Mediamanga Restaurant, és un lloc amb RQP correcta, local bonic però a zones incòmode. Amb servei amable però una mica atabalat. Els plats estan ben resolts.

Mediamanga Restaurant

Carrer d’Aribau, 13
www.mediamanga.es
TEL.: 938 32 56 94

Mediamanga Restaurant Esther

AQUEST POST HA ESTAT CREAT, A PARTIR D’UNA VISITA FETA PER L’ESTHER MEYA, QUE EL PUBLICA COM GUEST BLOGER. JO NO HE ESTAT NI “me se espera” ? Bàsicament perquè dono molt de pes al confort i l’espai ?

Mediamanga restaurant

Es un lloc nou a Barcelona, amb poques setmanes, i del que no tenia referències directes quan hi vaig anar (ja fa uns dies) però sí sabia que era dels mateixos que el Mont-Bar. I això em semblava garantia. Tot esperant, això sí, que el local fos més còmode/ampli… i potser sí una mica més, però no massa més.

Anàvem en grup de 7 a Mediamanga Restaurant i vam demanar força plats diferents. I vam menjar molt bé. Tan bé com al Mont-Bar.

Mediamanga Restaurant entrada
Foto agafada d’Internet

El local de Mediamanga Restaurant, és molt maco, més ampli a priori, però amb l’espai molt aprofitat (no tant com al Mont-Bar), però a la nostra taula, per exemple, als laterals hi havia barra amb tamborets alts amb gent dinant i llavors els cambrers et donaven cops a la cadira cada cop que passaven… no caldria!. Això sí, per anar dos a la barra gran de l’entrada o taules altes de dues persones, és perfecte.

Com a anècdota, de fet, una parella que dinava a la barra de cara al carrer darrera nostra, ens van sentir demanar els postres, van esperar que acabéssim i ens van demanar la opinió per demanar ells.

Mediamanga Restaurant interior
També agafada de la seva web, que aquestes fotos amb local buit , són sospitoses #excitadisimo style ??

La carta a Mediamanga Restaurant, no és massa llarga, però amb molts plats que venien de gust i alguns plats que tenien fora de carta. Que també cridaven molt. I que en vam demanar…

Mediamanga Restaurant carta

Els vins a Mediamanga Restaurant …

Mediamanga Restaurant vins

Per beure, dos vins diferents. El ja conegut Terrer d’Aubert, a bon nivell. I un Tomasito’s, per fer alguna novetat, que no ens va entusiasmar massa.

Mediamanga Restaurant vi Terrer
Mediamanga Restaurant vi Tomasitos

Que vam demanar a Mediamanga Restaurant …

Vam fer pica pica entre tots 7 de primer i vam demanar varis plats de cada, ja que las racions són petites, perquè es tracta de carta com de tapes/platillos.

Vam demanar ensaladilla i salmorejo (oh, sorpresa, si sóc jo en una taula… ), que estaven tots dos plats molt bons. Croquetes de “puchero” excel·lents i empanadilles de cua de bou amb toc japonès, molt aconseguides.

Mediamanga Restaurant croquetes
Mediamanga Restaurant salmorejo
Mediamanga Restaurant ensaladilla
Mediamanga Restaurant empanadilles

I de segons cadascú va fer el seu, però varen haver-hi repeticions i vam demanar kokotxes de lluç (espectaculars), Sant Pere (molt bo) i un increïble plat de cigrons amb ous ferrats i espardenyes. De 10!!

Les quantitats dels segons ja veieu que són petites per ser considerats segons coma plat normal. En realitat, no es tracta d’àpat de primer i segon tradicional.

Mediamanga Restaurant espardenyes
Mediamanga Restaurant sant pere
Mediamanga Restaurant kokotxes

Vam fer postres. Vam tastar el sanguinaccio, que estava força bo (però no tenim foto. Varen volar…) i el borratxo, que estava molt bé, però n’he tastat de molt millors. N’esperava més.

Mediamanga Restaurant postres 1

I de preu final a Mediamanga Restaurant, molt correcte pel nivell què menges. Uns 35-40 euros per persona (begudes a part).

En definitiva, un restaurant que fa una cuina tradicional revisada en format platet, molt similar (per no dir idèntic) al Mont-Bar. Val la pena! Tot i que cal destacar que no és restaurant per tots els públics.

Podeu trobar més posts escrits per l’Esther a Esther_guest.

Com RESUM de Mediamanga Restaurant:

  • Zona cèntrica maca
  • RQP correcte
  • Local maco però a zones incòmode
  • Servei amable però una mica atabalat
  • Tornaré, sense cap mena de dubte