Restaurant Club Nàutic Casa Montero, al port esportiu de l’Ampolla, ofereix molt bon producte i tracte, en un local ampli i acollidor, just a tocar del moll.

Restaurant Club Nàutic Casa Montero

Port esportiu de l’Ampolla
(Tarragona)

No tenen Web, però si Facebook

Tel.: 977 59 33 36

Restaurant Club Nàutic Casa Montero

Faltaven dos dies per Reis, feia un dia espectacular i vam decidir anar a dinar «cap el Delta». Opcions no falten per la zona, però tenia pendent de feia temps, aquest lloc que m’havien recomanat en aquesta mateixa web.

De fet en tenia bones referències, però el nom «Club Nàutic», em tirava endarrere. Els clubs nàutics d’aquí al sud, solen tenir un ambient al que no m’adapto massa i amb massa mariner de terra endins ?.

Però em van assegurar que no patís per això i que m’agradaria. Així que vam agafar el cotxe i cap al sud.

També ens va ajudar a decidir,  l’edifici que alberga Restaurant Club Nàutic Casa Montero. És ampli, sembla ben ventilat i això també dona més confiança en temps durs Covid.

Que ofereixen a Restaurant Club Nàutic Casa Montero

La carta és la típica que esperes trobar en un lloc d’aquesta zona: mitja dotzena d’entrants, el mateix número d’arrossos, una secció de marisc i una de peixos que és la que mostro tot seguit. També oferien alguns menús, però no vam parar-hi atenció.

Que vam escollir

Val a dir que pel que vam observar, un bon percentatge de clients, van al típic «alguna cosa per a compartir» i tot seguit un arròs. Però com continuo amb el meu règim (aviat farà 4 mesos), vam optar per una tria més light.

Vam compartir dos plats de la secció «entrants», les torradetes d’anguila fumada i la tonyina marinada. Molt bé les torradetes i prescindibles els daus de tonyina marinada, amb un excés de soja.

De la secció «marisc» vam demanar ostres del Delta i llagostins de l’Ampolla. En aquest cas molt bons els ostrons i sorprenentment bons els llagostins.

Restaurant Club Nàutic Casa Montero ostres

Restaurant Club Nàutic Casa Montero llagostins

I de l secció peix vam compartir el turbot, també de gran nivell.

Restaurant Club Nàutic Casa Montero turbot

Vins i postres a Restaurant Club Nàutic Casa Montero

La carta de vins no gaire amplia, però suficient per la naturalesa del lloc. Vam demanar l’Ilercavònia de la DO Terra Alta. Un vi 100% garnatxa blanca, que sempre sorprèn per la seva excel·lent RQP.

Les postres no vam veure la carta, perquè van cantar-nos les possibilitats. La Marta va escollir un coulant de xocolata, que va qualificar de molt bo, mentre jo amb l’excusa de la dieta, no vaig ni tastar-lo.

Conclusions i reflexions

Vam arribar a les 13:30 i l’atenció va ser modèlica i amb una taula a 3 metres de l’aigua, la cosa prometia. Molta amabilitat, ganes de acontentar al client i rapidesa en el servei.

Just mentre comentàvem com uns llagostins frescos a la planxa poden ser de bons, ja ens preguntaven com és que no havíem anat abans i ens marcàvem el propòsit de 2022, d’incorporar-lo a la nostra llista de preferits. I de fet, ja l’he incorporat a la «Guia de restaurants de Tarragona al Delta», que si feu clic, podreu veure.

Tot anava bé fins a les 14:30, en que tot i ser dia feiner, el restaurant es va omplir i ja es va convertir en un hàbitat al que no estic massa habituat i que s’entén si observeu el llistat dels que tinc publicats. Però no és pas culpa de Restaurant Club Nàutic Casa Montero, que sigui un lloc d’èxit.

I aquí arriba la part fosca de la crònica, que comença al demanar el compte i ens diuen amablement «uisss, això ja no és tan ràpid com el servei». Vaig pensar que era una broma simpàtica, però 30 minuts (!!) més tard estàvem igual, sens aconseguir que s’apropés ningú.

Per reflexionar veure com es pot passar de la satisfacció a l’emprenyada, per una cosa tan bàsica com no tenir «segrestats» els clients. Vull ser objectiu i recomano el lloc, però no sé si ara mateix em queden ganes de tornar-hi.

I van ser correctes i es van disculpar, però això no evita que arruïnin un àpat que prometia molt. I aquest va ser el tiquet, que a ben segur puja més que la mitjana de serveis, però és que fer règim surt car ?. Fixeu-vos que vam demanar plats cars i pot donar una visió errònia del cost.

RESUM

  • Al bell mig del port esportiu de l’Ampolla
  • En un local ampli i ben ventilat
  • Servei molt amable i eficient
  • Molt bon producte

Si voleu accedir al meu llistat de restaurants preferits de la zona «de Tarragona al Delta», només cal que feu clic a la següent imatge,