Out of China, és un restaurant de cuina xinesa, ubicat en ple Eixample, que ens ofereix una cuina fresca i moderna, però també respectuosa amb la tradició de la cuina oriental. I en un ambient modern, discret i sense estridències, que et fa sentir a gust.  

Out of China

Carrer d’Aribau, 112

outofchinabarcelona.com

Tel.: 934 51 55 55

Out of China

Out of China

Out of china, és un restaurant que tenia en la llista de pendents de feia temps i al que vam anar sense reserva prèvia i de manera improvisada. I això és un fet sense precedents en el meu historial recent. 🙂

En realitat, tenia reserva de taula en un altre lloc no llunyà. Però mentre esperava al carrer a que arribés qui m’acompanyava, vaig observar que es formaven dos grups nombrosos, dels que es troben a la porta amb grans mostres d’excitació a mida que arriben els components.

Tot i això vam acabar entrant quan els grups ja eren dins, però just veure el panorama, vam tornar a sortir per cames, al veure que tampoc veiem ningú amb qui anular la reserva. En tot cas la vaig anular via web, tal com l’havia feta, doncs mai he reservat un lloc sense presentar-me o anular.

I pensant en una alternativa propera, ens va passar pel cap el Out of China, i cap allà ens vam dirigir.

L’experiència a Out of China

Hi havia alguna taula lliure i ens vam instal·lar allà. El local era prou agradable, sense els detalls que m’emprenyen d’altres xinesos que tinc publicats. L’excés de tramoia a nivell dragons i altres símbols no m’entusiasma, ni tampoc la deixadesa o aire démodé que llueix algun dels considerats top de BCN.

Per començar vam compartir un assortiment de dim sum més un bol d’arròs fregit amb verdures aromàtiques.

Out of China-dim-sum

I tot seguit cada un va demanar la seva opció. En el meu cas el típic “pato laqueado” i qui m’ acompanyava unes mandonguilles vegetals amb salsa de cacauet. Tots els plats estaven ben resolts, atès el nivell de preus del lloc, que és molt correcte.

Out of China-pato

Out of China-mandonguilles

Com postres vam compartir unes nous cantoneses. Però vaig oblidar-me de fer foto 🙁

La carta de vins, ens va confirmar que de mica en mica, els llocs orientals, van millorant en aquest aspecte. No és pas per a llençar campanes al vol, però és un petit pas. Vam demanar un Auzells de la DO Costers de Segre. Un vi produït per Tomàs Cusiné i que porta entre d’altres varietats, macabeu, viogner, sauvignon blanc i Chardonnay.

Out of China-vi

Un detall que em va fer il·lusió

Em va fer molta il·lusió, quan cap al final del dinar, va apropar-se una noia que semblava la propietària o que pertanyia a la família i em va dir si em podia fer una pregunta. I era per confirmar si jo havia estat professor d’ella a la Universitat i en concret a ESCI. I efectivament així havia estat, tot i que parlàvem de fa 20 anys. De veritat que aquestes coses em fan il·lusió.

Out of China-tiquet

Out of China-preu

RESUM

  • Un restaurant xinés de la gamma mitja alta de BCN
  • Local agradable, cuidat i sense estridències
  • Servei amable i eficient
  • Plats ben resolts
  • Un lloc a tenir en compte si us agrada aquest tipus de cuina