Resum restaurants BCN 2023 que he publicat. Hi trobareu els que tinc ganes de tornar, els pocs que han estat un fracàs, els que no he tingut temps de tornar i en tinc ganes i també aquells que tot i agradar-me, han quedat fora de la llista per diferents motius.

Resum BCN 2023

….. i els llocs recomanats per a 2024

Resum restaurants BCN 2023 preferits

 

Un cop més tanquem un any i és moment de fer resums i anàlisis de com ha anat. Pel que fa als restaurants visitats aquest 2023, els resultats són prou satisfactoris. També cal tenir en compte que actualment, evito els riscos i procuro no posar-me en llocs que no m’ofereixin uns mínims de «seguretat».

En el transcurs de darrer 2023, he publicat a la web, 54 restaurants. De fet, he anat a més dels que he publicat, però llevat d’excepcions, limito les meves publicacions, a una per setmana i aquesta ha estat la distribució:

Resum restaurants BCN 2023 estadística

Continua predominant BCN amb 26 publicacions. De comarques catalanes n’he publicat 19, mentre que de fora de Catalunya en tinc 9, tot i que alguna d’aquestes publicacions,  descriu resum de viatges i pot ser que parli de més d’un restaurant.

En aquest post, resum restaurants BCN 2023, tal com el seu nom indica, em limitaré a enumerar els llocs de BCN, ja que els de fora, no guarden uniformitat de territori i ara per ara, són minoria.

Quin és el meu tipus de local preferit

En general, s’ha de dir que vigilo molt a quins llocs em poso i que si ho analitzem podeu deduir el meu target de gustos a partir dels següents, que configuren un patró:

  • Llocs relativament petits on la decoració no és el tret predominant i els plats són de molt bon nivell.
  • Una altra pista: em fa molta mandra gastar-me més de 100 € per cap.
  • Busco la comoditat. Detesto estar aglomerat i el soroll em pren les ganes de menjar ??‍♂️.
  • No m’interessen els llocs amb gaire comèdia, ni ambient de còctel, ni amb estrella.

Per aclarir aquest darrer punt, comentar que dels estrellats, només m’adapto als que tret dels plats, la resta no es nota. Per posar un exemple didàctic d’estrellats que m’agraden, puc esmentar Hisop, Lera i Bagá.

Aquest mateix 2023, he estat en algun estrellat que ni he publicat. I no és que no m’hagi agradat ni hagi estat cap fiasco.  Però tampoc li he trobat la gràcia i publicar un estrellat sense «excitació» pot donar una imatge de «sobrat», que us asseguro no és la meva.

Resum restaurants BCN 2023

1- Els que m’agraden especialment i tinc moltes ganes de tornar-hi

Resum restaurants BCN 2023 top

2- També m’han agradat aquests que mereixen estar en el resum restaurants BCN 2023

M’han agradat, però sense tenir clar si vull repetir. Tot i això, m’atreveixo a recomanar-los ben convençut, perquè cada un té les seves línies vermelles. Pot semblar una contradicció, però just després de la imatge ho explico.

L’exemple de Granja Elena, lloc que encanta a la gent, pot servir per explicar que hi ha llocs que segurament no repetiré.

Allà, la cuina és bona i ofereixen capricis molt ben pensats. Però si vull anar a dinar, he d’escollir entre primer o segon torn i el segon no em ve de gust (massa tard per a mi). I si vas al primer, acabes el dinar amb qui ha d’ocupar la teva taula esperant a un pam. ?.

En conseqüència, i per a mi, és motiu de no anar-hi, a banda d’estar on Jesucrist va perdre l’espardenya. Però, jo continuaré recomanant Granja Elena, perquè sé que a molts us agradarà. I així podria continuar amb els altres…

3- Els que voldria haver anat, però 2023 no ha donat per més

Segurament em quedo curt amb aquests 10, però són els que el 2022, em van agradar i hagués volgut tornar, però 2023 no ha donat per anar-hi i espero tornar-hi aquest 2024. El fet de voler seguir una dieta equilibrada i no perjudicar la meva economia, em limiten.

4- Els 4 que m’han fet emprenyar ?

Finalment, fent balanç de l’any 2023, no he tingut cap fiasco important. Però hi ha 4 llocs que m’han decebut per diferents motius i que m’han deixat mal gust de boca. I no n’hi ha més, perquè vigilo molt on entro.

Isabellas’s

Plats mediocres i servei #toma_cabrón. Sé que era un lloc a evitar, però en tenia bon record de feia anys i aquell dia, m’anava bé sopar en aquella zona.

Prodigi

Segurament devia enganxar un mal dia, però semblava com un joc de disbarats o una broma de càmera oculta. I fins i tot puc entendre que poguessin tenir un mal dia, però el que no puc obviar és la supèrbia de la no disculpa.

Nakashita Born

Un japonès del qual tenia bons records, però que segurament amb el creixement del turisme del barri, ha derivat cap a un servei #toma_cabrón i van fer mèrits per aparèixer en aquesta secció de Resum restaurants BCN 2023.

Casa Masala

Un lloc de cuina índia, en el que vaig menjar correcte, però que no els va agradar la meva crònica i vam acabar tirant-nos els plats pel cap en privat. La típica burreria que si no escrius el que ells voldrien llegir, et «renyen» ??‍♂️, perquè estan massa habituats a utilitzar #chicos_anuncio i s’obliden que jo em pago el meu sopar i no estic al seu dictat ?.

Del conflicte ambCasa Masala, en vaig treure també una conclusió i que no és el primer cop que passa. Quan dius «vam menjar prou bé, tot i que vam entrar amb certa por de veure tantes cròniques comprades» i mostres com a prova una captura del seu top Instagram, emprenyada segura… ?, i no és el primer cop que em passa…

On podeu veure #chic@_anuncios ben coneguts. Fins i tot, un d’aquí baix a Tarragona, que fa vídeos de restaurants, que no deixen de ser anuncis i que va com de digne per la vida, em va deixar de seguir per les xarxes arran de la meva publicació, perquè els havia fet un vídeo de les meravelles del lloc ?. Misèries d’aquest món.

I acabat el Resum restaurants BCN 2023, us desito molt bon any 2024…!

I aquí acabo esperant que aquest post us sigui d’utilitat i quan em pregunteu en privat, llocs on anar, us enviaré l’enllaç al post «resum restaurants BCN 2023», perquè aquests són els meus gustos i no puc canviar-los ??‍♂️.

I no em pregunteu temes dels quals no en tinc ni idea…?! Perquè no tinc ni idea de llocs on fer sopars de grup, tampoc restaurants on celebrar festes familiars portant el pastís de casa i encara menys llocs adequats per a nens.

També trobareu en la meva web, un enllaç a la llista de recomanats que tenim feta amb els companys de 3(o+)aTaula, en la que a més dels descrits, trobareu algun més que els d’aquest resum restaurants BCN 2023.

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.