Punta Anguila, en un local acollidor, amb bon servei i amb una extensa oferta. És una opció molt recomanable i en una zona en què no hi ha massa oferta, a diferència d’altres barris de BCN.

Punta Anguila

Carrer de Fígols, 47

www.puntaanguila.com/

Tel.: 931 58 32 91

Punta Anguila entrada

Fa uns quatre anys, vaig publicar per primer cop Punta Anguila, amb un títol prometedor «un lloc que us recomano visitar».

En aquesta darrera publicació, ja veieu que el títol, va de «valor segur».  El grau de satisfacció, va superar les expectatives, que ja eren elevades, i ens va sorprendre trobar Punta Anguila, totalment ple en un vespre feiner.

D’acord que el barri on està situat, no té una oferta desmesurada, però no ens esperàvem aquest nivell d’èxit.

Un lloc d’aquells dels que surts amb ganes de tornar i si no ho fas més sovint, és perquè quan vaig a BCN, no és el barri on em bellugui habitualment.

Punta Anguila, està en un local no massa gran, però ben resolt. No hi ha gran inversió en decoració, però és un lloc acollidor i confortable. Potser la sonoritat no és el seu fort, però tampoc estic habituat a restaurants que en dia feiner, estiguin a «full».

Que ofereix la carta?

La carta de Punta Anguila és extensa. Tenen una carta habitual dividida en 3 seccions: la de pica-pica, la que anomenen «Asian Style» i una tercera de clàssics del lloc.

Però potser una de les gràcies de Punta Anguila, sigui la seva llista de suggeriments del dia o de la temporada que podeu veure tot seguit i que va ser la base de la nostra tria.

Punta Anguila suggeriments

És d’aquelles cartes en les quals trobo massa coses que m’agraden i com és lògic, em generen un munt de dubtes a l’hora d’escollir 😅.

Que vam demanar a Punta Anguila

En primer lloc, ens van arribar aquests dos serveis, com a aperitius.

Punta Anguila xangurro

Cal destacar el segon, que vaig interpretar com obsequi de la casa, i que era una mostra del Bombó cruixent de txangurro, que oferien a la carta de suggeriments. Quasi ens vam penedir de no haver demanat aquesta opció, però el que tot seguit va arribar a Punta Anguila, va ser també excel·lent.

Vam compartir per a començar, el saltat variat de bolets i també les ortigues de mar. Els bolets com per demanar quatre racions 😍 i les ortigues, tot i que de mida petita, molt bones també.

Punta Anguila bolets

Punta Anguila ortigues

Després com a plats principals, vaig demanar les cocotxes de lluç al pil-pil amb mongetes de Santa Pau, que van resultar tot un èxit, així com l’altre plat de mandonguilles amb bolets i foie.

Punta Anguila cocotxes

Punta Anguila mandonguilles

Vins i postres a Punta Anguila

La carta de vins, es veia prou variada, però no vam mirar-la amb detall. No vam saber veure d’entrada, l’opció de vins a copes, però quan ho vam preguntar, si en tenien. En concret els negres, en una petita nevereta, d’aquells que permeten quatre ampolles a punt de servir.

Vam optar per un pinot noir, que va resultar prou satisfactori, del que tret de la zona, que era Borgonya, no recordo més.

Pel que fa a les postres, oferien aquesta varietat, de la que vam escollir l’anomenat màgia negra amb quatre textures de xocolata, que va resultar ben plaent.

 

Punta Anguila postres

Conclusions de Punta Anguila

Tal com he dit al principi, al meu punt de vista, és un lloc ben recomanable i va ser un d’aquells dies que en sortint, vam comentar els dos «avui sí que hem sopat bé!» 😍.

Així com fa uns tres anys, coneixia bé aquesta zona de BCN, actualment em queda una mica a desamà, a causa d’un canvi d’habitatge del meu fill, amb qui coincideixo en molts sopars.

Però tot i aquest desconeixent actual, estem parlant d’una àrea (voltants avinguda de Madrid), en la que no hi ha un excés d’oferta. N’hi ha algun més que entra en les meves preferències, però un al que tinc ganes de tornar, ara només obren vespres de caps de setmana.

I si al que acabo de comentar, li sumes que els plats que arriben a la taula a Punta Anguila, són de molt bon nivell, trobes el motiu que estigués ple a vessar i amb un públic, que en general, es veia local.

Punta Anguila tiquet

Resum del lloc

  • Local senzill però acollidor
  • Servei diligent, amable i anant per feina
  • Carta extensa, però ben pensada
  • Plats ben resolts
  • RQO força bona
  • En conseqüència, molt recomanable per la zona