Restaurant Pepo, que també disposa d’hotel: «Hotel Pepo», és una troballa a descobrir a Benifallet, just al costat del riu Ebre. Producte i cuina de nivell, en un entorn confortable. Amb una sala agradable i amb servei molt amable.  

Restaurant Pepo

carrer Piscines, 1 Benifallet (Baix Ebre)

www.restaurantpepo.com

Tel.: 977 46 22 00

Restaurant Pepo interior

Restaurant Pepo

Benifallet es troba a la ruta que va del Delta cap a l’interior en direcció Móra. Una agradable ruta que voreja el riu Ebre i que pot ser un complement a una visita al Delta.

No és pas el primer cop que visitem Restaurant Pepo i de fet, feia dies que el teníem previst. Però un incendi que van patir fa no massa, ha fet que ajornéssim la vista.

Una de les coses que sorprén de Restaurant Pepo, és el contrast entre la seva façana i la sala interior. De fora, el veus com un hotel, senzill però digne. I en canvi quan entres, et trobes una sala molt confortable, amplia i amb taules ben vestides.

Restaurant Pepo exterior

L’oferta gastronòmica de Restaurant Pepo

L’oferta deRestaurant Pepo, és amplia i fins i tot pot resultar embolicada per qui va per primera vegada. Doncs a més de la carta, ofereixen diferents possibilitats de menú. Tenen el típic menú de dia feiner, que us puc dir que pintava prou bé, també un menú degustació i un que anomenen alternatiu, que va ser la nostra elecció aquest cop.

La carta de Restaurant Pepo, ja la coneixíem d’ocasions anteriors, però de sempre tinc la teoria que en dies feiners en que la majoria de gent van al menú, demanar carta sol ser un enrenou per la cuina. I fins i tot en alguns llocs de Barcelona, ho he detectat també. Per tant en aquesta ocasió, vam anar a un dels menús, que com veieu era molt atractiu.

Restaurant Pepo menu

Dels tres primers que incloïa aquest menú, ens va sorprendre la generositat de les racions. Ho podeu jutjar a les imatges, en les que podeu veure també, que cuiden la presentació. Els tres van resultar molt bons i potser si cal senyalar un guanyador, seria el cruixent de carxofes amb foie i ou. Però no es van quedar massa enrere els bunyols de bacallà o els tortel·lini farcits d’ànec.

Restaurant Pepo carxofes

Restaurant Pepo bunyols

Restaurant Pepo pasta

I com plats principals, vam triar cada un de nosaltres, una opció diferent. Molt destacable el turbot al forn, amb patates.

Restaurant Pepo turbot

Restaurant Pepo carn

Les postres, van resultar refrescants i agradables. D’aquelles que valorem la gent que no som massa del sector llaminer. Una mousse de iogurt amb mango.

Restaurant Pepo postres

El menú de Restaurant Pepo,  incloïa un vi de la DO Terra Alta, però aquí si que vam voler anar a la carta. Aquesta és amplia i ben escollida, amb molts vins de relativa proximitat. Ens vam decidir per un de ben conegut i també de la DO Terra Alta:

Restaurant Pepo vi mas d'en Pol

Conclusions de Restaurant Pepo

Resulta un lloc molt interessant, i no tant sols per la seva oferta gastronòmica, sinó com hotel. El lloc és tranquil i permet moltes excursions, tant a peu com utilitzant vehicle.

La carta deRestaurant Pepo, com ja us he dit, resulta interessant per la seva varietat de productes. I hem escoltat molt bones referències dels seus arrossos, tot i que no els hem tastat mai.

Un restaurant amb hotel, que triomfa per la seva qualitat intrínseca, doncs no podem dir pas, que estigui en un lloc de pas.

Us el recomano per alguna ruta per la zona, que mirant a Google Maps, veureu que us ofereix prou opcions.

Resum de Restaurant Pepo 

  • Ens va sorprendre el bon funcionament del restaurant
  • Amb opcions de menú, molt recomanables
  • Carta àmplia amb plats que venen de gust
  • Servei acurat i de proximitat
  • Una RQP molt bona
  • Una bona excusa per vorejar el riu Ebre que passa per Benifallet

I per acabar….