Nakashita, és un japonès ubicat en la zona d’influencia del Born. Un restaurant japonès molt petit, però molt recomanable pel que fa a les seves preparacions

Nakashita

Carrer del Rec Comtal, 15

www.nakashitabcn.com

Tel.: 932 95 53 78

Mala Hierba

Nakashita és un restaurant que ja coneixia i fins i tot el vaig tenir publicat. Però recordeu que vaig eliminant els posts amb més de 3/4 anys, per evitar informacions obsoletes.

De quan el vaig publicar, el seu entorn ha canviat i podríem dir que actualment està en un punt calent gastronòmicament parlant. A pocs metres de Fismuler i també del lloc de moda dels pollastres A Pluma, auto definit com “The Chicken Gourmet Place”. I de memòria us en podria citar algun més.

És un lloc petit, que pot resultar sorollós en funció del dia i que podríem definir com un sushi bar amb tocs brasilers. Però d’aquests últims, no en vaig detectar masses. Ofereixen també una petita terrassa, per quan el temps acompanya.

Quan vaig reservar a Nakashita , vaig demanar taula i així ens la guardaven. Però estava al costat d’una taula nombrosa amb nen i tot i com quedaven lliures dues places en un extrem de la barra, vam demanar el canvi. I vam encetar, doncs posteriorment el nen es va sobre excitar (per culpa dels pares) i vam gaudir de la vista de les preparacions a curta distància.

Que ofereixen a la seva carta

La seva carta és àmplia i més si la compares amb la mida del local. Molts plats que venen de gust, però jugant amb un número limitat de productes, que pel que vam poder observar, eren de primera qualitat.

Mostro només una porció de la carta, per donar idea de l’estil

nakashita carta

Que vam demanar a Nakashita

Amb l’estil de compartir dos primers, la nostra tria va ser, el Soft Crab i el Kakiage. Aquest darrer, és una tempura a base de verdures i marisc, que pot ser amb tinta, tal com la vam demanar. A destacar el kakiage, que a més del seu aspecte que impacta, va resultar molt al nostre gust.

nakashita soft crab

nakashita kakiage

I com plats principals, per anomenar-ho d’alguna manera, vam triar la Taula de luxe, que contenia tot el que veieu a la imatge. Gran nivell de producte.

Vins i postres

La llista de vins a Nakashita és curta, però prou correcta. Vam escollir un vi que ens agrada demanar, quan en un lloc el trobem i que s’adapta al tipus de menjar que vam demanar: El Onra de la DO Costers del Segre, fet a base de Chenín Blanc, Garnatxa Blanca, Sauvignon Blanc, del celler Lagravera

nakashita vi Onra

De les postres, a part dels típics de restaurants de cuina japonesa, oferien uns brigadeiros, que suposem són unes de les mostres de la influència brasilera del lloc.

Conclusions / reflexions a Nakashita

Tal com ja indico al títol, és un lloc a tenir en compte si tenim ganes de cuina japonesa, tal com l’entenem aquí. El local és molt petit i pot resultar sorollós, però ja saps on entres quan vas allà, doncs la sala és ben visible del carrer.

Disposa d’una petit terrassa exterior, que pot resultar agradable o no, en funció del temps i dels gustos personals per menjar en el carrer, en funció de cada zona 😅.

El lloc ens va agradar i no vam trobar cap pega en cap dels plats. En realitat els vam gaudir. En conseqüència és un lloc que em permeto recomanar si us va bé, l’entorn que he descrit.

nakashita tiquet

Resum

  • Molt bon nivell de producte i plats
  • Local molt petit
  • Servei amable i eficient
  • Bona RQP
  • En conseqüència recomanable

Finalment si voleu saber quins altres llocs a més de Nakashita tinc publicats de la zona Born, feu clic a,