HEM arribat al milió de vistes segons el comptador intern de Blogger. I dic “HEM”, perquè hi ha ajudat la gent que col·labora participant com ‘guest’, i també tots aquells que l’aneu visitant. Sense vosaltres  el comptador no correria.

Moltes gràcies Esther, Laura, Alícia, també a tu Manel que acabaràs participant i a algú més que ho acabarà fent…

També moltes gràcies a tots els que em deixeu comentaris..

I fins i tot als 2 o 3 anònims ‘entranyables’, que també contribueixen.

 

Com sempre faig post “especial” quan arribo a múltiples de 100.000, avui explicaré una anècdota que va tenir lloc fa uns dies, sortint del mercat de Sabadell. Un bon amic –també físic – que ens vam conèixer fa anys quan era alumne meu i que amb els anys, ha esdevingut un bon amic, va treure el tema del bloc, i em va deixar anar amb l’esmolada ironia que el caracteritza:

“El teu bloc és com un gra al cul, en mig de la autocomplaença, que envolta el sector gastronòmic”

I em va sorprendre, doncs el meu amic no es massa aficionat a la gastronomia,  ni participa amb comentaris  al bloc, ni crec que el miri massa sovint, però em va agradar la definició… em va fer gràcia…. No me la esperava i descriu la realitat.

La realitat és que una bona part del sector  blocaire i satèl·lits, des de fa temps els molesta que vagi per lliure, digui el que pensi i em rigui… (si, si… em rigui), de les situacions grotesques que es donen en aquest món i que a més ho digui pel broc gros. Fins i tot algú m’ha filosofat sobre codis deontològics en el periodisme, oblidant que jo no soc periodista, ni estaria en la meva llista de desitjos si tornés a tenir 18 anys.

Curiós descobrir gent que em té bloquejat a twitter o d’altres que al mínim diàleg aprofiten per manifestar-me sense embuts que no els agrada el meu bloc ni la meva manera d’escriure…(i parlo de gent d’aquells de “quedar bé… que no fos que“….).  I ja no parlo dels que recorren a l’insult, aprofitant la meva filosofia de permetre comentaris  anònims al bloc i evidentment sense moderació..

Vaja… que sinó em fessin “boicot” tots aquests enfadats tant lletjos, ja estaria 1.100.000 o pels 1.200.000… 🙂

 

I com avui celebrem el 1.000.000 (que no se celebra cada dia..!), em sento generós i he minimitzat el repartiment d’estopa i/o el fer didàctica. He pensat que avui no calia explicar obvietats…  Qui realment no les entén, tampoc les entendrà mai…

I per aquells que diuen que els comptador de Google, és poc indicatiu, aquí teniu un regalet amb dades de Analytics … (Imatges capturades de dia 07/05/15, just abans d’arribar al milió)

 

Com podeu veure són les estadístiques del “dia abans” d’arribar al milió… I les visites del darrer mes (26.650 segons Analytics i 25.778 segons el comptador Google). La resta de dades és prou autoexplicativa i si algun/a expertill@ en SEO necessita més informació, la pot demanar i li serà facilitada. Que això és un llibre obert, que no tothom pot obrir i mostrar … 😉