Restaurants recomanats del 2018 . Són aquells que m’han deixat bon record i és el post que toca a final d’any. Em limito a mostrar el resum de les meves preferències. En conseqüència, són els llocs que em permeto recomanar sense masses dubtes.

RESUM del 2018 i alguna curiositat

Restaurants als que tinc ganes de
TORNAR i que RECOMANO
Us desitjo un gran 2019

Restaurants recomanats 2017-podium

Com cada any, per aquestes dades, m’encanta fer balanç dels restaurants visitats, limitant-me a BCN ciutat.

Per algú que arribi a aquest post, Restaurants recomanats 2018 i no conegui els meus paràmetres, li voldria recordar els CRITERISque segueixo per la selecció i que trobareu a continuació.

Es tracta dels llocs als que tinc ganes de TORNAR. En conseqüència i d’acord amb aquests criteris,  la llista és molt HETEROGÈNIA i cada un té el seu moment i la persona amb qui anar

 

Restaurants recomanats del 2018 . Els que repeteixen d’anys anteriors i en soc «client»

En ordre alfabètic i amb enllaç a cada un d’ells…

Vells coneguts que reincorporo a restaurants recomanats del 2018,  degut a haver-hi tornat

Novetats o llocs «descoberts» aquest 2018 i que passen a la llista: Restaurants recomanats del 2018 ,

I finalment , llocs als que no he tingut ocasió de tornar aquest 2018, però que es mantenen a la llista de desitjats. Però tinc intenció de tornar-hi, a la que tingui oportunitat. Tot i que els tinc publicats, no poso link, degut a que les cròniques, no són dels 2018.

  • Bar Omar
  • Ca L’isidre
  • Due Spaghi
  • Gorria
  • Gresca
  • La Estrella
  • La Perla
  • Sense Pressa
  • Shunka

La gran majoria d’aquests Restaurants recomanats del 2018 , els podeu trobar també a la Guia conjunta, que fem amb els companys de 3(o+)aTaula. I que fent clic al següent enllaç, podeu descarregar-vos lliurement la darrera versió Guia_Tardor_2018,

El que no m’atreveixo, és a fer cap ranking, ni a descartar-ne per arribar a un número “bonic” tipus 25 i poder titular Top 25 , sinó que em  limito a llocs als que em ve de gust tornar-hi. En conseqüència, em decidiré per un o l’altre, segons el moment o en funció de qui m’acompanya.

Els que queden fora de la llista: «Restaurants recomanats del 2018»

Restaurants recomanats 2017-fora-llista

Són llocs en que sense anar les coses malament en general, no em tira tornar-hi i d’alguns ja he comentat els motius en els respectius posts. I no cal complicar aquest apartat, que no vol dir pas que estiguin malament, sinó que he sortit dient alguna d’aquestes frases…

Per exempleja ho he vist  ⇐ dedicat a les novetats efímeres i/o #sobrepromocionades

També “quina incomoditat”⇐ dedicat als llocs apretats  i/o molt soroll

O bé “preu desmesurat” ⇐ I és que a diferència d’alguns,  JO PAGO el compte i mai accepto invitacions. Per tant, valoro la RQP

I un pensament freqüent “pas mal, però d’aquest estil, prefereixo X” ⇐ dedicat a un munt de llocs

I curiosament alguns d’aquests, coincideixen amb els que posen ‘exciteds’ al personal especialitzat en fer-se l’excited…. 🙂

I els restaurants de “Fora de BCN”?

M’adono que he publicat una vintena de restaurants de fora de BCN, tot i que realment n’he visitat més. Però em faria pànic fer una llista de recomanats,  de zones en les  que no tinc criteri comparatiu. Però si els voleu veure, feu clic a la pestanya “per localització” del meu bloc i allà els teniu.

I Finalment la “curiositat” que prometia el títol.

La «curiositat» del 2017, va ser el post dedicat al Fermi Puig. I en concret del dia que es va negar a servir-me. Si voleu rememorar el ridícul que va fer, feu clic a Fermí_Puig_enfurismat 🙂

Però cada any té la seva. I la d’aquest 2018, la curiositat és el post que vaig dedicar al suplement de La Vanguardia, QuèFEM, perquè es donessin per assabentats, de que deixava de col·laborar amb ells.  Si feu clic a Adeu_QF, en podreu saber els motius. Crec que no ho van encaixar massa bé, doncs no m’han pagat la darrera feina. 😂😂😂.

Finalment, no em queda més que acomiadar-me i desitjar-vos un molt Bon 2019, agraint-vos que m’aneu llegint