Petit Pau és restaurant petit molt acollidor i amb poques taules. Amb cuina de nivell i amb un interessant menú degustació. El fet de que la carta sigui molt curta, pot comportar problemes de tria a segons quins comensals

Petit Pau

Espanya Industrial, 22

petitpau.cat/

Tel.: 933 31 32 75

Petit Pau entrada

Petit Pau

Vam anar a Petit Pau en els seus principis i ens va agradar força. Després es va posar de moda i era complicat reservar en les franges que jo podia anar. I com soc poc amant de les complicacions, em vaig oblidar del lloc.

I just fa uns dies, endreçant l’estructura de la meva web i eliminant publicacions obsoletes, vaig pensar que era el moment de visitar de nou el lloc.

Ja avanço que el nivell de cuina segueix elevat, però vam trobar alguns inconvenients que no ens van acabar de fer el pes. I com sempre recordo, no deixa de ser una opinió subjectiva, que no vull porti a males interpretacions. I que com sempre, més que voler tocar el voraviu, pretén ser una aportació.

L’oferta a Petit Pau

L’oferta actual, és molt, molt curta i suposo que la seva intenció és prioritzar el menú degustació. Però jutgeu vosaltres mateixos, la carta que hi havia i que he capturat de la web. Està limitada a 7 opcions.

Petit Pau carta 1

Petit Pau carta 3

En el meu cas menjo de tot i no tinc problemes amb cap plat. Però si vas amb algú que no és fan de les kokotxes, ni les vieires i que evita en la mida que sigui possible la carn, veus la carta i et ve una suor freda 😅 😅.

El menú degustació, està configurat per alguns d’aquest plats en versió reduïda. Està a 50€ i agradarà o no en funció del que he dit abans.

Entenc que el local és petit, tot i que la cuina no ho és tant. Però crec que podrien oferir alguna cosa més, d’aquelles que són més universals en el sentit que agraden a tothom. I és que ara mateix estic pensant en altres amistats, que si els porto allà, han de fer l’arròs de plat únic  😂I reitero que no ho dic per mi, que excepte ous crus, menjo de tot…

Que vam acabar menjant a Petit Pau

Vam optar per kokotxes amb carxofes i com al menú hi havia l’opció de carxofes al xerès, vam preguntar si era possible com a plat. Van preguntar a la cuina i la van servir sense posar problemes.

Petit Pau kokotxes

Petit Pau carxofes

Els dos plats estaven a molt bon nivell. El meu que va ser el de les kokotxes, em va agradar fins al punt de voler imitar-lo a casa els propers dies. Vaja que en aquest moment que publico això, serà el dinar d’avui.

Com segons, el lluç amb vinagreta i col (de fet l’única opció de peix de llotja de la carta) i per mi les vieires amb mortadel·la. Una combinació que em va semblar original, pel contrast de sabors i que també em va agradar fins al punt de voler repetir-la a casa.

Petit Pau lluç

Petit Pau vieires

I com postres, ofereixen el seu carretó, però  ja vam demanar directament el mil fulls que estava prou bé.

Petit Pau mil fulls

Pel que fa a vins, sempre han tingut un assortiment molt curt que van variant. I aquest DO Montsant, va ser el que vam demanar.

Petit Pau Les Sorts

Conclusions a Petit Pau

De la mateixa manera que quan vaig fer el post anterior, vaig escriure textualment “Sense cap mena de dubte aneu-hi... En sortireu contents i amb la cartera no massa castigada.”. Ara no puc dir el mateix.

La carta és un xic difícil i com s’ha anat cap a productes més prèmium, el cost ja puja més. Però més que apujar preus, diria que el lloc i en concret l’oferta, s’ha empijat una mica 😇.

Però en positiu també he de dir, que els plats que vaig demanar, em van agradar molt. Que no resulti ara que algú interpreti les meves reflexions com una crítica. Ja sabeu que no em dedico als publi-reportatges i per tant, dic el que penso, en positiu i també en negatiu.

Al final del post us mostro una carta de Petit Pau de fa 5 anys, per ajudar a entendre el que vull dir.

Resum del lloc

  • Local petit amb poques taules, però molt acollidor
  • Cuina de nivell
  • Però amb carta massa curta
  • Els preus han pujat respecte a la seva imatge inicial de lloc BBB
  • Però en cap cas podem dir que la RQP sigui dolenta
  • En conseqüència recomanable, sempre que verifiqueu si us agrada la carta

Només per ajudar a entendre les diferencies entre el Petit Pau actual  i els seus inicis, us mostro una carta  que correspon a l’anterior visita a finals de 2014.

Exemple de carta als seus inicis (finals 2014)

Si voleu saber d’ altres llocs que tinc publicats per la zona, feu clic a Restaurants Sants -Les Corts

I finalment, si voleu conèixer a qui signa el post  o voleu contactar amb ell: