Una de les principals activitats que es fan anualment al Priorat al voltant del món del vi, és el Tast de les Mines, a Bellmunt del Priorat. I aquest any, a banda d’oferir-nos els seus vins, compta amb un maridatge amb plats de Ferran Cerro i Atzucac Restaurant.

Tast de les mines

Museu de les Mines
Bellmunt del Priorat

tastdelesmines@gmail.com

Nit de les Mines

 

Un dels actes anuals més importants al voltant del vi al Priorat, és el famós Tast de les Mines.

Just d’abans de la pandèmia, que no havia tornat a assistir en aquest tipus d’actes i que ara em ve de gust reprendre.

I en aquesta ocasió, compten amb la participació de dos restaurants de prestigi, que aporten algunes de les seves creacions, per tal de donar més lluïment a l’acte.

En concret, dos restaurants de la ciutat de Reus, que com sempre dic, és líder actualment pel que fa a la gastronomia del Baix Camp: Atzucac i Ferran Cerro. Fent clic als anteriors enllaços, tenim la crònica de les darreres visites. Són d’aquells llocs, que no deixo passar un any, sense visitar-los.

 

Que aporten els restaurants a la Nit de les Mines

El restaurant Ferran Cerro ofereix una cuina d’avantguarda que treballa amb la combinació de sabors i textures. Bona cuina de producte de mercat i de temporada feta al moment i que oferirà

El seu versionat de la parmegiana i el roast beef de presa ibèrica a la taronja-cafè.

​​I també Atzucac, a càrrec de Xavi Franquet, amb cuina informal i de qualitat i amb productes frescos de proximitat. I oferirà el paté de muntanya fet a casa amb vinagreta d’arrop de raïm i també la coca d’oli amb tomacons confitats, verat en escabetx suau i oliva arbequina.

Quins són els cellers participants

Mostro la nota de premsa on s’enumeren els cellers que hi participen i la música que acompanyarà la vetllada.

Inscripcions i més detalls

L’entrada anticipada té un cost de 43 € i si es vol amb transport des de Reus, serien 53 €. Pels que feu compra en taquilla, el cost serà de 53 €.

Per qualsevol informació podeu adreçar-vos al correu:

tastdelesmines@gmail.com

Si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació en restaurantscat.cat, podeu fer-ho tot seguit.

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.