Pizzeria da Genaro, és una alternativa econòmica amb cuina italiana ben digne. Excel·lents pizzas, però també altres plats de cuina italiana.  

Pizzeria da Genaro

Pau Casals, 35 (Cambrils)

Facebook

Tel.: 674 79 04 28

Pizzeria da Genaro

Aquest restaurant el publico en dimecres, al ser un fora de BCN i passarà a formar part part de la llista que mantenim amb la Pepa Lazaro, a  la pestanya, de restaurants recomanats del sud de Catalunya, a la que us poso enllaç. Ara que comença el bon temps, pot ser una alternativa a bon preu i ben digna per Cambrils.

Pizzeria da Genaro, no és cap must gastronòmic, ni un lloc de moda, però si és un lloc amb cuina italiana molt ben elaborada i feta amb carinyo i original de Nàpols. Ja sabeu que no pregunto mai detalls als restaurants, però a partir de la seva web, trec la informació de que va arribar a Cambrlis a l’any 89 i actualment té obert aquest lloc.

Com passem molts dies per Cambrils, Pizzeria Genaro és un lloc al que hem anat més d’una vegada. Les pizzes són molt bones i sembla que siguin el plat top de la casa, però quan hem demanat pasta o algun altre especialitat, les elaboracions eren impecables i per això el publico, doncs al meu bloc, poques pizzeries trobareu.

Que ofereixen a Pizzeria da Genaro

Hi hem anat dies a Pizzeria da Genaro, en que vas a sopar – sopar, com aquest primer que descric i d’altres en que vas a fer un parell de pizzes amb cervesa, com el segon tiquet que veureu al final…

En primer lloc, descric una visita, que és de fa uns 4 mesos, en que vam començar amb una excel·lent parmigiana de melanza, tan rústica com bona i un frito napolitano… Aprofito per revindicar la parmigiana, com plat rústic i clàssic italiá, rebutjant adaptacions actuals, que no arriben a eferificacions, però que poc els hi falta… 🙂

Pizzeria da Genaro parmigiana

Com segons a Pizzeria da Genaro, vam caure en el tòpic pasta i pizza i a mig plat canviem…. Com que ja fa dies, no recordo el nom exacte de la pasta, ni el de la pizza… però vaja, ja veieu la pinta.. Ells l’anuncien com autèntica pizza napolitana, feta amb forn de llenya.

 

Pizzeria da Genaro pizza

 

Pizzeria da Genaro pasta
Com podeu veure, la foto està feta amb el plat ja començat…:(

 

Finalment dir que tenen una correcta selecció de vins amb oferta italiana i vam escollir aquest…

Pizzeria da Genaro és d’aquells llocs que anomenem de les 3B i que soluciona àpats a diferent nivell. En primer lloc mostro el tiquet, corresponents a aquest sopar amb primers, segons. I tot seguit vi i tot seguit un altre d’aquells dies que vas de pizza amb cervesa i prou…

 

Pizzeria da Genaro tiquet 2

El d’un dia de pizza i cervesa….

Pizzeria da Genaro tiquet 2

 

RESUM Pizzeria da Genaro

  • Una bona alternativa econòmica a Cambrils amb cuina italiana ben digne
  • No garanteixo el confort en dies punta… Els BBB, van molt ben buscats
  • Excel·lents pizzas, però també altres plats de cuina italiana
  • En conseqüència, ben recomanable si passeu uns dies per la zona, com opció econòmica