Memorias de China, és un restaurant de cuina xinesa dels de gamma alta a BCN i un dels clàssics. Amb bon producte, servei amable i professional i amb bona RQP, que el fa recomanable si us agrada aquest tipus de cuina.  

Memorias de China

Carrer Lincoln, 17

www.memoriasdechina.es

TEL.: 934 15 76 02

Memorias de China entrada

Desprès de la visita, feta amb els de 3(o+)aTaula, fa unes setmanes al Shangai i proposada pel Jordi, tenia ganes de provar algun altre restaurant de cuina xinesa a BCN, que tingués també una mica de nivell. I com en aquesta ocasió em tocava triar a mi, vaig optar pel Memorias de China, al carrer Lincon.

No estic massa ensinistrat en restaurants xinesos a BCN. I en canvi tinc grans records d’aquesta cuina a London. Una cosa que d’entrada em va sobtar una estètica com molt carregada a Memorias de China.

Però ja avanço que el servei era molt eficaç i controlant les taules de manera que tot girés ben afinat i els plats eren realment bons. Segurament és menys personalitzat que el Shangay, en el sentit de que allà t’atén el “capo” i et fa els seus suggeriments i si et toca el cambrer fluixet (cosa que ens va passar, mentre el “capo”, curiosament ni es va apropar en cap moment a la nostra taula, i si ho va fer en totes els altres), vas venut….

Però també he de dir, que jo soc dels que prefereixo un servei més acurat com el que vam rebre aquí a Memorias de China i no em calen masses suggeriments de gent, a no ser que  m’inspirin confiança, que no era el cas 🙂

Els plats…

La RQP de Memorias de China, va ser bona com veureu en el post conjunt. Els plats que vam prendre estaven molt bé i vam gaudir del dinar. També vam veure circular per la sala, algun llamàntol viu de dimensions considerables. És evident  que triant aquests plats, el tiquet, pot sortir més perjudicat.

Amb el Jordi vam agafar aquest menú i la veritat, és que el recomano. L’Esther va anar per lliure :).

Memorias de China menu

Memorias de China plat

I acabo amb aquella reflexió que em faig sempre al sortir d’un restaurant de si em vindria de gust tornar…. Doncs la resposta va ser afirmativa i sense dubtes… I no sempre em passa així.

Punt de vista del grup…

Si voleu veure les fotos de tots els plats que vam prendre a Memorias de China, així com el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link: