es poden trobar lloc petits fora d’aquest circuit, on també es pot gaudir de molt bona cuina italiana.

Recull d’italians que m’agraden a BCN

Per evitar-vos que m’aneu preguntant als comentaris o en privat, quins són els meus italians top, ja m’avanço i els enumero aquí, i així veieu que Massimo restaurant hi segueix estant…. Ahhh i en ordre alfabètic perquè no afino més i amb el link a la darrera vegada que els vaig publicar…

  • Bacaro, publicat a Bacaro_2016
  • Due Spaghi, publicat a Due_Spaghi_2016
  • L’Osteria del Contadino, publicat a Contadino_2017
  • Massimo restaurant, el que ara esteu llegint 🙂
  • Un’altra Storia, que vaig publicar fa poc i podeu llegir fent clic aquí
  • Xemei, que podeu veure publicat a Xemei_2015

I no hi poso conscientment Le Cucine Mandarosso, que tot i que s’hi menja molt bé, les aglomeracions que comporta, el converteixen en el meu cas, en un lloc a evitar.  En aquesta lliga del soroll, entraria també La Bella Napoli, tot i que en plan més pizzeria.

Tampoc m’atreveixo amb el Don Giovanni, que ara ja té dos locals a BCN, ubicats en hotels NH. I cada cop dona més sensació de cadena. Vaig publicar el de la Illa Diagonal  i  prou bé.

També queda fora  Meneghina, al que fa temps que no he anat  i el darrer cop, tampoc va ser com per tirar coets.

Però la llista d’italians on he gaudit a BCN, és llarga… Podria parlar de Murivecchi, amb un dels menús de migdia top a BCN. Així com de llocs petits i quasi desconeguts. Però no voldria ser injust oblidant-me  d’altres per desconeixement.

Punt de vista global de Massimo restaurant 

Si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a