Restaurants recomanats a Barcelona per #tresomestaula, és una llista dinàmica que ens agrada publicar de manera altruista, en la que anem posant i retirant llocs, d’acord amb les nostres visites.

Restaurants recomanats a Barcelona

Descarregar la Llista

La Estrella entrada

Tresomesataula va començar a la tardor de 2015 i estava integrat per un grup de 3 amics: L’Esther, el Jordi i jo mateix. Anàvem publicant els llocs que visitàvem conjuntament, fins que la Covid ho va parar tot.

El nostre principal objectiu, era publicar cròniques informals i publicar-les en un bloc conjunt Tresomesataula, que actualment ja no actualitzem i hem migrat a un instagram conjunt, tot i que l’eix principal, passa a ser la llista de llocs recomanats.

Durant aquests dos anys que portem de Covid, hem deixat de fer trobades i en conseqüència de mantenir la Guia. Però hem tornat,  canviant el nom de Guia pel de Llista. El nom Guia aixecava ampolles (aquest món és petit i tot retorna 😂) en el sentit que el nom, semblava com més imperatiu que el senzill nom de Llista. Potser així evitarem els comentaris a l’estil «Qui s’han cregut que són ells per fer una Guia» 😂😂

Fent clic a la següent imatge, teniu l’enllaç a la Llista de restaurants recomanats a Barcelona. Dels 50 que teníem abans, alguns han caigut en aquests dos anys, mentre que altres es mantenen i algun de nou s’ha incorporat. I a partir d’ara ens comprometem a mostrar al voltant d’una cinquantena, però sense obligar-nos a números rodons.

Restaurants recomanats a Barcelona portada

Alguns principis en que es basa la llista de «restaurants recomanats a Barcelona»

✓ Mai ens presentem en plan «Venim per fer-li un reportatge»

 

Restaurants recomanats a Barcelona anonims

✓ Sempre paguem els nostres àpats, mostrant un tiquet real

✓ Escollim els restaurants al nostre criteri

✓ Comentem aspectes generals dels restaurants

No entrem en si un plat portava massa component X o li faltava el Y. Pensem que moltes apreciacions són pura subjectivitat. Si quan entre nosaltres, ja mostrem apreciacions diferents d’un mateix plat, com ens podríem atrevir a pontificar?

Restaurants recomanats a Barcelona subjectivitat

✓ Els restaurants que apareixen a «Restaurants recomanats a Barcelona» ni s’assabenten que estan en la llista

A no ser que ho esbrinin pel seu compte. I tenim la teoria de que alguns que s’assabenten fan el despitat, per tal de no ofendre als #haters que tenim. I aquí m’emporto jo el mèrit.

✓ Cap dels restaurants que apareix a la Llista Restaurants recomanats a Barcelona, ha pagat per sortir

I evidentment no utilitzem aquelles típiques estratagemes a l’estil de  «sortir és gratis, però li cal pagar les despeses de publicació» 😂

Esperem que us agradi la llista i que la Covid ens permeti  continuar-la 😁