Nakashita, és un japonès ubicat en la zona d’influència del Born. Un restaurant japonès molt petit, recomanable pel que fa a les seves preparacions, però amb aquells serveis que ja et deixen sense ganes de tornar.

Nakashita

Carrer del Rec Comtal, 15

www.nakashitabcn.com

Tel.: 932 95 53 78

Nakashita és un restaurant que ja coneixia i la darrera publicació, ara just eliminada, era del 2019.

És un lloc petit, que pot resultar sorollós en funció del dia i que podríem definir com un sushi-bar amb tocs brasilers. Ofereixen també una petita terrassa, per quan el temps acompanya.

Quan vaig reservar a Nakashita , vaig demanar explicitament barra, per evitar les estretors de les taules. I ja no vam començar gaire bé quan ens van assignar una taula, que vam rebutjar i vam anar a la barra.

Ja us avanço que les matèries primeres que tenen, es veuen de bon nivell i el que va arribar a la taula (o a la barra ?), estava ben preparat. Aquesta foto que veieu tot seguit, és de l’anterior visita i potser aquest sushi-man, ja no hi treballi. Soc poc fisonomista.

Que ofereixen a la seva carta

La seva carta és àmplia i més si la compares amb la mida del local. Molts plats que venen de gust, però jugant amb un nombre limitat de productes, que pel que vam poder observar, tal com ja he dit, eren de primera qualitat.

Mostro només una porció de la carta, per donar idea de l’estil.

Nakashita carta

Que vam demanar a Nakashita

Com era dia fred i d’aquells que per les xarxes parlen de possibles nevades ?, em va fer gràcia tastar un dels ramens que oferien a la carta i qui m’acompanyava, també s’hi va apuntar. Va ser el de «poyo y curry» mida petita ?. I conyes a banda, prou bé.

Nakashita ramen

I com plats principals, per anomenar-ho d’alguna manera, vam triar la Taula de Nakashita de luxe, ?, que contenia tot el que veieu a la imatge. Bon nivell de producte.

Nakashita taula variada

I també per a complementar els «hosomaki hot ahumado» prou correctes.

Vins i postres

La llista de vins a Nakashita és curta, però vam demanar a copes. En preguntar que tenien de blancs, van oferir, en primer lloc, un verdejo (ja l’adrenalina se’m disparava ?), però també un Penedès i un Terra Alta. I vam triar la garnatxa blanca de Aucalà, un vi senzill, però correcte.

També vam demanar aigua, però suposo no ens van entendre i ja no va arribar ?. El servei arribava on arribava…

De les postres, a part dels típics de restaurants de cuina japonesa, van oferir la «tarta Nakashita maracuyá». Vaig tastar una mica i prou bé.

Nakashita postres

Conclusions / reflexions a Nakashita

El local és molt petit i pot resultar sorollós, però ja saps on entres quan vas allà, perquè la sala és ben visible del carrer. Disposa d’una petita terrassa exterior, que pot resultar agradable o no, en funció del temps i dels gustos personals per menjar en el carrer, en funció de cada zona ?.

El servei com molt impersonal i d’aquells que ja fa mandra interactuar. Quan ja d’entrada veus la deixadesa de no fixar-se en la reserva i el tema barra, ja dius «no anem bé». També intenten colar-te la taula segurament menys desitjada.

Però el pitjor va ser que teníem reserva a les 20:30 i com és habitual en mi, arribo sempre uns minuts abans (a no ser que sigui un segon torn!). Penso que això els facilita la feina i són moments que els restaurants estan més buits i fins i tot els pot anar millor per prendre la comanda.

La queixa, i motiu del títol del post, va ser que quan feia 60 minuts a partir de l’horari de reserva, ja ens deixen el tiquet i ens diuen que necessiten la taula. Podeu veure que el tiquet està imprès a les 21:31 i la reserva era per les 20:30.

O sigui, una hora per menjar i al més pur estil #toma_cabron, et conviden a marxar. En aquestes situacions, ni protesto. Penso que tampoc ho entendrien… zero propines, mirada de menyspreu i canvi de lloc. Puto servei tenim en massa llocs de BCN ?.

Nakashita tiquet

Nakashuita avaluacio

Resum

  • Bon nivell de producte i plats
  • Servei #toma_cabrón
  • Local molt petit
  • Un lloc que ja coneixia bé, però no crec que hi torni ?

Finalment si voleu saber quins altres llocs a més de Nakashita tinc publicats de la zona Born, feu clic a,

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.