Shanghai Restaurant, és segons vox populi, el millor xinès de BCN. No és econòmic i els plats que ofereixen, són de bon nivell.

Shanghai Restaurant

Bisbe Sivilla, 48

shanghai-bcn.com/

TEL.: 932 118 791

Shanghai Restaurant entrada

 

De nou i tal com fem cada dos setmanes, nova trobada amb els de 3(o+)aTaula, amb tria a càrrec del Jordi.

Jo feia molt de temps que no anava al Shanghai Restaurant. Però he de dir que sempre m’han seguit arribant bones referències del lloc.

Si ens centrem en els plats, tots van resultar satisfactoris. També he de confessar que no estic massa rodat en xinesos d’aquí el país, però les sensacions van ser bones. En tot cas el meu rodatge per BCN, es resumeix en la secció orientals on la que la majoria són japonesos.

També dir que els preus a Shanghai Restaurant, no els vaig trobar econòmics. Sense posar l’adjectiu de car, si valorem el que vam menjar i el seu cost de mercat, veureu que no hi cap producte que faci pujar massa els costos. Tampoc els cal pagar masses despeses de local, com passa en altres llocs en que entens que s’ha d’amortitzar el disseny, les instal·lacions o les vistes, com el que publicaré la setmana vinent.. 🙂  #not_spoiler

Shanghai Restaurant costella
Aquest va ser el plat estrella, per part de la secció carnívora… costella de porc…
Shanghai Restaurant preu

Com que més o menys tothom ha estat en alguna ocasió en algun xinès de batalla de BCN, vam fer la conya de que era una carta del mateix estil. Però en que els plats que arribaven, estaven bons i ben presentats. En conseqüència estem parlat d’un restaurant xinès recomanable.

Punt de vista global de Shanghai Restaurant…

Finalment, si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a