Sant Antoni Gloriós, és un lloc aparentment senzill, ubicat on havia estat Bohemic, en que pots trobar platets molt ben elaborats a preu raonable.

Sant Antoni Gloriós

Carrer de Manso, 42

Facebook

TEL.: 934 24 06 28

Sant Antoni Gloriós entrada

Quan es va anunciar que obria Sant Antoni Gloriós, em vaig plantejar d’anar-hi sense esperar. Doncs tinc molt bons records de l’antic Bohemic i del Mandu. Però a l’assabentar-me de que la cosa anava de taules altes amb tamborets i sense possibilitat de reserves, ja em vaig refredar una mica. I ja no trobava el moment d’anar-hi.

Tots tenim unes prioritats i les meves pel que fa als restaurants, van més en direcció de fer un àpat plàcid amb conversa amb qui comparteixo taula. Per aquest motiu mai em veieu entaulat i sol (i meditant com diria en Sorrós), sinó amb animada conversa. Quan trio jo, busco llocs presumptament tranquils i si s’escau els publico al bloc.

Quan en la darrera trobada de 3(o+)aTaula, l’Esther va proposar Sant Antoni Gloriós, vaig pensar que era una bona ocasió per a conèixer el lloc. Tal com comento en el post conjunt, de manera més àmplia, el nou lloc del Mandu, es caracteritza per 3 grans trets: Platets molt ben resolts, preus molt econòmics i incomoditat pel que fa a l’espai. Una vegada més verifico, que les 3B’s, són impossibles de trobar..

Futur….?

Un moment que el Mandu es va apropar, ens va comentar que el projecte continuaria al local del costat, en que vam entendre que seria més amb filosofia de restaurant. Esperarem les novetats, doncs som molts que enyorem l’antic Bohemic i el potencial del Mandu és molt alt.

Tots els plats que vam compartir i que podeu veure al post conjunt, van meréixer qualificacions positives. Per destacar-ne un, els cigrons amb gambes va ser el plat estrella. Curiosament un plat del que treu pit, el restaurant Estimar i que en el local del Born, va resultar una decepció i al tastar aquest, em va venir a la memòria.

Sant Antoni Gloriós cigrons

Aquest cop al dinar, ens va acompanyar la Marta, que estava de vacances. I just al sortir, quan ens vam quedar sols, va deixar anar una de les seves frases que sempre em fan riure i sorprenen. De cop va deixar anar “pitjor que aquest, (es referia a la comoditat), només recordo aquell de la cantonada que vam anar fa un parell d’anys, però no recordo el nom”. Però a la que em  va donar més detalls d’ubicació, vaig caure que parlava de Mont Bar…. 🙂 🙂

Reflexions al voltant de Sant Antoni Gloriós…

I com reflexió final, potser és injust posar en la mateixa lliga, aquests bars cuidats i amb cuina excel·lent, com Sant Antoni Gloriòs, amb llocs que si mereixen la qualificació de restaurants. I em refereixo a llocs en els que un àpat, resulta un acte social. Però un acte socialamb qui t’acompanya, no pas amb els de les taules contígües 🙂 . I la conversa flueix amb calma, mentre els plats i les copes, es poden encabir a la taula. Ves a saber si en un futur, les Guies diferenciaran dues seccions… “restaurants” i “bars ben ambientats, on es menja de conya, però mig a peu dret”.

 

Sant Antoni Gloriós preu

Si voleu veure el post global de Sant Antoni Gloriós, feu clic a: