Punta Anguila, en un local acollidor, amb bon servei i amb una extensa oferta. És una opció ben recomanable, en una zona en la que no hi ha massa oferta. 

Punta Anguila

Carrer de Fígols, 47

www.puntaanguila.com/

Tel.: 931 58 32 91

Punta Anguila entrada

Punta Anguila

El primer cop que vaig sentir parlar d’aquest lloc, va ser quan em van començar a seguir per Instagram. Vaig mirar les fotos i tenien bona pinta, però no hi vaig donar més importància. En positiu dir que al menys no van fer el follow-unfollow, tant típic de restaurants de poques llums. I puc assegurar que són molts i alguns ho tornen a intentar als pocs dies.

El nom Punta Anguila, em va quedar al cap i pocs dies després en converses sobre restaurants, dues persones més em van parlar del lloc en positiu. I és quan vaig dir-me, «he d’anar» i amb el plus de que crec (que encara) no l’ha trepitjat cap dels meus estimats «ídols»

Punta Anguila, està fora de la zona de restaurants, en un local no massa gran, però ben resolt. No hi ha gran inversió en decoració, però és un lloc acollidor i confortable.

No escriure detalls ensucrats de com va sorgir l’idea, ni de que vol representar Punta Anguila, ni de que cal que imaginem quan estem allà. Ho he trobat llegint per la xarxa. Ja sabeu que aquestes històries dolces queden fora de les meves possibilitats.

I mentre el local de Punta Anguila, no és massa gran, la carta si que ho és. I amb plats de diferents orígens. És d’aquelles cartes en les que trobo masses coses que m’agraden… I tot i que és bo, em genera masses dubtes 🙂

Que vam demanar a Punta Anguila

En aquesta visita, ens vam decidir per compartir unes flors de carbassó farcides de brandada. I també una coca d’anguila kabayaki, amb ruca, miso i foie a la brasa. Un parell de plats ben resolts. Com entreteniments, ens van portar un parell de culleretes amb zamburinya, foie a la planxa i salsa teriyaqui.

Punta Anguila aperitiu

Punta Anguila flor carbaço

Punta Anguila coca anguila

Com plats principals a Punta Anguila, vam escollir unes kokotxes al pil pil, amb mongetes de Santa Pau, que van resultar tot un encert. I uns calamars a la planxa amb verdures i sense massa més complicació. Però en tot cas, bon calamar.

Punta Anguila kokotxes

Punta Anguila calamar

I per postres a Punta Anguila, que s’ha de dir que tenen oferta interessant, dubtàvem entre unes trufes de te verd i unes de xocolata i ens ho van resoldre amb un assortiment. Com que a la carta es poden demanar per unitats, doncs cap problema.

Punta Anguila postres

La carta de vins prou bé i amb varietat. Vam demanar El veïnat, una garnatxa del 2016, que sense ser res d’especial, va acompanyar prou bé els plats.

Punta Anguila el veïnat

Conclusions de Punta Anguila

Tornant a la seva oferta, amb una carta prou llarga, la sensació que en treus, és que el projecte està ben pensat i els nombrosos plats, poden mantenir el nivell de qualitat. La carta està dividida en 3 seccions: Els plats d’inici amb unes 20 opcions per triar, els Asian Style amb 8 opcions de les que 4 són gyozas.

La tercera secció de la carta a Punta Anguila, batejada com els “clàssics”, amb unes 15 opcions per triar i amb opcions molt variades. Un ventall que va des de salmó a la brasa, fins als típics talls de vedella, però passant per plats com els callós, l’espatlla de xai o bacallà a la llauna.

Vaja… un lloc que pots portar-hi tota la família, amb la iaia menjant bacallà. El més modern del grup les gyozas, una espatlla de xai pel tripero i si toca un vegeta, segur que alguna solució troba…

Resum de Punta Anguila

  • Local senzill però acollidor
  • Servei diligent, amable i anant per feina
  • Carta extensa, però ben pensada
  • Plats ben resolts
  • RQO força bona
  • En conseqüència, molt recomanable per la zona