Pervers, una de les novetats a BCN, amb alguns plats que surten de l’homogeneïtat dels nous locals. Molt bona RQP i amb una terrassa envejable, on fer àpats quan el temps acompanya. 

Pervers

Hercegovina, 24

Facebook del lloc

Tel.: 936 84 65 71

Pervers entrada

De nou un dinar de  3(o+)aTaula, amb elecció del restaurant a càrrec del Jordi i el post conjunt em toca a mi.

Després d’algun fiasco cercant «ressucitar» clàssics que ja no fan soroll, hem decidit abandonar la creuada, a no ser que en tinguem garanties contrastades.

No oblidem que l’únic objectiu de 3(o+)Tataula, és passar una bona estona i dinar amb un cert nivell. No pas dinar malament i llençar els diners.

Quan el Jordi ens va convocar a Taverna Pervers, em feia una mica de por. Havia llegit el post de la Pepa, que col·labora amb mi en la Guia conjunta de llocs del sud de Catalunya i temia un lloc sorollós i amb estretors. Podeu llegir-ho a Pervers_losplaceresdePepa.

Però vam tenir la sort d’anar un migdia de principis d’agost i per tant no vam patir ni soroll, ni estretors. Vam poder escollir entre l’interior i una agradable terrassa exterior, ubicada en una placeta molt tranquil·la tocant al Parc de Monterols. I vam triar interior.

Que es menja a Taverna Pervers..

La carta és prou curiosa i com ja dic a la presentació, oferix alguna cosa que l’allunya de la homogeneïtat de tantes noves cartes a BCN.

Ja havia fet boca d’alguns plats, llegint del bloc de la Pepa. Per exemple greixonera de peu de porc, d’origen balear, . Però malauradament, el fet d’ anar-hi el dia abans de les seves vacances, no el  tenien disponible i ho entenem. I el mateix ens van advertir d’algun altre plat. Per sort el pa de pessic de sobrassada si que estava disponible.

Pervers carta

Que vam acabar demanant

Ja ens van advertir que a Pervers, tot es compartia i per tant ja ens vam posar les piles, renunciant al nostre plat principal habitual.  Al post conjunt veureu tots els plats, però mostro aquí un dels que ens va agradar més i especialment a mi. El fetge de bacallà fumat, al centre de la foto.

Perfers plats

Conclusions / Reflexions a Taverna Pervers

Els plats ens van agradar i els dels llocs que vaig sortir, dient «segurament tornaré». I al que tornaria sense dubtar si visqués al barri. Però estic a 120Km i em cal pensar bé on vaig per optimitzar les meves escapades a BCN

El servei va ser molt amable i diligent. Dels que et fan sentir a gust per la naturalitat amb que et tracten. Em temia un lloc #hola_chicos i res de res 😅.

No vam poder (ni ganes!! ), testejar el local en dia punta. El  vam provar en un moment sense aglomeració i per tant, ni soroll,  ni servei atabalat. En conseqüència, no podem respondre del lloc en moments punta.

Ho dic perquè no fa massa, vaig rebre en privat «bronca» d’un amic-seguidor, que es queixava del soroll, d’un lloc «popular» que tinc recomanat. Però hi va anar un dia punta i ja li vaig dir que jo seria incapaç d’anar allà en un dia com el que va anar 😓

Però penso que no cal desconfiar d’aquesta crònica, perquè vàgim estar allà en «condicions òptimes». Quan en Regol o en Sorrós, van a fer cròniques,  ja imagineu que no van de sorpresa ni en moments crítics. Per això en moltes ocasions, descriuen «realitats paral·leles», fet que en el nostre cas volem evitar.

Punt de vista conjunt de Pervers, de 3(o+)aTaula

Si voleu llegir el post consensuat amb el grup 3(o+)aTaula, feu clic a,

Altres restaurants que tinc publicats de la zona…

Si feu clic, els veureu…