Shanghai Restaurant, és segons vox populi, el millor xinès de BCN. No és econòmic i els plats que ofereixen, són de bon nivell.
De nou i tal com fem cada dos setmanes, nova trobada amb els de 3(o+)aTaula, amb tria a càrrec del Jordi.
Jo feia molt de temps que no anava al Shanghai Restaurant. Però he de dir que sempre m’han seguit arribant bones referències del lloc.
Si ens centrem en els plats, tots van resultar satisfactoris. També he de confessar que no estic massa rodat en xinesos d’aquí el país, però les sensacions van ser bones. En tot cas el meu rodatge per BCN, es resumeix en la secció orientals on la que la majoria són japonesos.
També dir que els preus a Shanghai Restaurant, no els vaig trobar econòmics. Sense posar l’adjectiu de car, si valorem el que vam menjar i el seu cost de mercat, veureu que no hi cap producte que faci pujar massa els costos. Tampoc els cal pagar masses despeses de local, com passa en altres llocs en que entens que s’ha d’amortitzar el disseny, les instal·lacions o les vistes, com el que publicaré la setmana vinent.. 🙂 #not_spoiler
![]() |
Aquest va ser el plat estrella, per part de la secció carnívora… costella de porc… |
Com que més o menys tothom ha estat en alguna ocasió en algun xinès de batalla de BCN, vam fer la conya de que era una carta del mateix estil. Però en que els plats que arribaven, estaven bons i ben presentats. En conseqüència estem parlat d’un restaurant xinès recomanable.
Punt de vista global de Shanghai Restaurant…
Finalment, si voleu veure les fotos dels plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic a
Per algú lloc he llegit que va ser el primer xinés en obrir a Barcelona. Tot un mèrit que encara estigui obert i funcionant.
Salut!
Si…. té anys d'història. Els 70's, es va ubicar aquí, però ja portaven temps a BCN en un altre llooc (ho diu a la seva web).
En aquests sentit, si que té mèrit…. 🙂
Salut!!
Realment tin més record de la clatellada a l'hora del tiquet, que del sopar el dia que hi vam anar i ja et parlo de fa 4 o 5 anys. No te'l compro avui.
Abraçada!
CarlesP
En el nostre cas, no va ser clatellada, però intueixo que es dels llocs en que segons com et deixis aconsellar, pots sortir escaldat….
Abraçada!!
Jo he fet grans àpats allà, i aquest ha sigut el cop que menys ha pujat el compte. Si et deixes enlluernar per espardenyes o el mateix ànec Pequín que és l'especialitat de la casa, és senzill que arribi als 80-90 € per cap (amb un bon vinet o una ampolla de xampany… :-)).
Abraçada!!
Però això passa a molts llocs…. si vols un dia anem al Bonanova i surts amb el doble de tiquet que el que suposaves just a l'entrar i llegir la carta..
Però també cal algú que t'ho sàpiga vendre…. El cambrer que ens va caure, era de xiringuito de platja i de platja "familiar"…. 🙂 Imagina que aquell paio ens diu que tenia "unas alpargatas de primera"…. de cop ens posem a mirar-li els peus….
Pel que fa a mi… "t'han bien dao…."…. i no t'ho dic a tu…
Abraçada!!