Prodigi, és un restaurant que fa un any i als seus inicis, vaig afirmar que havia començat amb molt bon peu. Tot i que els seus plats continuen estan un esglaó per damunt de la mitjana, aquesta darrera visita, semblava el joc dels disbarats.

Prodigi

carrer Girona 145

Web del restaurant

TEL.: 936 79 15 92

Prodigi entrada

Fa més o menys un any, vam anar a Prodigi i malgrat, el servei va ser una mica lent, el bon nivell dels plats ho compensava i va ser com un amor a primera vista.

I a partir de noves visites dels altres dos integrants de 3(o+)aTaula, vam decidir incloure’l a la nostra llista de recomanats que podeu veure fent clic aquí. És probable que en la pròxima edició de primavera, desaparegui ?.

Aquesta darrera visita, amb el grup  3(o+)aTaula, va ser un joc dels disbarats i mira que hi anàvem il·lusionats. Fins i tot, abans de començar el show a Prodigi, fèiem conya de «per fi avui dinem amb estovalles».

Esperem que sigui allò d’«una mala tarde la puede tener cualquiera», frase que em va impactar fa anys, quan en un judici, el responsable d’apunyalar a una víctima, així es justificava enfront del jutge ??‍♂️.

Com va anar el joc de disbarats

 • Quan vaig a un restaurant, normalment el tinc «estudiat» i si tenen carta a la web, ja entro amb la tria més o menys feta, tot i que els suggeriments poden fer-me canviar.
 • Just entrant, ens van deixar el codi QR, que veieu a la foto de les estovalles i la carta coincidia amb la que havíem llegit a la web. Per tant cap problema.
 • Ens mirem els tres la carta, també el menú i decidim anar a la carta i ja teníem els plats escollits.
 • Arriba qui feia de cap de sala a Prodigi i ens diu que recomanen el menú degustació, però diem que ja hem fet la tria a la carta. Comencem a demanar, posa cara desencaixada i diu que han canviat la carta.
 • Posem cara de circumstàncies, però diem que cap problema i que ens deixi veure la nova carta. Diu que no està feta. Llavors li fem la proposta de «bé… anirem a menú». Però també havien canviat el menú, sense poder mostrar-lo.
 • Aquí ja directament li dic al cap de sala, que la situació em sembla «impresentable». Ni reacciona, però per experiència, tampoc puc afirmar que sigui menfotisme, perquè hi ha qui es bloqueja en enfront d’aquestes situacions.
 • El cos em demanava aixecar-me i marxar, però l’Esther, component de 3(o+)aTaula, és més sensible en aquestes coses i ens vam quedar i vam acabar negociant els plats que ja veureu a la secció corresponent.

Que ofereix la carta de Prodigi

Em va fer la sensació, que el lloc està molt adreçat a servir el seu menú degustació que podeu veure a la seva web. Esperem que l’hagin aconseguit actualitzar ?.

També als migdies, tenen un d’aquells menús més reduïts i més econòmics, estil «menú executiu» amb un cost de 30 € .

Previ als plats que vam demanar, va arribar el típic tast d’un parell d’olis i un parell d’aperitius, que suposo deuen ser els mateixos que posen al menú degustació. No recordo ni els noms, perquè ja després de tot el xou, em desmotivo una mica.

Que vam demanar

Com primers vaig acabar demanant els bolets que en la carta anunciaven com ceps i que ara anava de d’uns altres bolets: Maitake saltat amb burrata fumada, és a dir gírgoles, mentre que el Jordi i l’Esther, en front del desori, van optar per un plat que estava en el menú econòmic de migdies ??‍♂️:  Carxofes brasejades amb botifarra del perol.

Un altre «curiositat», va ser que el plat del menú econòmic, demanat degut al desori de l’oferta, li apliquessin (mireu el tiquet), 22 €, és a dir el 73% del cost del menú ??. I que consti que no ens queixem del preu, ens limitem a comentar fets, com un capitul més del joc de disbarats.

prodigi Maitake

prodigi carxofes

I com segons, l’Esther va demanar els bolets que jo havia triat com primer, el Jordi un colomí amb cloïsses que minuts més tard va arribar el cap de sala tot apurat, dient-li que no tenien cloïsses i li van canviar per tòfona i jo el turbot amb vinagreta d’avellanes, que crec mantenen a la carta.

prodigi colomi

prodigiturbot

Plats molt bons, perquè les coses s’han de dir pel seu nom, però amb la mateixa sinceritat dir, que la sensació global, va ser de puta merda. És molt decebedor, sortir d’un restaurant amb aquesta sensació.

Vins i Postres a Prodigi

La carta de vins pinta bé. La podeu veure a la seva web, sent majoria els vins de proximitat. També al restaurant, es pot donar un cop d’ull a l’assortiment, a les vitrines d’exposició. Vam demanar un vi i ens van suggerir un altre del mateix celler. Vam acceptar, perquè si tampoc el tenien, ja era massa pel dia.

prodigi Templari

I pel que fa a les postres, el Jordi i jo ja vam passar del tema i només l’Esther va escollir unes. Suposo que van seguir aquell principi de «si acontentem a la senyora, ella influirà» i li van portar dues postres, amb una mica de parafernàlia. Ni recordo el nom…??‍♂️

prodigi postres

Reflexions i conclusions

Entenc que vulguin canviar la carta i fins i tot que no sàpiguen actualitzar la web. Però imprimir amb l’ordinador la nova carta, que tampoc és tan llarga, no són capaços?

No penseu que va ser un rampell nostre. A la mateixa sala hi havia uns coneguts meus, que en estar jo d’esquena, no ens vam conèixer. Són professionals de comunicació gastronòmica, que en veure la queixa del Jordi a Instagram, van deduir que havíem coincidit i em van contactar.

I tenien la mateixa queixa. Ells van anar al menú degustació, però sense saber que els portaven, per l’absència de text escrit. I van haver de marxar de Prodigi, sense cafès a causa de la lentitud del servei i que tenien un compromís després.

L’arribada dels plats va ser lenta. Molt més del que es considera raonable. Igual amb la nostra tria a la carta, els vam destarotar. Que tampoc hauria de ser, ja que els plats de la carta, solen ser els mateixos del menú.

I per cert, els plats de la carta, certament escassos. Acceptables per un menú degustació, però escassos com plats de carta. També s’ha de dir que el lloc és prou econòmic en comparació al nivell dels plats.

En positiu insistir que els plats que van arribar, eren de molt bon nivell i el servei, havia millorat respecte a l’anterior visita. Si la cuina no treu plats, no poden anar més ràpids.

Però un restaurant com Prodigi, no pot tenir aquests jocs de disbarats. Aquestes coses cal resoldre-les amb voluntat i si cal humilitat. Aquestes experiències són negatives. Personalment dubto que hi torni.

prodigi tiquet

Resum a Prodigi

 • Cuina de molt bon nivell
 • Bona selecció de vins
 • Local confortable i agradable
 • Preus raonables, atès la qualitat global
 • Però joc de disbarats en aquesta darrera visita

Voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.